-
- Konu Sahibi likeornotlike
İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
Umarım öyle olur bir sorun da kardeşlerinin onu kıskanması bir insan nasıl abisi başkasıyla olmasın diye kıskanır ara bozar benim aklım almıyorAllah sana sabır versın o on yargıyı kırmak cok zor varya sevgılının etkılenmesıde ap ayrı bı konu ılıskıyı gızlemek yerıne sahıp cıksaydı bı sure sonra ınadı bırakırdı bıde sende gorumce faktoru de var ıcını ferah tut bı ınsanın olcegı gunle evlencegı kısı daha dogmadan bellı olurmus eger o senın kısmetınse dunya karsına cıksa sızı ayıramaz herseyde bı hayır vardır belkı hu ayrılık sonrası sevgılın senın kıymetını bılcek zor olcak ama bıraz kendını gerı cek sen soguk yap sabret o sana pısman olup gelcek
Size annesin ettiği lafları söyleyen sevgiliden bir halt olmaz zaten. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
Kimleri görüyorum, gözyaşlarım, pıt pıtKaçır çocuğu, Bas imam nikahını sonrası gelir zaten ilk bir kaç ay içerisinde hamile de kaldın mı ailesi mecbur kabullenir.
Allah sizleri çok mutlu etsin inşallah umarım aynı mutluluk bana da nasip olurEşimin babası da beni hiç görmediği halde istememişti. Ben öğretmenim. Çok iyi bir okulda görev yaparken sırf eşimin olduğu şehre gitmek için çoook ücra bir köye tayin istedim. 1 2 aya kesin nişan yaparız yeniden il içine tayin isterm diye düşünmüştüm ama sebepsiz yere adam ölümü de dirimi de onların kapısına kimse götüremez diyip durmuştu. Aylarca eksi 37 derecede sabah namazı saatinde yollara düşüp okula gittim geldm. Çok ağladım beddualar ettim. Ama eşim de hiç vazgeçmedi ben de. Sonunda karşısında bu kadar direnen iki insana karşı koyamadı ailemi tanımak istedi ve evlenmemize izin verdi. Bence tanıdıkça da yaptıklarına bin pişman oldu. Ne olursa olsn içimdeki kin geçmez derdim. Ama şimdi hiç birimizde bir kırgınlık kızgınlık kalmadı. Sebepsiz yol tıkayanlar, yolu açınca herkesten önce kendileri yürüyorlar o yolları. Seni istememesi için mantıklı bir sebebi olsa belki uğraşma değmez derdim ama senin hayatınla ilgili sana şans vermeyenlerden gerekirse sen söke söke alacaksın. Yeterki yanında gerçek bir ADAM olsn dik dursn seninle yürüsün.
Konu sahibi sevgiliyi değil aileyi suçlu buluyor yalnız katipcimSüt kuzusu. En nefretimi getiren tür. Doğada hayvanlar bile büyüyünce yuvadan ayrılıyor, bu tipler anasının dizinde bi ömür yaşar da, yatabilecekleri bir hizmetçi lazım bir yerden sonra.
Ohoo siz daha annesi ilk kavgayı çıkartıp sevgiliniz sizi gizlemeye çalıştığı zaman ayrılacaktınız. Boşa zaman kaybetmişsiniz bundan sonra kaybetmeyin bari. Ayrılın. Adam hem sizi hem annenizi idare edecek tipte değil belli ki hala annesine uyduğuna göre. Hem şimdi düzeldiniz diyelim size onca lafı söyleyen kadın kim bilir evlenince ne yapar. Size huzur vereceğini mi sanıyorsunuz?Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Ayrıl gitsin demeden anlatayım büyük bir oyunun içindesiniz onu bırakamayacağınızı göstererek ipleri verdiniz sıradaki hamle o zaman kapan annem seni kabul etsin olacakHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum