• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesine düşkünlüğü

Sevgilimden vazgeçemiyorum diyorsun tamam hoş ama bu devran değişmeyecek ki...
Kp belli ki oğlunu sağımlık inek olarak görüyor,şimdi böyleyse ileride değişir mi ? Hayır
Sana şimdi şu eksik olsun bu eksik olsun diyen sevgilin ileride borcumuz var bitsin,taksitimiz bitsin olur diyecek.
Hep bir şeyler içinde ukde olarak kalacak
ailenin de tabii bu durum çok zoruna gidecek.
Daha yeni mezunmuşsun zaten bekle biraz acele etme
Ayrıca sevgilinin kurduğu aileni bizden üstün tutuyorsun cümlesine de kıl oldum.
Sen sen ol anneni babanı daima üstün tut yoksa ileride çok pişman olursun

Anlamadım şimdi evinin eşyasını şunu bunu istemek paragözlük mü oluyormuş. Ayrıca rahat bi hayat istemek suç mu? rezillik çekmek kimin hayalidir ki herkes rahat yaşamak ister. O evlendikten sonra da ailesine yedirmeye devam eder diyim ben sana. Madem öyle babası niye üst model araba istiyor o da rahatına düşkün demek ki. Kız kardeşine 25.000 çeyiz parası çekmek nedir öyle çeyiz mi olur

• Beğen
Reactions: anu
İlk önce ailesinin borç icin 15000 kredi çekmiş sonra kız kardeşi evlenince 10000 dağa 25000 oluyo sonra babası tekrar çektirdi araba için ben ödycem diyip oda sevgilime kaldı 2 ay önce de yine çektiler biz odycez diye annesi çalışıyordu işten çıktı kesin oda 2 aya sevgilime kalır

babasının doğru düzgün sabit bir işi olmadığına göre siz ömür büyu onlara yardım edeceksiniz bu açık ve net ... bende çalışırım okul bitince sorun olmaz versin ailesine diyorsan evlen.. ben bunukabul edermiydim >>hiç sanmıyorum ;)

Evlendikten sonra eşinin ailesinin borçları yüzünden batma eşiğine gelen biri olarak AYRIL ARKADAŞIM.

Kızlarlütfen bana da akıl verin düşün düşün kafayı yiyorum 2 yıllık sevgilim var kendisi polis memuru ben üniversite ye gittiğim zaman tanıştık benim kazandığım şehirde göreve başlamış oda benden 3 ay önce. İkimizinde memleketi aynı her neyse bizim ilişkimiz de hersey çok hızlı ilerledi hemen sahiplenmeler bütün günü birlikte geçirmeler. Ben zaten onun evinden çıkmıyodum aksama kadar yemek yapardım evi temizlerdim onun herseyini yıkar utulerdim aynı evli gibi işte. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarla da aram çok iyi oldu ve sevgilim bu duruma çok seviniyo ama şöyle bi sıkıntı var sevgilim ben daha onu tanımadan önce yani göreve başlar baslamaz kredi çekmiş ailesi için borçları var diye sonra biz tanıstik bi kredi daha çekti 3 ay içinde kız kardeşi kaçtı kızın Çeyizi için falan yani 25 000 kadar borcu var sonradan babası oğlum güzel bi araba alcaz dedi yine çektirdi 10000 onuda alamadilar eski bi araba var hala ona biniyor çocuk. Babasi da araba alcak diye çektirdiği krediyi napti bilmiyorum ama sevgilime soruyorum borclari ödedi diyor babası emekli değil sigortasi yok sevgilim sürekli onlarayardım ediyor babası da ona güvendiği için mi bilmiyorum ama doğru düzgün bi iştecalismiyor şimdi okulum bitti ben memlekete geldim sevgilim evlenelim diyor bende aileme söyleyemem diyorum hep o kadar borç vardiyince demedigini birakmiyor bana para göz muamelesi yapıyo. Ama bana da eşya için altın için anlayış göster borç bizim borcumuz az alalım ilerde saha iyisini alırız diyorama.ailesine geldiği zaman hiç düşünmeden çekiyor krediyi . Bende sürekli laf söylüyorum kavga ediyoruz hatta ayrılıyoruz onlara gelince varda bize gelince niye yok diyeproblem olmaması da değil ailesi isteyincetamam olur ben diyince sen herseyi gözealmiyosun rahat bi hayat istiyosun yazıklar olsun diyor napıcam ben nolur akıl verin
Sen bence bu adamı bırak .

Seven insan herseye katlanır diyo bende tabiki öyle ama ben gelecek için sıkıntı çekeriz diye korktuğum zaman bana kızıyo tek derdin para diye geçen gece kavga ettik akrabası evlenmiş kız çok pahalı şeyler aldırmış ac göz diyo niye öyle diyosun dedim bi kadın erkeğin kesesini düşünmek zorunda çocuğun ailesini kaç milyar borca sokmuş diyo. Ben öyle bişey desem ona erkek düşünmeli diye aç misin açıkta misin diyo

Seven insan herseye katlanır diyo bende tabiki öyle ama ben gelecek için sıkıntı çekeriz diye korktuğum zaman bana kızıyo tek derdin para diye geçen gece kavga ettik akrabası evlenmiş kız çok pahalı şeyler aldırmış ac göz diyo niye öyle diyosun dedim bi kadın erkeğin kesesini düşünmek zorunda çocuğun ailesini kaç milyar borca sokmuş diyo. Ben öyle bişey desem ona erkek düşünmeli diye aç misin açıkta misin diyo

Evlilik surecinde degil luks olan gerekli seyleri bile size cok gorup yuzunuze vuracak. Inanin bana cok pisman olacaksiniz.

Gerçekten Mi ya off

Evet gercekten. Ustelik esim sevgilinizin dusuncesinde bile degil ayri evim var kimseye para veremem kafasinda. Ama oyle emrivakiler oldu ki oyle bile batmisken sizinkinin kafasinda nasil olur tahmin bile edemezsiniz.

Görünen köy kılavuz istemez.Bu şekilde kabul ediyorsan devam et ama böyle olmaz diyorsan bu kafayı değiştiremezsin.

Sizce hiç mi değişmez yada ben ne yapabilirim onu nasil yola getirebilirim. Amacım ailesine para göndermesin yada uzaklaşsin değil kesinlikle. Bana evlenelim diyo ama evlilikte maddi manevi sorumluluk almayi gerektiriyor bunları anlasin ama beni de suçlamasın veya gözü yükselerde olan bi kız olarak görmesin. Evliliği geçtim kendisi için bişeyler yapsın istiyorum ama onu da yapmiyo

Evlilik surecinde degil luks olan gerekli seyleri bile size cok gorup yuzunuze vuracak. Inanin bana cok pisman olacaksiniz.
Peki hiç mi bunun olur bi yani yok bana akıl verin ayriliktan başka yada onu bu şekilde kabullenmekten başka...

Evet gercekten. Ustelik esim sevgilinizin dusuncesinde bile degil ayri evim var kimseye para veremem kafasinda. Ama oyle emrivakiler oldu ki oyle bile batmisken sizinkinin kafasinda nasil olur tahmin bile edemezsiniz.

Orta yol bulunabilir bence eğer Dediğiniz kadar çok seviyorsanız birbirinizi tabi..
Mesela biraz erteleseniz evlilik işini ve bu Sırada borçlar ödense ama sevgiliniz de yeni borçlar üstlenmeyeceğine söz verse..
Haklılık payınız yok değil ama şu da bir gerçek ki sürekli maddiyat; eşya, Takı tuka konuşan bir kız aklı BAŞINDA bir erkeğe gerçekten Paragöz gözükebilir. Bazı kızlarımız sevdikleri adama mı aşık yoksa evliliğe, evlenmeye, eşyaya , Düğüne mi aşık belli olmuyor çünkü . Günümüz bunlarla doluyken bence yanlış bir imaj çizmekten sakının sevdiğiniz adamın gözünde.

Dedim zaten neler neler dedim o zaman da sen aileni haklı buluyosun diye laf ediyo senin ailene ne bizim evimizden borcumuz dan diyo

valla sevgilin sacmalamis his kusura bakmasin.
sen her zmn o ailenin kizsin tabiki seni dusunecekelr. kendielri ustelik kacmis kizlarina bilmem ne kadar kredi cekip esya aliyor. senin ailen seni dusunmeyecekmi.
gittigin yerde rahat ediyomusun ne yapiyorsun bunu sormayacakmi.
bence fazlaca aile lafi etmissin, simdi senin ailen onun gozunde pataya deger vere birileri ki senin soylemelrinden boyle bir anlam cikmiyor ama o cikarmistir. sifati yapistirmistir daha ne desen senin ailen para duskunu diyip duracak.
asil kendi ailesi ogullarini bankamatige cevirmis. gun gelecek evlenecek para biriktirsin dememisler.
bence maden o resti cekiyo ya soylersin yada diyebiliyor. ben biraz calisip calisma hayatimi rayina oturtmayi dusunuyorum sonra evlilik mevzusunu acicam aileme de.
kesin istegini soyle, sonrasinda cekip giderse kendini belli eder zaten.
fazlaca yuz vermissin ve icli disli olmussun gibi geldi bana.
su anki aile ici para mevzulari seni pekde ilgilendirmez ama evlilik sonrasi icin siteklerinede o engel olamaz.
her esyami tam isterim beraber borcunu oderiz dediginde aziyla idare et diyip kardesine bilmem kac liralik esya aliyosa bu durum hic normal degil.
isteklerinden vazgecme, beraber oderiz de ama yinede vazgecme bence.

• Beğen
Reactions: anu
Orta yol bulunabilir bence eğer Dediğiniz kadar çok seviyorsanız birbirinizi tabi..
Mesela biraz erteleseniz evlilik işini ve bu Sırada borçlar ödense ama sevgiliniz de yeni borçlar üstlenmeyeceğine söz verse..
Haklılık payınız yok değil ama şu da bir gerçek ki sürekli maddiyat; eşya, Takı tuka konuşan bir kız aklı BAŞINDA bir erkeğe gerçekten Paragöz gözükebilir. Bazı kızlarımız sevdikleri adama mı aşık yoksa evliliğe, evlenmeye, eşyaya , Düğüne mi aşık belli olmuyor çünkü . Günümüz bunlarla doluyken bence yanlış bir imaj çizmekten sakının sevdiğiniz adamın gözünde.
Bende zaten bekleyelim en azından borcun bitsin öyle evlenelim zaten kenarında bişey yok benim de yok evlenir ken çok borca gircez ona göre davranalim diyorum yine kızıyo

Back
X