• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesine düşkünlüğü

Daha dün başladım calismaya tutturdu ise de girdin söyle Ailene diye. Hadi söyledim diyelim babam tamam olur demez ki annem desem kudurdun mu kim sen o kadar borç içine girmeye diyor ailem Borçla evlilik olmaz der diyorum senin ailenin tek derdi para diyo senin mutluluğunu düşünmüyorlar diyo bana

bak arkadaşım sana bişey diyeyim aileler parayı niye düşünür biliyo musun ay sonunu düşünmeyesin diye kirayı düşünmeyesin diye çocuğun olduğunda nasıl okutcam diye düşünmeyesin diye. ailenin senin evine aldığı eşyayla ne gibi bir çıkarı olabilir. bunları açık açık söyle. hala devam ederse sen benim mutluluğumu düşünmüyorsun dersin

Dedim zaten neler neler dedim o zaman da sen aileni haklı buluyosun diye laf ediyo senin ailene ne bizim evimizden borcumuz dan diyo

Dedimmmm:KK43: o zaman da ben kimseden para istemiyorum merak etme ben sana bakarım diye Gurur yapıyo vay be kıza bak benim arkadaşlarım asgari ücret alıyo yengeler bunları demiyo yaptığına bak diyo. Şimdi bomba imha kursuna gitcek bomba imha polisi olmak için bana diyo ki hem maaşı artar ilerde Sana bakabilirim üzülme artık diyo laf sokuyo

Bu borçlar üstüne bir de evlilik derdi binince ohooo siz işin içinden nasıl cıkarsınız hiç hesap etti mi acaba? En ufak cümlenizde sizi çıkarcı ve maddiyatcı gören adam evlenmek istediği diğer yarısını iyi tanımış mı bi sorgulasın.. en azından siz sorgulatın!!!

O kadar güzel kelime oyunu yapıyo ki aslında ben de çok pis laf söylerim ama altta kalıyorum bazen ben bile abartiyo muyum acaba diyorum ilk başlarda bana çok para verip de eşya almayalim zaten biz sürekli taşıncaz harap olur eşyalar diyodu sonra bende bi grup buldum polis eşleri diye orda ko Abla ların hepsi hiç de bişe olmuyo 1 kere alınıyor onlar mutlaka alın yazmış ona gösterdim bak bişey oluyomus diye ona bile kızdı sonradan

Kızlarlütfen bana da akıl verin düşün düşün kafayı yiyorum 2 yıllık sevgilim var kendisi polis memuru ben üniversite ye gittiğim zaman tanıştık benim kazandığım şehirde göreve başlamış oda benden 3 ay önce. İkimizinde memleketi aynı her neyse bizim ilişkimiz de hersey çok hızlı ilerledi hemen sahiplenmeler bütün günü birlikte geçirmeler. Ben zaten onun evinden çıkmıyodum aksama kadar yemek yapardım evi temizlerdim onun herseyini yıkar utulerdim aynı evli gibi işte. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarla da aram çok iyi oldu ve sevgilim bu duruma çok seviniyo ama şöyle bi sıkıntı var sevgilim ben daha onu tanımadan önce yani göreve başlar baslamaz kredi çekmiş ailesi için borçları var diye sonra biz tanıstik bi kredi daha çekti 3 ay içinde kız kardeşi kaçtı kızın Çeyizi için falan yani 25 000 kadar borcu var sonradan babası oğlum güzel bi araba alcaz dedi yine çektirdi 10000 onuda alamadilar eski bi araba var hala ona biniyor çocuk. Babasi da araba alcak diye çektirdiği krediyi napti bilmiyorum ama sevgilime soruyorum borclari ödedi diyor babası emekli değil sigortasi yok sevgilim sürekli onlarayardım ediyor babası da ona güvendiği için mi bilmiyorum ama doğru düzgün bi iştecalismiyor şimdi okulum bitti ben memlekete geldim sevgilim evlenelim diyor bende aileme söyleyemem diyorum hep o kadar borç vardiyince demedigini birakmiyor bana para göz muamelesi yapıyo. Ama bana da eşya için altın için anlayış göster borç bizim borcumuz az alalım ilerde saha iyisini alırız diyorama.ailesine geldiği zaman hiç düşünmeden çekiyor krediyi . Bende sürekli laf söylüyorum kavga ediyoruz hatta ayrılıyoruz onlara gelince varda bize gelince niye yok diyeproblem olmaması da değil ailesi isteyincetamam olur ben diyince sen herseyi gözealmiyosun rahat bi hayat istiyosun yazıklar olsun diyor napıcam ben nolur akıl verin
Ben sevgimden ölsem bile böyle bir adamla evlenmem... Ailesine para gönderip sana da anlayışlı ol yazıklar olsun diyosa arkana bakmadan kaç. Ev ne geçindiremez bu adam. Tüm maaşını kendi ailesine verir senin maaşınla ev geçindirmeye kalkar. Gördüklerim hep böyle

Benimde gördüklerim hep böyle yada evlendikten sonra boşanmaya Karar veriyorlar ama ben ona bu durumu artık anlatıp beni anlasin düzelsin istiyorum onu istiyorum ama böyle degil

işin zor <Allah yardımcın olsun dua et herşey olacağına varır sesviyosan araya soğukluk katmamaya çalışın ailesi ya o borcu ödücek yada düğünü yapcak öle yapıp çayıra salmak olmaz anne baba mecburdur evladına yardım etmeye evlat kendine yeni bi hayat kuracak ondan beklenti olmamalı eğer ailesiyle aynı şehirde olmucaksanız sorun yok ama sende ciddiyete dök adam işini eline almış artık senide seviosa daha ne beklicek

Kızlar ya bana dese ki aşkım sende haklısın senide anlıyorum Ohh be dcem ama nerde işte sen benim ailemle arama mesafe koymaya çalışıyosun sen para istiyosun rahat hayat istiyosun diyo. Benim aileme ne dcem diyince de sen hallet onu da kendi aileni bizim üstümu zde tutuyosun onlar istiyo diye bişey almam ben durumum belli hersey para mı ben senin için cebimde para yokken bile herseyi göze alıyorum sen niye böyle değilsin diyo bana

Onun ailesi sizin ustunuzde her sekilde istedikleri olmali karisma hakkiniz yok siz ortada kitkanaat altinizda sizin aileniz cefakar evladim mutlu olsun insanlari :KK51: bu manzara bana mutluluk verici gorunmedi hakkinizda hayirlisi, ama bu degismez hep boyle olur kararinizi iyi dusunerek verin

Ya ailesi bize asla yardimci olmaz biz öderiz diye çektirdi leri her krediyi suan da sevgilim ödüyor bana diyo ki düğünde de ailemden bişey beklemiyorum çünkü onlarda da yok ona göre ailene sen anlat güzel bi dille sen ayarla çok bişey istemesinler diyo

Ona bu konuda güvenmiyorum ki nasıl soyliyim aileme yarın birgün ben sıkıntıya girdiğim zaman umrunda olmcak ben kendi kendime deli olcam o zaman kendi ailemde biz demedik mi demez ler mi

Adamin tavri igrenc sttret gitsin ya adam ne diyo baksana aileni sen hallet ben onlar istiyo diye bisey alamam sen aileni bizim ustumuzde tutuyosun diyo yahu be salak adam sen kardesine 25000 kredi cektin bu kiza niye yapamsm diyosun olmasa tamam ama var ailesine yediriyo seni cantada keklik goruyo paragoz diyo ne olacskmus 2 cekyat bi dolap mi alacak mis ? Oda olur para yoksa tamam ams varken asla kabul etme aileni kendini ezdirme bana da kizma ailen seni bunun icin okutmadi ailen ceyiz yapicak borc oduycek sen kocanin borcunu odeyeceksin iyi dusun

Adamin tavri igrenc sttret gitsin ya adam ne diyo baksana aileni sen hallet ben onlar istiyo diye bisey alamam sen aileni bizim ustumuzde tutuyosun diyo yahu be salak adam sen kardesine 25000 kredi cektin bu kiza niye yapamsm diyosun olmasa tamam ama var ailesine yediriyo seni cantada keklik goruyo paragoz diyo ne olacskmus 2 cekyat bi dolap mi alacak mis ? Oda olur para yoksa tamam ams varken asla kabul etme aileni kendini ezdirme bana da kizma ailen seni bunun icin okutmadi ailen ceyiz yapicak borc oduycek sen kocanin borcunu odeyeceksin iyi dusun
Ahh canım benim ben zaten hepsini her an düşünüyorum ve biliyorum ama napıyım seviyorum işte hep ailesi yüzünden bi anlasa beni

Ahh canım benim ben zaten hepsini her an düşünüyorum ve biliyorum ama napıyım seviyorum işte hep ailesi yüzünden bi anlasa beni
Nisanliyken neyse bilki evlendikten sinra on kat kotu oluyo erkekler ona gore dusun simdiden cimri sana evlenince ne olur sen dusun mantikli ol ilk sevdigimde bende mantikli karar vermek icin ayrildim cok aci cektim ama gecti beni seven deger veren bi esim var ufak sorunlar olsada benim esim heseyi aldi bide beni ozelde uni okuttu son siniftayim niye param olsun kimsrye muhtac olmayim diye ailesine hic yardim ettogini gormedim hediye alir arada hatta kaynatsm bize yardim eder gercekten sans deger veren srnin mutlulugunu dusunur canim asik adam sana boyle davranmaz el ustundr tutar

Ailesi hayatta olduğu müddetçe borç ödeyecek, ama hiçbir şeye sahip olamayacaksınız.

Enayi yerine konmaktansa aşk acımı yaşar, yeni hayallere yelken açarım.

Nisanliyken neyse bilki evlendikten sinra on kat kotu oluyo erkekler ona gore dusun simdiden cimri sana evlenince ne olur sen dusun mantikli ol ilk sevdigimde bende mantikli karar vermek icin ayrildim cok aci cektim ama gecti beni seven deger veren bi esim var ufak sorunlar olsada benim esim heseyi aldi bide beni ozelde uni okuttu son siniftayim niye param olsun kimsrye muhtac olmayim diye ailesine hic yardim ettogini gormedim hediye alir arada hatta kaynatsm bize yardim eder gercekten sans deger veren srnin mutlulugunu dusunur canim asik adam sana boyle davranmaz el ustundr tutar
Cokta iyi degil durumu iki pamtolonu var yikarim giyer gezme tozma yok ama hep fedakarlik yapar sen artik benim sorumlulugumdasin der yari burslu okuyorum sonuna grldik el ele basardik bide seninkinin sana bakis acisina bak o fedakarlik yapmiyo senden bekliyo

Back
X