Sevgilimin ailesi beni tanımadan ön yargılı davranıyor

Anasıyla dedikodu yapmayı seven tiplerden belli ki..
O ayrı. Lafları gelip taşıması da kendi çapında ayar çektirmek için. Boynun gözükmesin yoksa seni almam, hazırda başka kız var bekleyen tek seçenek değilsin, hantalsın daha çok aileme hizmet et vurgusu bunlar aslında

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Babası ne söylerse o olan bir erkek ve çareyi falcılarda arrayan bir kadın. Bence uzatmadan ayrılıp ayrı ayrı insanların başını yakın.

Millete kendini kabul ettirmek için yirtinmana gerek yok.
Seni zaten sevgilin istemiyor.
Sen adamla birlikte olduğun için bir zaruret hissediyorsun ancak o seni istemiyor.
Şayet istese ailesi 2 dakikada gelir yanına.
Onun da kozu bu işte.
Ailem istemedi diyerek kestirip atacak.
Bence artık uyan sen.
Yok elmanın kabuğu,vay karşı apartmandaki kız..Bunlar hep bahane.
adam bir senaryo ortaya koyup oynuyor olabilir.konu sahibine senle evlenmek istemiyorum diyemiyor kendinin vazgeçmesini bekliyor ailem istemiyor oyununu oynayarak.en başta aileye suç bulmuştum ama şimdi fikrim değişti.asıl oyunbaz düzenbaz eş adayı bence.

Kendimi kaybetmişim diyorum bazen 3 üniversite bitirdim ama tek sorun onunla birlikteliğim var olmasa kendimi pis hissediyorum olay bir nevi namusa dönüyor her ne kadar herşeyi bilsemde yine kötü oluyorum hep ailem gelsin diyor onun yüzünden öz güvenim tamamen yerlerde
Ya bi dön de bak Allah aşkına, Türkiye dışında insanların kaliteli yaşadığı, yüksek düzeyde kültüre ve yaşam kalitesine sahip olduğu ülkelere. Bu dünyada New York falan var ya, gezilecek görülecek onlarca bahsettiğim gibi yer var, oralarda yaşayan milyonlarca kadını düşün bi, hangisi seks yaptı diye sığırın birine ömrünü feda ediyor? Tatava yapma bas geç üstüne be güzelim, amaaan. Başlarım namusuna da bilmem nesine de.

adam bir neraryo ortaya koyup oynuyor olabilir.konu sahibine senle evlenmek istemiyorum diyemiyor kendinin vazgeçmesini bekliyor ailem istemiyor oyununu oynayarak.en başta aileye suç bulmuştum ama şimdi fikrim değişti.asıl oyunbaz düzenbaz eş adayı bence.
Aynen öyle,ayrıca bu bekareti silah olarak kullanmak da doğru değil.
Seviştik,evlenelim.
Eğer şartın evlenmekse,evlenmeden sevişmeyeceksin.
Sırf adamı bağlamak için bekaretin sanki evliliğin sigortasiymiscasina kullanılması da doğru değil.
Kızı bozdun, almak zorundasin diyen çirkin zihniyet..
Yahu bu elektronik eşya mi bozulsun ?

Şaka gibi bir durum benim içinde normalde hiç böyle beni istememezlik yapan bir aile görmedim ama anlamadığım konu ailenin ön yargılı olması ve erkeğin adam akıllı üzerinde durmaması babanla evlenmiyorsun ömür boyu aynı yastığa evleneceğin insanla sen yaşayacaksın baban değil diyorum hala beni anlamıyorsun diyor

Siz niye hâlâ bu adama (!) laf anlatmaya çalışıyorsunuz ? "Neyi anlamıyorum , ben ağaç kovuğundan mı çıktım ; benim annem babam yok mu ?" diyemiyor musunuz , kendisine kapıyı gösteremiyor musunuz ?

Hangi bölümleri okudunuz , gerçekten merak ediyorum.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Daha olgunlaşmamış kendi fikri olmayan ana kuzusu biri için düşünmem bile ayrılırım. Evlenince daha fenalarını yaşatacaklar size bunu göz önünde bulundurun derim siz bir sorun yaşadığınızda ailesi girecek araya bu sefer eşinize kızsanızda işe yaramayacak zira onlarda '' bir şey diyemem ailem sonuçta '' diyerek cinnet geçirmelere sebep olacak. Aman klasik burada her gün en az bir tane okuduğumuz evlilikler işte. Hepsinin ortak özelliği sizin gibi başta ana kuzusu olduklarını bildikleri halde evlenmiş olmaları. Ayrıca falcıya gitmenizi çok saçma buldum böyle şeylerle uğraşmayın bence.

Mecburen ortak karar alıp bitirmem gerekicek evliliğe hazır değilim baskıya gelemiyorum ben gezen sürekli farklı şeyler öğrenen yapım var akşam dışarı çıksam hesap sormuyorum ama genel anlamda da evlilik böyle cahil insaların düşünceleri beni aşırı derecede boğuyor kendi sülalemde de var bu durum anlatmaya çalışıyorum ama küçük beyinler işlemiyor 🙁
O zaman zaten senin bu insanlarla ne işin var güzelim ya boşver vizyonuna uygun hayatı yaşa bu sünepeye de ailesi bir tane kukla bulsun takılsınlar.

Mecburen ortak karar alıp bitirmem gerekicek evliliğe hazır değilim baskıya gelemiyorum ben gezen sürekli farklı şeyler öğrenen yapım var akşam dışarı çıksam hesap sormuyorum ama genel anlamda da evlilik böyle cahil insaların düşünceleri beni aşırı derecede boğuyor kendi sülalemde de var bu durum anlatmaya çalışıyorum ama küçük beyinler işlemiyor 🙁
Yani şu kendi kendinizi yukarıda anlattığınız cümleler ile ilk açtığınız konu o kadar ters ki ben ne anlatmaya çalıştığınızı anlamamaya başladım.
Birden aydınlanma geldi bana bir saatte derseniz o ayrı.

Zaten orası kesin 29 yaşındasın babası galiba ev kızı cama çıkmayan kız istiyorlar keşke onunla olmasaydım diyorum ama onunla birlikteliğimiz var istesekte ayrılmak zor geliyor oda seni öyle ortada bırakamam diyor yani aylardır yemekten kesilmiş durumdayım
Birliktelik yaşadın diye niye kendini zorunlu hissediyorsun ki?
Yani ömrünün geri kalanını sırf bunun için heba etmeye değer mi?üniversite okumuş kızsın üstelik. bakirelik olayına bu kadar takılmaman lazım.

Canım aklın mı bulandı? Elma soymandan seni istemeyen bir aileye neden girmek istemiyorsun? Baba ne derse o diyen bir adamla mı birlikte olmak istiyorsun? Seni böyle bırakmayı düşünen biri evliyken sana neler neler çektirir… normalde direk unutman gerekirken hala falcılara gidiyorsun. Aklını başına al

Valla dediğinizi yapacağım bu platformda kadınların destek vermesi gerçekten çok gurur verici valla iyiki varsınız bekareti herkes namus olarak görüyor halbuki insan önce kendi düşüncelerini değiştirmeli beni bu psikolojiye soktu fazlasıyla umarım bu sene kariyerim üzerine odaklanırım dua edin bana olurmu 🥰🧡
Kayınpeder adayı değil eş adayı sorunlu.
Biz eşimle sevişerek evlendik. Ben eşimden önce de bakire değildim. Üç sene süren ilişkide tatile çıktık mesela benim baba memleketime hem de. Eşimin annesi nişanlıyken beraber mi gittiniz yoksa demiş. Napacaksın öyle yada değil ne önemi var demiş? Babasıyla biz ölümüne zıtızdır. Adam bana bir kaç kere baba tavsiyesi verecek oldu evli kadın bekar erkekle arkadaşlık etmez gibi. Benden önce eşim işine bak dedi. Ki senelerdir babasıyla diyalog da kurmam.
Bu duruşu sergileyemeyen adama da saygı duyup evlenmem.
Bakire olmamı takacak insanla evleneceğime ömür boyu bekar kalırdım. Kimse soramaz sorgulamayaz. Siz bu bakışı düzeltmeden zaten evlenmeyin. Bu adamla hele hiç evlenmeyin

Kokmuşlar.. onlar beni istese nolur istemese nolur. Ay sinirlendim ya. Kendine bu tavrı nasıl hak görürsün, tavırlara bak. Sen onları isteme asıl. Cehalet iğrenç bir şey ya

Özel durumu anlatmadı kesinlikle istesede yapamaz sadece anne o Erzurumlu kız vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz diyor oda o biraz hantal gibi halbuki evde tabikide temizliğimi vs yapıcam kaç yaşına gelmiş insanım sana soracak değilim ama bu durum aşırı derecede canımı sıkmaya başladı düşüne düşüne başıma ağrılar giriyor birlikte olduysam herkesle olacak değilim diyorum cahil kafasında başlıyor erkek arkadaşım

Temizliğimi yapıcam ne ya. Siz de bayağı gönüllüsünüz hizmetçileri olmay. Onara ne sizin temizliğinizden ilk görüşmeye elmayla gelip size elmaya soyduran kadından hayır mı gelir. Niyeti iyi olsaydı elmaları soyar doğrar öyle gelirdi.
Kuzenim anlatmıştı bir kere kayınvalide adayı tanıştıkları gün mutfağa sokup al şunu yap bunu yap demiş. Bizim kız da kahve içmeye diye gelmiştim. İşiniz varsa başka zaman gelirim diyip tüymüştü.
Nerden buluyorsunuz size ilk ilişkinizde travma yaratacak bu adamları bilmiyorum. Sizinle ilişki yaşayıp sizi neyle itham ediyor. Namusunuza dil uzatıyor. Ve yanında kalmaya devam ediyorsunuz. Bu kadar mı korkuyorsunuz evlenememekten?

Özel durumu anlatmadı kesinlikle istesede yapamaz sadece anne o Erzurumlu kız vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz diyor oda o biraz hantal gibi halbuki evde tabikide temizliğimi vs yapıcam kaç yaşına gelmiş insanım sana soracak değilim ama bu durum aşırı derecede canımı sıkmaya başladı düşüne düşüne başıma ağrılar giriyor birlikte olduysam herkesle olacak değilim diyorum cahil kafasında başlıyor erkek arkadaşım
O erzurumlu kız mı? Erkek arkadaşın senden mi bahsediyor o Erzurumlu kız diyerek?

X