Sevgilimin annesi beni istemiyor

Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Zorla kımseyı tutamazsın .Zorla kendınıde sevdıremezsın.Bırak gıtsınlet

Sen üstüne düşüp kendini paraladıkça erkek arkadaşını iyice kaybedersin. Biraz kendini geri çek o zaman seni gerçekten seviyorsa üzerine düşüp bir ihtimal seni kazanmaya çalışabilir.

İstenmeyen sen olduğun ve bu terbiyesizliği onun annesi yaptığı için kendini geri cekmesi gereken biri varsa o da sensin. Sanki senin annen onu istememiş gibi triplere girip ara vermek istemiş paşa efendi. Nasıl olsa şuan sana soğuk davranıyor kaybedecek bir şeyin yok. En azından geri çekilip onun davranışlarını izle ki şimdiden karşındakine güvenip güvenmeyeceğini anla.

Gelini alırken gelinine ölüp bitip evlendikten sonra geline cehennemi yaşatanlar varken seni baştan istemeyen kayınvalide sana ilerde neler yaşatır bir düşün istersen.

Sen üstüne düşüp kendini paraladıkça erkek arkadaşını iyice kaybedersin. Biraz kendini geri çek o zaman seni gerçekten seviyorsa üzerine düşüp bir ihtimal seni kazanmaya çalışabilir.

İstenmeyen sen olduğun ve bu terbiyesizliği onun annesi yaptığı için kendini geri cekmesi gereken biri varsa o da sensin. Sanki senin annen onu istememiş ghibi triplere girip ara vermek istemiş paşa efendi. Nasıl olsa şuan sana soğuk davranıyor kaybedecek bir şeyin yok. En azından geri çekilip onun davranışlarını izle ki şimdiden karşındakine güvenip güvenmeyeceğini anla.

Gelini alırken gelinine ölüp bitip evlendikten sonra geline cehennemi yaşatanlar varken seni baştan istemeyen kayınvalide sana ilerde neler yaşatır bir düşün istersen.
Evet sanırım dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim sudan çıkmış balığa döndüm resmen bu konuda ne yapacağımı bilemiyordum

Bu kadarı değil ama benzer bir şeyi ben de YAŞADIM. Aile yapılarımız da çok benzer. Tek fark beni çirkin bulmuşlardı. Bunu da sevgilime söylemişler. Hatta sevgilim siz çok mu güzelsiniz şeklinde bişey söylemiş. Onlar da (annesi, ablası ve kuzenleri) biz çirkiniz diye çirkin gelin mi alalım demişler. 🤣🤣 Ben bunları eşimden duymadım. Bana söylememişti. Erkek kuzeninden duymuştum. Bana çok soğuktular. Çok belli ediyorlardı sevmediklerini. Ama ben gerçekten hiç saygıda kusur etmedim. Onlar soğuk davransa da biraz da mizacım gereği hep çok sıcak davrandım. Şimdi evliyiz ve beni kendi oğullarından daha çok seviyorlar 🤣 kayınvalidem sağlık sorunları nedeniyle 3 ay bizde kaldı. Gitme zamanı geldiğinde ikimizde hüngür hüngür ağladık. Demek o ki sevgilinin annesi ile tanışın. Eminim birbirinizi sevecek yönler bulursunuz. Bu arada kayınvalidem çarşaflı ama ben mimi etek şort tarzı şeyler giyerim. Bunu bile bir şekilde aramızda çözdük. Yanında öyle giyindiğimde benim kızıma yakışıyor diyor. 🤣

Cözüm önerim: Sizi herhangi bir sebepten sakliyan kisi, sizin icin dogru kisi degil. Sizi ictigi sigarayi saklayan cocuk gibi saklayan adam ciddi adimlar atacak olgunlukta kesinlkle degil. Sonunda üzülen siz olacaksiniz. Cözüm uzatmamak yani. Siz kötü veya bozuk degilsiniz ki annesi "ikna edilmesi" gerektirecek. Lütfen biraz öz saygi ve öz sevgi

Iyi de annesi zaten sizi ayrılmış biliyormuş, bu durumda ha ara vermişsiniz, ha gerçekten ayrılmışsiniz, ha gizliden görüşmeye devam etmişsiniz çocuk için değişen bir şey yok ki? Annesiyle ara versin bence o, o zaman kafasını dinler anca.

Ayrıca istenmeyen siz, tripli olan kendisi. Ben olsam ara falan vermeyelim istenmediğim bir aile beni yorar, direkt bitirelim diyerek ben üste çıkarım ki o çabalasin. Çünkü sorun sizde değil onun tarafında. Alttan almayın. Aman ayrılmayalim araya soğukluk girer demeyin şımarır. Şımarmış da hatta.

Hanımlar merhaba gerçekten “çözüm odaklı” bir fikre ihtiyacım var. Sevgilimin annesi beni bir kez görmemesine rağmen istemiyor. Kız kardeşi ilk sevgili olduğumuzda instagram profilimi annesine göstermiş ben ise açık ama ailesi kapalı bir kızım. Onların ise tüm ailesi kapalı ve muhafazakar erkek arkadaşım ise namazında niyazında ama açık görüşlü biri. Annesi beni görünce çocuğu arayıp ağzına geleni saymış sevgilim bir ilişkimiz olduğunu söyleyince de bayılmış. Biz de o günden beri ilişkimizi saklıyoruz yaklaşık 1 senedir. Bu konuyu birkaç sene sonra eğer ilişkimiz evliliğe giderse anneyi ikna etmeyi düşünüyorduk ama annesi ayrı olduğumuzu düşündüğü halde evde beni sürekli kötülüyormuş çocuk da bana birkaç gün önce senden ayrılmak istemiyorum bu bir ayrılık değil ama ara verelim kafamı toplamam lazım dedi ve bende ara veremeyiz yoksa bir daha toparlayamayız az konuşalım topla kafanı dedim şu an ben yazınca da çok soğuk davranıyor. Lütfen ayrıl gitsin hariç diğer yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Tamam biz size ayrıl demeyelim, ama bana kalırsa sevgiliniz sizden çoktan ayrılmış ve kafasında bitirmiş.

Bu kadarı değil ama benzer bir şeyi ben de YAŞADIM. Aile yapılarımız da çok benzer. Tek fark beni çirkin bulmuşlardı. Bunu da sevgilime söylemişler. Hatta sevgilim siz çok mu güzelsiniz şeklinde bişey söylemiş. Onlar da (annesi, ablası ve kuzenleri) biz çirkiniz diye çirkin gelin mi alalım demişler. 🤣🤣 Ben bunları eşimden duymadım. Bana söylememişti. Erkek kuzeninden duymuştum. Bana çok soğuktular. Çok belli ediyorlardı sevmediklerini. Ama ben gerçekten hiç saygıda kusur etmedim. Onlar soğuk davransa da biraz da mizacım gereği hep çok sıcak davrandım. Şimdi evliyiz ve beni kendi oğullarından daha çok seviyorlar 🤣 kayınvalidem sağlık sorunları nedeniyle 3 ay bizde kaldı. Gitme zamanı geldiğinde ikimizde hüngür hüngür ağladık. Demek o ki sevgilinin annesi ile tanışın. Eminim birbirinizi sevecek yönler bulursunuz. Bu arada kayınvalidem çarşaflı ama ben mimi etek şort tarzı şeyler giyerim. Bunu bile bir şekilde aramızda çözdük. Yanında öyle giyindiğimde benim kızıma yakışıyor diyor. 🤣
Kayınvalideniz iyi bir insanmış gerçekten sizi öz kızı yerine koymuş daha da mutlu olursunuz inşallah🙏🏻

Kayınvalideniz iyi bir insanmış gerçekten sizi öz kızı yerine koymuş daha da mutlu olursunuz inşallah🙏🏻
Çok teşekkür ederim. Bence siz de ön yargılı olmayın. Sizi tanımadan böyle tepkiler veriyorlar. Tanışırsanız belki seversiniz birbirinizi. Tanıştıktan sonra karar verin bence.

hayattan mola almak isteyen yeni nesil adamlar, eskiden de vardı böyleleri onlara da eskiler korkak, şahsiyetsiz falan diyordu. Neyse konumuza dönelim, annesi çok da önemli değil, erkek arkadaşınızı ikna edin önce evliliğe, belli ki kafası karışık. Erkeklerin kafa karışıklığı nasıl giderilir biliyor musun, vuracaksın tekmeyi bak nasıl yükleniyor anında kafası. Bunlar hep tecrübeyle sabit

Yapılcak birşey, yok annesi istemiyor oğlu da , geri dönüş yolunda bakın, bende istenmeyen bir gelindim karaktersiz eşimde annesi için 2 aylık evliyken, benden ayrıldı ilerde daha fazla üzülmemek için sen hiç düşünme herkes kendi yoluna deyin.

Benim kafamda hep evlenince yüz göz olmam bayramdan bayrama ya da nadir giderim düşüncesi vardı kuzenlerimden gördüğüm bu çünkü. O yüzden hiç aileler de evleniyor sözüne inanmayıp ilişkiye devam etmiştim ama görüyorum ki öyle olmuyormuş
Ben gelinle kayinvalidenin ortasında uyuyan adam gördüm 😂Düşün artik evlenince aileler de nasil evlenio

X