- 9 Ekim 2013
- 6.157
- 7.901
- 448
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
yol yakınken bırak gitsin,ilerde çok pişman olursun
şimdiden başlamış senin ailen benim ailem
şimdiden başlamış senin ailen benim ailem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet demicek hiç bi zaman biz düğün arifesinde olsak ailen para istese yine verirsin diyorum utanmadan bana bunu nasıl diyosun benden önce senin vermen gerek . Biz 3 liraya koltuk alcagimiza 2 liraya alırız 1 lirasını da verelim bak sıkıntıları varmış dcegine hala aynı bana hükmetmeye çalışıyosun diyorAraba için para istediler 10 tl gönderdi ama almadılar diyorsun gönderdiğin parayı naptılar deyincede onuda borçlara verdiler diyorsun valla benden söylemesi canım yakında bidaha araba içinde para isterler seninki ben evlenicem yuva kuracam yeter verdiğim para demiycek adım gibi eminin yine verecek böylesi adamlar kolay kolay değişmez evlenmek için senin aileni niye bekliyoruz diyorya kendi ailesi olsa beklemeyecekmi hep bizci hep bizci olacak çok üzülürsün kuzum kimse için geleceğini tehlikeye atma aklını başına al sevgide biryere kadar
Tabi tabi senden kıssın ailesine versin Allahtan tanıtmış size ne olduğunu kendini yakma derim benEvet demicek hiç bi zaman biz düğün arifesinde olsak ailen para istese yine verirsin diyorum utanmadan bana bunu nasıl diyosun benden önce senin vermen gerek . Biz 3 liraya koltuk alcagimiza 2 liraya alırız 1 lirasını da verelim bak sıkıntıları varmış dcegine hala aynı bana hükmetmeye çalışıyosun diyor
Evet demicek hiç bi zaman biz düğün arifesinde olsak ailen para istese yine verirsin diyorum utanmadan bana bunu nasıl diyosun benden önce senin vermen gerek . Biz 3 liraya koltuk alcagimiza 2 liraya alırız 1 lirasını da verelim bak sıkıntıları varmış dcegine hala aynı bana hükmetmeye çalışıyosun diyor
Ama yeri geldiğinde oda benim yanımda oldu beni yalnız bırakmadı ben onları silip atamıyorum çok değer veriyorum ona oda bana tabi yani umarım öyledir de . Ama bana da değerini parayla ölçme artık sen bize bunu almcaksin demek ki bana önem vermiyorsun çünkü ailene aliyosun diyosun kendini ailemle niye kiyasliyosun diyorÖncelikle sen bu adamla evleneceksin bence. Sonra da kim bilir ne kadar pişman olacaksın. Buraya eşim tüm parasını ailesine veriyor diye konu acmazsin umarım.
Sen endiseleniyorsun doğal olarak, adam sana PARAGÖZ diyor. Sanki beyimiz milyon dolarlık iş adamı.
Çocuğuna bu kadar borç yukleyebilen aileler hiç degismiyorlar, çevremde çok var ne yazık ki.
Ayrıca buradan sevgilisi olan kızlara sesleniyorum, sevgilinizin evine gidip hizmetçi gibi çalışmayın. Bu ülkedeki erkeklerin % 90'ı bu iyi niyetiniz yüzünden sizi mal gibi görüyor.