• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesine düşkünlüğü

O kadar güzel kelime oyunu yapıyo ki aslında ben de çok pis laf söylerim ama altta kalıyorum bazen ben bile abartiyo muyum acaba diyorum ilk başlarda bana çok para verip de eşya almayalim zaten biz sürekli taşıncaz harap olur eşyalar diyodu sonra bende bi grup buldum polis eşleri diye orda ko Abla ların hepsi hiç de bişe olmuyo 1 kere alınıyor onlar mutlaka alın yazmış ona gösterdim bak bişey oluyomus diye ona bile kızdı sonradan

kusura bakmada arkadasim one kizdi buna kizdi. daha cok azar yersin bu adamadan gibi geldi bana.
cok yuz goz olmussun hic gerek yokken.
sende isteklerini ve sartlarini acikca soyle isine gelirse artik.
sevgilinde yeni ise basladiysa sanirim eli para tumasinin getirdigi gururla, ailesine karsi biraz abartmis.

Ya ailesi bize asla yardimci olmaz biz öderiz diye çektirdi leri her krediyi suan da sevgilim ödüyor bana diyo ki düğünde de ailemden bişey beklemiyorum çünkü onlarda da yok ona göre ailene sen anlat güzel bi dille sen ayarla çok bişey istemesinler diyo

gercekten dert edindigim icin bu kadar cok yaziyorum.
acikca sevgiline soylemelisinki biz gormemis degiliz ne gerekirse o istenir. ailende anne babaligini yapar gerekeni getirir bi zahmet de.
sevgilinin tavirlari cok sinir bozucu ins duzelir yoksa cok zorlanirsin bence.

Hep yardım edecekse başka ,borcları bitirip arada yardım edecekse başka..ailesidir,canıdır,elbet yardım etmeli..ama ne süreyle ..ne kadar..
Borclu evlenilir,fakat bu size hep kötü yansır.evlilikte para cok önemli.garantiye almadan evlenmeyin.bu adam o borcu öderken evini nasıl gecindircek.o borc bir yılda da bitmez.hop cocukda oldu .masraf birken on olur.bu sefer stres sıkıntı ah bu borcu başımıza cıkaranlar diye söylenmeye başlarsın

Kızlar ya bana dese ki aşkım sende haklısın senide anlıyorum Ohh be dcem ama nerde işte sen benim ailemle arama mesafe koymaya çalışıyosun sen para istiyosun rahat hayat istiyosun diyo. Benim aileme ne dcem diyince de sen hallet onu da kendi aileni bizim üstümu zde tutuyosun onlar istiyo diye bişey almam ben durumum belli hersey para mı ben senin için cebimde para yokken bile herseyi göze alıyorum sen niye böyle değilsin diyo bana
Aynı şeyleri bende yaşadım canım para için bizim evliliğimizi bile ertelemeye çalıştı ailesi eşimin ama ben ona söyleyeceğimi söyledim evlenince hem ailene hem evine yetişemezsin dedim zamanla anladı bunu ben ayrıldım bu sebeplerden ötürü ama peşimi bırakmadı sonra elini çekti ailesinden biraz haftaya da nikahımız var o ailesi için krediler ödedi araba Borçları ödedi ama ailesi ona şimdi bi düğün bile yapmıyor ama ben onu seviyorum bi nikah bi gelinlik yeter bunları Konuş sevgilinle birbiriniZe bu konularda anlayışlı olmanız Lazım sevgilin yarın eşin olacaksa eğer seni herkesten üst tutmalı bide o var canım benim çok iyi düşün fevri karar verme

Valla ben para borç falan degilde sevgilinin senin aileni bekiyoruz falan demesine takıldım daha şimdiden sallamiyor ben şimdi istiyorum onlar ne bilir havalarinda tabiki senin ailende önemli özellikle şu aşamada daha kızı almadinbile yani

Kızlar zaten hersey dediğiniz gibi oluyor evet çok yüz verdim hep yanında oldum destek oldum çünkü çok seviyorum ilerde de böyle devam edicek diye düşünüyorum çünkü bana her zaman onlar benim ailem tabiki de her ihtiyaçları olduğunda yanlarında olcam diyo ama ihtiyaçları bitmiyo bence ihtiyaç da değil bence

Aynı şeyleri bende yaşadım canım para için bizim evliliğimizi bile ertelemeye çalıştı ailesi eşimin ama ben ona söyleyeceğimi söyledim evlenince hem ailene hem evine yetişemezsin dedim zamanla anladı bunu ben ayrıldım bu sebeplerden ötürü ama peşimi bırakmadı sonra elini çekti ailesinden biraz haftaya da nikahımız var o ailesi için krediler ödedi araba Borçları ödedi ama ailesi ona şimdi bi düğün bile yapmıyor ama ben onu seviyorum bi nikah bi gelinlik yeter bunları Konuş sevgilinle birbiriniZe bu konularda anlayışlı olmanız Lazım sevgilin yarın eşin olacaksa eğer herkesi senden üst tutmalı bide o var canım benim çok iyi düşün fevri karar verme
Ne mutlu sana ama benim sevgilime ben önemli değil herseye varım diyorum ama o ailesine yapıp bize yapmayınca yada benim zorumla yapınca üzülüyorum ne anladım ben ondan içinden gelmiyosa

Ne mutlu sana ama benim sevgilime ben önemli değil herseye varım diyorum ama o ailesine yapıp bize yapmayınca yada benim zorumla yapınca üzülüyorum ne anladım ben ondan içinden gelmiyosa
Bende çok sıkıntı yaşadım ama sevgiline bi ceza vermen Şart seni kaybetmekten korkması Lazım canım çünkü hem onlara hem evinize yetişemez tamam sen bişey istemedin ailen de istemedi ama geçim çok zor hayatta evlenince eskisi gibi olamaz ailesine yani bunu Konuş ama dediğim gibi Korkut onu geri Çek kendini bahsetme hiç evlilikten falan bakalım ne yapacak erkekler böyle iste ÇOĞU aynı aileler düşüncesiz bak benimki de aynıydı ama yola getirdim getirene kadar canım çıktı o ayrı şimdi ailesiyle mesafeli çünkü para için ona yanaştıklarknı anladı

Valla ben para borç falan degilde sevgilinin senin aileni bekiyoruz falan demesine takıldım daha şimdiden sallamiyor ben şimdi istiyorum onlar ne bilir havalarinda tabiki senin ailende önemli özellikle şu aşamada daha kızı almadinbile yani
Ondan tek istediğim anlayış ben istiyorum ki biraz çalışayım hem babam gururlansin kızım okudu çalışıyo diye hem elime biraz para geçsin o borçları bitirsin herkes mutlu olsun kendi mutluluğumuz için ailemi hiçe saymak doğru değil bunları ona söylediğim de sana onları sil diyen yok ama niye aileni bekliyoruz onların keyfini diyor

Bende çok sıkıntı yaşadım ama sevgiline bi ceza vermen Şart seni kaybetmekten korkması Lazım canım çünkü hem onlara hem evinize yetişemez tamam sen bişey istemedin ailen de istemedi ama geçim çok zor hayatta evlenince eskisi gibi olamaz ailesine yani bunu Konuş ama dediğim gibi Korkut onu geri Çek kendini bahsetme hiç evlilikten falan bakalım ne yapacak erkekler böyle iste ÇOĞU aynı aileler düşüncesiz bak benimki de aynıydı ama yola getirdim getirene kadar canım çıktı o ayrı şimdi ailesiyle mesafeli çünkü para için ona yanaştıklarknı anladı
Benim öküz de bi anlasa. Aslında onu tek dusunenin benim olduğunu. Cebimde 10 lira para varken 8 lirası yla ona sigara alıp 2 lirasını yol parası yaptığım günleri biliyorum öğrenci halimle daha birkaç ay önce ama o niye bunları görmüyo asla yuzlemiyorum ama durum bu. Ona göre ben paraci bi kızım ailesi de onun borç ödemesini istemiyo ona çok üzülüyo ama ihtiyaçları var. Hep böyle düşünüyo cebinde para yokken ben hüngür hüngür ağlıyorum ya üzülüyorum hani nerde ailesi nerde çok seven insanlar

Ondan tek istediğim anlayış ben istiyorum ki biraz çalışayım hem babam gururlansin kızım okudu çalışıyo diye hem elime biraz para geçsin o borçları bitirsin herkes mutlu olsun kendi mutluluğumuz için ailemi hiçe saymak doğru değil bunları ona söylediğim de sana onları sil diyen yok ama niye aileni bekliyoruz onların keyfini diyor
Canım ailen tabiki de bekleyecek kız alacak daha almamış hiç ezdirme kendini senin evlendikten sonra daha çok masrafın olacak borçsuz evlenmeniz imkansız ailesine o kadar yardım ediyor madem o kadar düşkün madem onlar da her şeyinizi yapacak anne baba olmak o kadar kolay değil fazla iyimser olma senin Yazını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi üzüldüm açıkcası ipleri ona verme yoksa ezilir ve üzülürsün canım benim

gercekten dert edindigim icin bu kadar cok yaziyorum.
acikca sevgiline soylemelisinki biz gormemis degiliz ne gerekirse o istenir. ailende anne babaligini yapar gerekeni getirir bi zahmet de.
sevgilinin tavirlari cok sinir bozucu ins duzelir yoksa cok zorlanirsin bence.
Sevgilime zaten söylüyorum hepsini ama ne dersem diyim yanlış anlıyor beni. Başka ne diyebilorlm ona nasıl yaklasabilirim ki

Canım ailen tabiki de bekleyecek kız alacak daha almamış hiç ezdirme kendini senin evlendikten sonra daha çok masrafın olacak borçsuz evlenmeniz imkansız ailesine o kadar yardım ediyor madem o kadar düşkün madem onlar da her şeyinizi yapacak anne baba olmak o kadar kolay değil fazla iyimser olma senin Yazını okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi üzüldüm açıkcası ipleri ona verme yoksa ezilir ve üzülürsün canım benim
Bana diyo ki benim ailem senin ailenin istekleri karşısında ezilecek ben çok mu memnunum ailemi boynu bükük bırakmaya onlarda da yok diyo utanıyorum o zaman

Benim öküz de bi anlasa. Aslında onu tek dusunenin benim olduğunu. Cebimde 10 lira para varken 8 lirası yla ona sigara alıp 2 lirasını yol parası yaptığım günleri biliyorum öğrenci halimle daha birkaç ay önce ama o niye bunları görmüyo asla yuzlemiyorum ama durum bu. Ona göre ben paraci bi kızım ailesi de onun borç ödemesini istemiyo ona çok üzülüyo ama ihtiyaçları var. Hep böyle düşünüyo cebinde para yokken ben hüngür hüngür ağlıyorum ya üzülüyorum hani nerde ailesi nerde çok seven insanlar
Yavrum aynı benim yaptıklarımı yapmışsın ama erkelere acımayacaksın ben her şeyde iyimser oldukça tepeme bindi en son ailesine de ona da karşı geldim konuştum cvp bile veremediler nikah kağıtlarını bile sağlık Ocağında çıkarmam dedim gidip özelde yok artık öyle kolay yoldan dedim canım ben öyle yapınca katlı katlı değerim arttı ben de Üzerimde elbise yokken ona aldım annesi babası hastalandı baktım sevgiliyken bide düşün ama iyilik yaramıyor şimdi de asla evlerine bile gitmem eşim de gidemez benden izin alır ancak öyle çünkü biz aylarca onları bekledik bizi bebek gibi oyaladılar yok geldik yok alacağız isteyeceğiz her şeyi zorla yapar gibi Yaptılar ama şimdi de hüküm Sırası bende kaptım evin tek oğlunu onlar düşünsün iyi olsunlar başımın üzerlerinde yerleri var ama rahat dürmüyorlar ki anam :))

Bana diyo ki benim ailem senin ailenin istekleri karşısında ezilecek ben çok mu memnunum ailemi boynu bükük bırakmaya onlarda da yok diyo utanıyorum o zaman
Ya kuzum bahane olamaz bu ikiniz ne alınacaksa karar verin ailenle Konuş sende makul olun sizde biraz ama dediğim gibi Çokta aşağılara alma onların vardır birikimleri ah ah bu işlerin piri olmuşum ben :)) her şeyi oğluna ödeyen insanın varsır yastık altı merak etme çıkarmıyorlar o başka

Ahanda kuzenimin kocası ve ailesi!!!
Sonrasını sana anlatayım ben çocuğumu okuttum meslek sahibi ettim bana her ay şu kadar maaş verecek süt hakkım o benim diyecek belki bizimkinde dedi. Düğünde takılan altınlar da benim hakkım ben taktım hepsini onlar geri döndü onları da vermedi. Garibim gık demedikçe tepesine çıktılar. Sonuçta şu an kendi arabalarını kayınpederi kullanıyor rica minnet haftasonu alabilirlerse ne ala. Onda da benzini dolu alıp boşaltmadan bırakmazlarmış. Kendilerinin karı koca emekli maaşları var kirada oturuyorlar, kuzenim ev kredi ödüyor diye süt iznini uzatıp ücretsiz izne çıkamadı çocuğunu bırakıp hemen işe döndü düşün. Bunlar gezip tozsunlar diye paso para yollarlar kendisi üstüne başına kredi düşünüp alamaz. Kocası da bugüne kadar verdik yaşlı insanlar artık vermem diyemem diye kavga çıkarınca bizimki de ses etmiyor. Çok üzülsek de bir çözüm bulamadık anlayacağın.
Kısacası kızcağız köpek gibi pişman bu paragöz aileye gık demedim diye şimdi artı alışmışlar geri adım attıramıyor. Çok iyi düşün ondan paragöz aile çocuğunu düşünmeden borca sokan aileden uzak durmak gerek. O aşk bitince ailesine nefret ve ondan iyice soğumak kalacak sana

Ahanda kuzenimin kocası ve ailesi!!!
Sonrasını sana anlatayım ben çocuğumu okuttum meslek sahibi ettim bana her ay şu kadar maaş verecek süt hakkım o benim diyecek belki bizimkinde dedi. Düğünde takılan altınlar da benim hakkım ben taktım hepsini onlar geri döndü onları da vermedi. Garibim gık demedikçe tepesine çıktılar. Sonuçta şu an kendi arabalarını kayınpederi kullanıyor rica minnet haftasonu alabilirlerse ne ala. Onda da benzini dolu alıp boşaltmadan bırakmazlarmış. Kendilerinin karı koca emekli maaşları var kirada oturuyorlar, kuzenim ev kredi ödüyor diye süt iznini uzatıp ücretsiz izne çıkamadı çocuğunu bırakıp hemen işe döndü düşün. Bunlar gezip tozsunlar diye paso para yollarlar kendisi üstüne başına kredi düşünüp alamaz. Kocası da bugüne kadar verdik yaşlı insanlar artık vermem diyemem diye kavga çıkarınca bizimki de ses etmiyor. Çok üzülsek de bir çözüm bulamadık anlayacağın.
Kısacası kızcağız köpek gibi pişman bu paragöz aileye gık demedim diye şimdi artı alışmışlar geri adım attıramıyor. Çok iyi düşün ondan paragöz aile çocuğunu düşünmeden borca sokan aileden uzak durmak gerek. O aşk bitince ailesine nefret ve ondan iyice soğumak kalacak sana
Suan da iyice korktum ya napıcam ne edicem bilemiyorum hiç ona artık bu konuyu açmak istemiyorum ne zaman açsam tartıştık ben ne kadar güzel bi dille anlatsam da... geçen gece ayrıldık daha senin haddine mi benim param dedi bana. Çok zoruma gitti bana bugüne kadar senin benim yok diyen adam. Hele ki ben onun her sıkıntısında yanindaydim şimdi gelmiş 2 aydır yoksun ama.diye yüzüme vuruyor ben mi abartiyorum diye düşünüyorum bazen çünkü ne dersem.diyim kızıyo bu konuda. Konuşmayalım diyorum konu evliliğe gelince illa ki bu konu da açılıyor evliliğe getiren de o

Bu sebepten mesafe koysam varya daha çok paraya düşkün sadece para için olduğunu düşünür ya benim tek istediğim bişeyleri görsün anlasin. Zaten anlayinca düzelir salak değil ya

Back
X