kusura bakmayın ama kızın ailesi haklı falan değil. ne demek kürt diye istememek? ne kadar ayıp şeyler bunlar.herkez kendi capinda hakli
kusura bakmayın ama kızın ailesi haklı falan değil. ne demek kürt diye istememek? ne kadar ayıp şeyler bunlar.
bunlar ne yazık ki aşılması zor tabular, ne kadar yazık. şurada sevgilimin ailesi beni Türk olduğum için istemiyor diye yazsaydı inanın yorumlar daha farklı olurdu.Yorum yapanlarin biri de bu konuya deginsin. Yok cocuk masaya yumrugunu vurmamismis, yok aile yapisi belliymis, yok niyeti yokmus aslinda, yok iliskisinin arkasinda degilmis. Yorumlara bakin. Trajikomikler sizi.
Ben o cocugun yerinde olsam 21. yuzyilda hala boyle bir zihniyete sahip olan bir aileye birakin damat olarak girmeyi, ailenin kiyisindan bile gecmem.
bunlar ne yazık ki aşılması zor tabular, ne kadar yazık. şurada sevgilimin ailesi beni Türk olduğum için istemiyor diye yazsaydı inanın yorumlar daha farklı olurdu.
bir aile Kürt diye istemez, bir aile kendi çevrelerinden birini ister.
benim bildiğim gençler evlenmeye karar verdikten sonra babaya düşen, "gençler sevmiş, bize onaylamak düşer" demektir, istese de istemese de. oğlanın ailesine düşen gelini istemese bile gidip kızı babasından istemektir.
biri kızını çiğner geçer, beriki yangından mal kaçırır gibi çocuk evlendirmeye kalkar, yurdum insanı gerçekten trajikomik.
aileler birbirini ne kadar görecekki türkiyede kaç dünür çok iyi anlaşıyo sürekli görüşüyoAyrıca unutulmamalı ki evlilikler asla sadece iki insan arasında gerçekleşmiyor,evlilik aynı zamanda iki ailenin de birbirine bağlanması demek
babam doğudan tayin isteyin batıda rahat yaşarsınız ben kızımın bana yakın olmasını isterim dediOnlar seni istedikten sonra baban ne dedi?
kusura bakmayın ama kızın ailesi haklı falan değil. ne demek kürt diye istememek? ne kadar ayıp şeyler bunlar.
hanimefendi o zaman neden kürt diye belirttiniz.Belli ki sevgilinizin irkindan dolayi sorun etmis babaniz.Sizde boşuna bahane üretmeyin.Valla kendinizi tamamiyla hakli görmenize şaşırdımaslında öyle değil ikimizde onların yaşadığı ilçede öğretmeniz babam batıda biyere tayininiz çıksın öyle vericem dedi sevgilimin aileside oğullarının gitmesini istemiyo
sene 2015 istemeye gelmelerini kabul edip net cevap vermemek saygısızlık olurBazı yerlerin bi adeti vardır ama. Kızı ilk istemeye gelişte vermezler. Acaba babanızın düşüncesidemi böyle. Sizi istemeye ilk gelişlerimi?
aılemın yasadıgı evın ust katında mardınlı bır aıle yasıyor. babası evdeyken kızlar odaya gıremıyor.5 cocugu var aralarında okula gonderılmeyıp calıstırılanlar var. bır tanesı sırf dugunde halay cektı dıe dayıları evı sılahla bastı. daha neler neler. kurt alevı sunnı laz cerkez dıe anlatmıyorum. hangı ılden hangı memleketten oldugu onemlı degıl adam kendısını gelıstırmemıs. sızınkınınde babası o mısal. sadece takıldıgım kısım caresız kalıyorum kısmı nedır bılemedım. sonucta baban hayır dememıs kı .. netlesen bır durum yok ortada , hadı aılesı neyse anladık acelecı de senınkıde masallah dunden razı emrı vakı bı tavırda. yakında kacalım derse sasırma..burada daha öncede bahsetmiştim sevgilim kürt. 2 yıldır görüşüyoruz. ailem pek istemiyodu.2 hafta önce beni istemeye geldiler babamda ne evet dedi ne hayır dedi. neyse bunlar memleketlerine geri döndüler babası hemen ordan birilerinin kızlarını tavsiye etmeye başlamış onlar kız vermeyecekler çok belli yaşın geçiyo evlendirelim seni diyomuş sevgilim de çaresiz kalıyorum diyo. babasına çok sinir oldum daha benimle görüşürken ne çabuk kız bulmaya başlamış
soylemek ıstememıstım ama su yorumunuzdan sonra soylemek zorunda hıssettım kendıımı.babam doğudan tayin isteyin batıda rahat yaşarsınız ben kızımın bana yakın olmasını isterim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?