- Konu Sahibi sorgucuu34
-
Bildiğiniz İstanbul’da alt üst oturacağız diyor ama bugün fotoğraf koyduğumda az boynum açık halbuki normal diuorki babam böyle kabul etmez ama kendisi geçmişinde yaptığı hataları görmezden gelip karşındakini yargılıyorlar keşke bize gelselerde o an yüzlerine söylesem ama hala karar vereceklermiş konsolosluktan onay bekliyoruz sanki
Bu adamdan bir cacık olmaz. Bağımsız birey olmayı becerememiş yarım kafalı bişey. Sen de niye yalvarıyosun yahu dik dur biraz. Bas tekmeyi şu çocuğaArkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Geçmiş olsun bunlardan hayır beklemeArkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Evlilik yolundaki seçimlerine ailesinin3bile güvenmediği adamdan uzak durun. Henüz tek başına evleneceği insanı bile secemiyor.Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Onunla seviştin diye bir ömür ırgat mı olacaksın şimdi bu aileye? Bu adam seni 1 gün bile korumaz, arkanda durmaz, çiğ çiğ yerler seni, koca olacak herif üstüme kan sıçramasın diye öte durur.Kendimi kaybetmişim diyorum bazen 3 üniversite bitirdim ama tek sorun onunla birlikteliğim var olmasa kendimi pis hissediyorum olay bir nevi namusa dönüyor her ne kadar herşeyi bilsemde yine kötü oluyorum hep ailem gelsin diyor onun yüzünden öz güvenim tamamen yerlerde
Bence konu sahibinden bahsediyorO erzurumlu kız mı? Erkek arkadaşın senden mi bahsediyor o Erzurumlu kız diyerek?
Anası ile dedikodunun dibine vurmuş işte. Sevgilisi ile seviştiklerini de söylemiştir kesin, sorsan anası kabullensin babasını bastırsın diyedir, bu yaşanmadıysa ben de bişey bilmiyorum. Evlenirlerse artık her kavga bununla biter.Erkek arkadaşınız lafları neden size taşıyor?
Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
olan olmuş. çok karşıyım ama bu sünepeyle evleneceğine gidip diktirsin valla. midem bulandı bu adam ve ailesinden2022 yılındayız hala evlilik amacıyla cinsellik yaşayan kadınlar var pess. 2 kişinin rızasıyla yapılan bir eylem olmalı. Bekarete önem veren bir aile yapısına sahipsek ya da kendimiz önem veriyorsak da evlenene dek beklenmeli. Ondan sonra konular açılıyor: evlenmeye mecburum bakire değilim ya da diktirmem lazım yakında düğünüm var nerede yaptırayım işlemi?valla sinir oluyorum bu tür kadınlara. Ne demiş Mevlana: ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kaç daha birey olamamış ki bide evlenmeye çalışıyor sun.uzak durArkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?