• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesine düşkünlüğü

Bu sebepten mesafe koysam varya daha çok paraya düşkün sadece para için olduğunu düşünür ya benim tek istediğim bişeyleri görsün anlasin. Zaten anlayinca düzelir salak değil ya
Bu şekilde nasıl Evlenip bi evi geçindireceğini sor ona bölünemez ki canım 3 E o da insan sonuçta benim param diyorsa yandın gerçekten orada ayıp etmiş evlilik yaşantısı gibi yaşantımız var demişsin o kadar fedakarlık Yaptım yazmışsın onu söylemesi nankörlük bi evin gelirini giderini kadın ayarlar erkek yürütemez o işi

Bu şekilde nasıl Evlenip bi evi geçindireceğini sor ona bölünemez ki canım 3 E o da insan sonuçta benim param diyorsa yandın gerçekten orada ayıp etmiş evlilik yaşantısı gibi yaşantımız var demişsin o kadar fedakarlık Yaptım yazmışsın onu söylemesi nankörlük bi evin gelirini giderini kadın ayarlar erkek yürütemez o işi
Sordum canım o zaman da sana yazıKlar olsun gece taksiye çıkarım yine bakarım sana ben sen merak etme dedi yani bi nevi yine üste çıktı

Ona göre nankör olan benim o kadar sıkıntının arasında benim istediklerimi hep yapmaya çalışmış öyle diyor bana. bende yapmadin demiyorum zaten sana diyorum ama yaptıkları da birlikte gezdik yedik içtik hepsinde de maddi manevi destek olduğumu düşünüyorum

Sordum canım o zaman da sana yazıKlar olsun gece taksiye çıkarım yine bakarım sana ben sen merak etme dedi yani bi nevi yine üste çıktı
Her şeye bi cvbı var ama icraat gelince göreceğiz enişte beyi bi de ailesini senden üst tutmaması Lazım herkes yerini bilmeli ki huzur olsun sonuçta evlenince kendisi bi aile olacak zaten çoluk çocuk ilk önce eşi ve çocukları sonra diğerleri yani bu sıralamaya uyması Lazım aksi takdirde sen yıpranırsın ve sürekli bu konuyu gündemde tutarsın

Ona göre nankör olan benim o kadar sıkıntının arasında benim istediklerimi hep yapmaya çalışmış öyle diyor bana. bende yapmadin demiyorum zaten sana diyorum ama yaptıkları da birlikte gezdik yedik içtik hepsinde de maddi manevi destek olduğumu düşünüyorum
Tabiki de yapacak canım senin maddi olarak ona yardımda bulunman bi mucize bayansın çünkü bilmiyorum ama fazla ailesine düşkün bu kuzum ve de düşünmeden Konuşuyor bence otur bin kere daha düşün üzülmeni istemem

Suan da iyice korktum ya napıcam ne edicem bilemiyorum hiç ona artık bu konuyu açmak istemiyorum ne zaman açsam tartıştık ben ne kadar güzel bi dille anlatsam da... geçen gece ayrıldık daha senin haddine mi benim param dedi bana. Çok zoruma gitti bana bugüne kadar senin benim yok diyen adam. Hele ki ben onun her sıkıntısında yanindaydim şimdi gelmiş 2 aydır yoksun ama.diye yüzüme vuruyor ben mi abartiyorum diye düşünüyorum bazen çünkü ne dersem.diyim kızıyo bu konuda. Konuşmayalım diyorum konu evliliğe gelince illa ki bu konu da açılıyor evliliğe getiren de o

Sevgiliniz sadece aileci degil bakin daha buyuk bir sorununuz var. Her gun iyilik yapip bir gun yapmadiginizda yaptiginiz her fedakarligi bir anda silecek biri.

Sevgiliniz sizin hassas noktanizi bulmus "sen paracisin" diyerek siyriliyor icinden. Acik acik 'senin ailenin sana yükledigi borclari evlenipte ben ödemek istemiyorum' de. Bi akilli o mu kalmis dünyada?

Sizin meslek nedir? Mesela kendiniz de ortaya somut Şeyler koyarsanız ve siz borçsuz harçsız olarak tabi belki de gurur yapar, en azından biraz denk olmanız gerektiğini düşünür.

Kızlar ya bana dese ki aşkım sende haklısın senide anlıyorum Ohh be dcem ama nerde işte sen benim ailemle arama mesafe koymaya çalışıyosun sen para istiyosun rahat hayat istiyosun diyo. Benim aileme ne dcem diyince de sen hallet onu da kendi aileni bizim üstümu zde tutuyosun onlar istiyo diye bişey almam ben durumum belli hersey para mı ben senin için cebimde para yokken bile herseyi göze alıyorum sen niye böyle değilsin diyo bana

iste bir tipik türk erkegi daha hemen yag gibi suyun üzerine cikarlar.. Canim sevgilinle torun sakin sakin konusun... Ona para delisi olmadigini ama bu borclarla nasil dügün yapacaginizi falan sakin sakin tane tane konusun... Bence cözülemeyecek bir sorun degil bu....

Sizin meslek nedir? Mesela kendiniz de ortaya somut Şeyler koyarsanız ve siz borçsuz harçsız olarak tabi belki de gurur yapar, en azından biraz denk olmanız gerektiğini düşünür.
Muhasebe canım daha 20 yaşındayım dün başladım ise ben zaten garanti bi isim olsa hiç dert etmem.borcu harcı öderim valla birlikte öderiz onunla. Ama sadece onun maaşla olcak gibi değil bide kira da odycez mecbur

iste bir tipik türk erkegi daha hemen yag gibi suyun üzerine cikarlar.. Canim sevgilinle torun sakin sakin konusun... Ona para delisi olmadigini ama bu borclarla nasil dügün yapacaginizi falan sakin sakin tane tane konusun... Bence cözülemeyecek bir sorun degil bu....
Para delisi değilim dedikten sonra bu Borçla nasil yapıcaz hayatım. Sıkıntı çekeriz daha doğrusu sen çekersin bana da yansitmazsin biliyorum ama Sen bunalirsin sonra keşke bekleseydi demeye başlarsın yada ben ne kadar uygun seyler istesem de yüzüme vurursun diye korkuyorum dedim daha mantikli ne söylenebilir ki gelmiş bana sen kendini düşünüyosun sıkıntı içinde beni istemiyosun diyo

Sevgiliniz sizin hassas noktanizi bulmus "sen paracisin" diyerek siyriliyor icinden. Acik acik 'senin ailenin sana yükledigi borclari evlenipte ben ödemek istemiyorum' de. Bi akilli o mu kalmis dünyada?
Onu hiç bi zaman diyemedim diyemem de heralde 1 kere ailen sana çok yükleniyor sende burda kötü durumdasin dedim ben memnunum diye azarladi hiç bişey dedrtmiyo onlara anlamadım ki

Para delisi değilim dedikten sonra bu Borçla nasil yapıcaz hayatım. Sıkıntı çekeriz daha doğrusu sen çekersin bana da yansitmazsin biliyorum ama Sen bunalirsin sonra keşke bekleseydi demeye başlarsın yada ben ne kadar uygun seyler istesem de yüzüme vurursun diye korkuyorum dedim daha mantikli ne söylenebilir ki gelmiş bana sen kendini düşünüyosun sıkıntı içinde beni istemiyosun diyo

hay allahim.. eninde sonunda o borc biticek be canim.... Bence sevgilin sana iyi bakamamaktan korkuyor daha dogrusu cekiniyor gibime geldi bu sözlerinden sonra

Muhasebe canım daha 20 yaşındayım dün başladım ise ben zaten garanti bi isim olsa hiç dert etmem.borcu harcı öderim valla birlikte öderiz onunla. Ama sadece onun maaşla olcak gibi değil bide kira da odycez mecbur
Anladım canım seni... O Yüzden bu kadar başına buyruk davranıyor. Para benim keyif benim havasında. Yanlış anlama beni ama yerinde olsam sanırum önlisans mezunusun , önce bunu lisansa tamamlarım. Sonra atanırım memur olarak . Garanti işin ve düzenli gelirin olduktan sonra bu havalara giremez . Hem de çizdiğin bu kariyer ve eğitim yolunu da bahane ederek evlilik tarihini ileri atarsın . Zira çok gençsin ve tercihlerin değişebilir ileride .. Bence zamana ihtiyacınız var.
Naçizane..

Sevgiliniz sadece aileci degil bakin daha buyuk bir sorununuz var. Her gun iyilik yapip bir gun yapmadiginizda yaptiginiz her fedakarligi bir anda silecek biri.
Anladım canım seni... O Yüzden bu kadar başına buyruk davranıyor. Para benim keyif benim havasında. Yanlış anlama beni ama yerinde olsam sanırum önlisans mezunusun , önce bunu lisansa tamamlarım. Sonra atanırım memur olarak . Garanti işin ve düzenli gelirin olduktan sonra bu havalara giremez . Hem de çizdiğin bu kariyer ve eğitim yolunu da bahane ederek evlilik tarihini ileri atarsın . Zira çok gençsin ve tercihlerin değişebilir ileride .. Bence zamana ihtiyacınız var.
Naçizane..
Zaten istediğim şey tam da bu. Ben ailem sıkıntıya girmesin açıktan tamamlarim hemde çalışırım diye düşündüm ise başladım oda evlenince de calisirsin sana çalışma okuma diyen yok ben cahil değilim diyo. Sırf ailen yüzünden böyle ayriyiz diyo

hay allahim.. eninde sonunda o borc biticek be canim.... Bence sevgilin sana iyi bakamamaktan korkuyor daha dogrusu cekiniyor gibime geldi bu sözlerinden sonra
Korktuğu falan yok korkma o borç içinde evlenelim demez bence o daha bana kızıyo korkuyorum diye sıkıntı çekeceğini düşünmüyo çok kolay saniyorum düğünü evliliği şuanda bekar haliyle sıkıntı çekiyor evlenince nolur onu bilmcek kadar saf degil

Zaten istediğim şey tam da bu. Ben ailem sıkıntıya girmesin açıktan tamamlarim hemde çalışırım diye düşündüm ise başladım oda evlenince de calisirsin sana çalışma okuma diyen yok ben cahil değilim diyo. Sırf ailen yüzünden böyle ayriyiz diyo
Senin tuttuğun yol doğru.. Paragöz falan da değilsin sadece bilinmeze gözün kapalı girmek istemiyorsun ve bence bu devirde temkinli olmak da gerek. Kariyer ve eğitim planlarından ödün vermemeni öneririm. Ona da borçtan geçim sıkıntısından değil mesleki hırslarından yola çıkarak çözüm yolu sun. Seni gercekten seviyorsa eğitim Hakk'ını elinden almaz ve bekler evlilik için . Evlendikten sonra yaparsın edersin işleri ise adeta bir kumar.. Neden geleceğini riske atasın? Önce kendini sağlama al.

Senin tuttuğun yol doğru.. Paragöz falan da değilsin sadece bilinmeze gözün kapalı girmek istemiyorsun ve bence bu devirde temkinli olmak da gerek. Kariyer ve eğitim planlarından ödün vermemeni öneririm. Ona da borçtan geçim sıkıntısından değil mesleki hırslarından yola çıkarak çözüm yolu sun. Seni gercekten seviyorsa eğitim Hakk'ını elinden almaz ve bekler evlilik için . Evlendikten sonra yaparsın edersin işleri ise adeta bir kumar.. Neden geleceğini riske atasın? Önce kendini sağlama al.
Evlendikten sonra herseyin daha güzel olacağını söylüyor ama.bende aptal değilim temizlik yemek derken nasıl idare etcem bide çocukta olursa. .. Ama sevgilime göre birlikte herseyin üstesinden geliriz öyle bi kon. uşuyor ki sanki ben hiç onu istemiyorum o çok istiyor ben.onu disliyorum gibi allah askina sevmeden burda sıkıntıdan düşünmekten derdimi hiç tanımadığım insanlara anlatır. Miyim çözüm bulamıyorum düşün dusun

Kızlar dün gece sevgilimle saatlerce konuştuk ama sonuç yine aynı yine aynı. Dahada kötüsü Bu defa bana ben senin ilerde aileme yardimci oldugum zaman sıkıntı yaratacağını düşünüyorum kafamda soru işaretleri var o kadar borcun icinde eşya altın diyosun bana. Sen ne kadar düşünüyosun beni . Bana gelip de ama ailene var bana niye yook deme. Ben sanada yok demedim sadece cok borcum var sende anlayis goster dedim dedi. Bende zaten anlayış gösteriyorum problem değil diyince ozaman bana ama bize şunu almadin ailene gelince paran var deme hiç bi zaman ben senden aşkım ya Nolursa olsun ben senin yanındayım demeni bekledim hep sen naptin tamam da ama.niye ailene var dedin böyle yürümez ilerde ayrilcagimiza şimdi ayrilalim dedi. Bende tamam o zaman ben hep senin yanındayım parani napiyosan yap senden de bi beklentim yok dedim söz verdim ona da bidaha bu konuyu acmicam diye. İçimden gelen bu değil ama.niye böyle bişey yapıyorum ben kızlar ya

Back
X