herkez kendi capinda hakli
O zaman zorlamayin. Herkes kendi capiyla kalsin. Niye hayiflaniyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkez kendi capinda hakli
çok haklısınız bende buna çok sinirleniyorumBaban araştırmak istiyor olabilir. Bizde de kız istenir sonra baba araştırır nasıl bir aile, hırlı mı hırsız mı diye. Yani istenmeden önce ortada resmiyet yokken araştırılmaz ki etrafta sorsa baban kendi kendine gelin güvey oluyormuş konumuna düşer. Babanın davranışını takdir ettim hemen onaylamadığı için. Bu sevdadan vzgeç mutlu olamazsın gibi duruyor aile yapıları kendini belli etmiş. Nişanlın babaya düşkün, hemen evlendirme merakında aile. Rahat edemezsin gibi geldi bunun soyla alakası yok aile yapısıyla alakası var.
Ama arada iki yillik bir iliski var...Aileniz etnik koken farkliligi istemiyorsa anlarim babaniz evet dememis adam da bakti diyecek gibi degil yoluna bakmak istemistir.ne var ki bunda
Benim sevgilimde kürt.Onlar da biraz erken evlendirme meraklısı.Düşün ta 17 yaşındayken nişanlamıslar benimkini ama sonra atmış nişanı daha sonra biz tanıştık o dönemde ben küçüktüm evlilik falan düşünmüyordum.Babası sürekli başkalarını bulup nişanlamaya ugrastı.Hatta biriyle tanişmaya falan gitmişler.O kızıda istememis benim sevdigim var demiş.Tabi biz bir ayrıl bir barış devam ettiğimizden bunlardan hep sonra haberim oldu.Şimdi ben üniversite okuyorum oda beni bekliyor.Uzattım biraz farkındayım sunu demek istiyorum kararlı olan adam her şekilde ailesini ikna ediyor.Ben onun babası kadar evlendirme meraklısı bir insan görmedim hayatta o ikna olduğuna göre herkes olur.Önemli olan erkeğin ailesine tepkisini koyması.burada daha öncede bahsetmiştim sevgilim kürt. 2 yıldır görüşüyoruz. ailem pek istemiyodu.2 hafta önce beni istemeye geldiler babamda ne evet dedi ne hayır dedi. neyse bunlar memleketlerine geri döndüler babası hemen ordan birilerinin kızlarını tavsiye etmeye başlamış onlar kız vermeyecekler çok belli yaşın geçiyo evlendirelim seni diyomuş sevgilim de çaresiz kalıyorum diyo. babasına çok sinir oldum daha benimle görüşürken ne çabuk kız bulmaya başlamış
onun ailesi birazda nispet yapmaya çalışıyo seni baban vermezse bizde başkasını buluruz diyeBenim sevgilimde kürt.Onlar da biraz erken evlendirme meraklısı.Düşün ta 17 yaşındayken nişanlamıslar benimkini ama sonra atmış nişanı daha sonra biz tanıştık o dönemde ben küçüktüm evlilik falan düşünmüyordum.Babası sürekli başkalarını bulup nişanlamaya ugrastı.Hatta biriyle tanişmaya falan gitmişler.O kızıda istememis benim sevdigim var demiş.Tabi biz bir ayrıl bir barış devam ettiğimizden bunlardan hep sonra haberim oldu.Şimdi ben üniversite okuyorum oda beni bekliyor.Uzattım biraz farkındayım sunu demek istiyorum kararlı olan adam her şekilde ailesini ikna ediyor.Ben onun babası kadar evlendirme meraklısı bir insan görmedim hayatta o ikna olduğuna göre herkes olur.Önemli olan erkeğin ailesine tepkisini koyması.
kesinlekle katılıyorum. bütün hata karşı tarafta değil. sevgilinde blöf yapıyor olabilir seni sıkıştırıyor aklınca.Babaniz burada daha hatali bence. Uzaktan kalkmis gelmiş insanlar.. Fakat babaniz cevap verme zahmetinde bile bulunmamis. Adaminda zoruna gitmiş.Anlasilan o ki sevgilinizin babası da artik bu is olsun istemiyor gibi gorunuyor