- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.442
- Konu Sahibi likeornotlike
ciddi mi bu ?Ben gelinle kayinvalidenin ortasında uyuyan adam gördüm Düşün artik evlenince aileler de nasil evlenio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi mi bu ?Ben gelinle kayinvalidenin ortasında uyuyan adam gördüm Düşün artik evlenince aileler de nasil evlenio
Evet galiba burada okumuştumciddi mi bu ?
İnsanlar hiç mi bir insanın içini merak etmez gerçekten çok yazık ve üzücü. Beni görmemiş etmemiş ama saydığı lafın haddi hesabı yok. Etrafımda böyle durumları yaşayıp da çözen çok insan var ama hepsi hayırlısı canım ya deyip geçiyor bunu yaşayan herkes hiç zorluk çekmemiş havasında ben anlayamıyorum. Tek anladığım biz kadınlarım erkeklerden daha cesur olduğu
Ayrıl gitsin demeyin dediğiniz için tesettüre girmenizi öneririm. Instagram profilinizi değiştirin, farklı hesap açın. Nasılsa sizi görmemişler hiç, kapanınca tanımazlar. Görümce kişisi de annesine sizi gösterince aaa bu kız kapalı tam benim aslanparça ciğerkuzu minnak oğluma uygun bir kızcağız diye düşünceklerdir. Gerekirse isim değişikliği de düşünebilirsiniz. İsimden çıkarırlar diye endişeniz varsa. Kendinizi kabul ettirmeniz için en kolay bu çözüm geldi aklıma.Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Annesinin ne olduğu belli deHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Sizde sevgiliyi istemeyinHanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Yüzünü de değiştirsin ameliyatla, belki görmüşlerdir. Yeni yüz, yeni kimlik, yeni hayat.Ayrıl gitsin demeyin dediğiniz için tesettüre girmenizi öneririm. Instagram profilinizi değiştirin, farklı hesap açın. Nasılsa sizi görmemişler hiç, kapanınca tanımazlar. Görümce kişisi de annesine sizi gösterince aaa bu kız kapalı tam benim aslanparça ciğerkuzu minnak oğluma uygun bir kızcağız diye düşünceklerdir. Gerekirse isim değişikliği de düşünebilirsiniz. İsimden çıkarırlar diye endişeniz varsa. Kendinizi kabul ettirmeniz için en kolay bu çözüm geldi aklıma.
Ayrılmak çok zor tabii, hiç tavsiye etmem