- 16 Mart 2019
- 1.538
- 3.226
- 133
- Konu Sahibi likeornotlike
-
Kesin öyledir.Evet gerçekten öyle hiçbir kız arkadaşını beğenmemiş kadın ama hiçbir ayrılığın sebebi de o değilmiş
Şu durumda kalkıp seni sahiplenmek yerine saklıyorsa diyecek çok bişi yok bence. Balık baştan kokarmış arkanda durmayacak belli. Acı ama gerçek bu adamdan sana yar olmaz sizi rahat bırakmazlar ve sevgilinde pasif kalır yol yakınken ayrıl daha sağlıklı ilişkiler kur derimHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
MantıklıYüzünü de değiştirsin ameliyatla, belki görmüşlerdir.Yeni yüz, yeni kimlik, yeni hayat.
annesinin lafıyla seni şuan bu duruma sürüklüyorsa evlendiğinizdeki konumunu bence bize sorma. Evde istenilmeyen gelin muamelesi görürsün her zaman. Doğru karar vermen için annesi elçilendirilmiş resmen sen hala ne yapmalıyım kısmındasın.Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Burdaki tüm kv.lerin kronik hastalığı var.gelinlerin hata yapmaması ve oğullarının onları el üstünde tutması lazım yoksa mazallah bi şey olur vebali de sizin boynunuza kalır.eşler de vicdan azabından ölür.Hayır sevgilimde de suç buluyorum yanlış anlaşılmasın ve bu korkaklığı yüzünden kırılıyorum. Annenin kronik rahatsızlığı olduğu için kriz gelir bir şey olur diye korkuyormuş vallahi trajikomik ya...
Çocuğunuza bu kadını mı babaanne seçiyorsunuz? Leş bir kadın.İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?