Sevgilimin annesi beni istemiyor

Oğlan annesı bı kızı ıstemıyorsa o ıs olmuyor gercekden olmuyor erkek arkadasın eger senın arkanda dımdık durup ılıskısını saklamasaydı olurunuz varfı bıde evlenınce sen nasıl tahammul edeceksın sonucda aıle olcaksn bu gunlerın gelıcek aklına ısınamazsn

Ne yazık ki ülkemizde ailecek bir ilişkiyi yaşadığımız için bu sorunlar bitmez. İlişkiyi devam ettirebilenler ise o adamın savaşması,diretmesi ile devam edebiliyor. Böyle önyargılı insan çok ne yazık ki

Umarım öyle olur bir sorun da kardeşlerinin onu kıskanması bir insan nasıl abisi başkasıyla olmasın diye kıskanır ara bozar benim aklım almıyor

Size annesin ettiği lafları söyleyen sevgiliden bir halt olmaz zaten. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Bunları görmeyip ilişkiye devam etmeye çalışmakta cesaret falan değil kendine değer vermemek olur ancak.

Durumu hem kendim yaşadim, hem çok yakin akrabam yaşadi. :))))
Adamin ailesi istemiyordu. Adam da arkadaşlarini aldi geldi istedi bizim kizi. Gittiler nikah kiydilar, bir guzel dugun yapip ailesini davet etti en son. Suan kiz hamile.

Ayni sekilde beni de esimin ailesi pek istemedi. Nikahimizda yoktular, dugune geldiler. Eşim kimseyi umursamadi 6 yillik evliyiz.
Erkekler korkak değil yani.

Ne diyelim?
Hayır yani bu ilişkinin ne tür bir oluru var söyler misin?
Bir kere sevgilinde iş yok, sevgilin seni sevse ne yapar eder annesini ikna etmeye çalışırdı.
Benim arkadaşımın sevgilisi şuan eski sevgilisinin eşinin kardeşiyle nişanlı, 1 2 haftaya nikahları kıyılacak.
Onlarda da kıyamet koptu, nasıl böyle olur diye annesi istemedi ama oğlan vazgeçmedi.
Sizin durumunuz daha basit iken sevgilin seni annesine kabul ettirmeye çalışmamış.
Ne olacak ki?
Kapan madem, belki sever annesi seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşimin babası da beni hiç görmediği halde istememişti. Ben öğretmenim. Çok iyi bir okulda görev yaparken sırf eşimin olduğu şehre gitmek için çoook ücra bir köye tayin istedim. 1 2 aya kesin nişan yaparız yeniden il içine tayin isterm diye düşünmüştüm ama sebepsiz yere adam ölümü de dirimi de onların kapısına kimse götüremez diyip durmuştu. Aylarca eksi 37 derecede sabah namazı saatinde yollara düşüp okula gittim geldm. Çok ağladım beddualar ettim. Ama eşim de hiç vazgeçmedi ben de. Sonunda karşısında bu kadar direnen iki insana karşı koyamadı ailemi tanımak istedi ve evlenmemize izin verdi. Bence tanıdıkça da yaptıklarına bin pişman oldu. Ne olursa olsn içimdeki kin geçmez derdim. Ama şimdi hiç birimizde bir kırgınlık kızgınlık kalmadı. Sebepsiz yol tıkayanlar, yolu açınca herkesten önce kendileri yürüyorlar o yolları. Seni istememesi için mantıklı bir sebebi olsa belki uğraşma değmez derdim ama senin hayatınla ilgili sana şans vermeyenlerden gerekirse sen söke söke alacaksın. Yeterki yanında gerçek bir ADAM olsn dik dursn seninle yürüsün.

Isi bayilma asamasina kadar getiren bir kadin ileride de olsa ikna olmaz. Evlenseniz de bu tipteki bir kadin yuvaniza ic huzuru vermez. Iliskisini bir sene annesinden saklayan adam da iliskisine sahio cikamayan biridir. Ayril kelimesini kabul etmiyorsun ama soylenecek baska da soz yok ki.

Kapalıda olsaydın da bir ufak bir sorunda k.v ayilma bayılma rollerini oynar. K.v sorunlu bir kadin.
Ailemizde çoğumuz kapalıyız. Kardeşim açık bir kızla evli. Hiç te ayilmamiz bayilmamiz olmadı. Seviyoruz kızı.

Allah sizleri çok mutlu etsin inşallah umarım aynı mutluluk bana da nasip olur

Kız kardeşlerin abiyi çok sevip kıskanması bana çok garip geliyor benim de abim var gelini de ablamız gördük benim ailem böyle olmadığı için çok şaşkınım

Süt kuzusu. En nefretimi getiren tür. Doğada hayvanlar bile büyüyünce yuvadan ayrılıyor, bu tipler anasının dizinde bi ömür yaşar da, yatabilecekleri bir hizmetçi lazım bir yerden sonra.
Konu sahibi sevgiliyi değil aileyi suçlu buluyor yalnız katipcim

Kaç yaşındasın?
İnsan kendini 20lerin başında büyük sanıyor ama ilerde dönüp baktığında yaptıklarına inanamıyor. Çocuk seni bırakmadan sen ağzının payını ver ve bırak. Dışarda ailesi ve kendisi seni el üstünde tutacak birçok insan vardır saçma sapan kişilerle vaktini harcama

Ohoo siz daha annesi ilk kavgayı çıkartıp sevgiliniz sizi gizlemeye çalıştığı zaman ayrılacaktınız. Boşa zaman kaybetmişsiniz bundan sonra kaybetmeyin bari. Ayrılın. Adam hem sizi hem annenizi idare edecek tipte değil belli ki hala annesine uyduğuna göre. Hem şimdi düzeldiniz diyelim size onca lafı söyleyen kadın kim bilir evlenince ne yapar. Size huzur vereceğini mi sanıyorsunuz?

Ayrıl gitsin demeden anlatayım büyük bir oyunun içindesiniz onu bırakamayacağınızı göstererek ipleri verdiniz sıradaki hamle o zaman kapan annem seni kabul etsin olacak

Bence sevgilinde iş yok. O yüzden adama yalvarma. Direk engelle her yerden. Eğer sana ulaşmak için çaba harcarsa biraz aklı başına gelirse bakarsın duruma. Ama adam anasının ağzının içine bakıyor belliki. Ve seni de aşağılıyorlar resmen. Kendini neden aşağılatıyorsun? Sen kapalı da olsan açık da olsan çok değerlisin. Adama kendini bi bok zannettirip durma.

Kiz kardesim bi cocukla gorustu gecen sene. Cocuk yakisikli meslegi iyi hos sohbetli kafa dengiydi. Sonra bi gun cocuk annesine kardeşimin fotografini göstermis, kardesimin köprücük kemiginin orda dövmesi var. Kadin da bu kiz olmaz dövmeli falan korktum bundan gibi seyler soylemis. Cocuk ciddiye almamis ama bide tutup bunu kardesime anlatmis. Kardeşim o dakika bitirdi cocukla. Ciddiye almamasindan kararli durmamasindan bile rahatsiz oldu.
Kaldı ki sizinki acik acik ara vermis ayrilmis soguk davranıyor görüşmüyor sizi merak edip aramiyor. Ayril haricinde yorum istiyorsunuz ama yok. Cocuk sizin icin savassaydi daima yaninizda olsaydi bunu hissettirseydi yine bi nebze olumlu konusabilirdik. O zaten sizden önünde sonunda ayrilacak siz bisey yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…