- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi sorgucuu34
-
Daha resmi bir isteme olmadan aile ile tanışmasına hiç olumlu bakmadın ,genelde bu şöyle oluyor anne bu sana getirdiğim kızı onaylıyormusun olayına dönüşüyor , tabi bizim kızlarımız bunu anlamıyor başlıyorlar anne gününde hediye almaya en doğrusu hiç tanışmamak, Facebook'a aile üyelerini eklememek akıllı kızlar tanışmayı erteliyor resmi girişim olmadığından neden kaynanaya kendini sevdirmek zorunda ki boş çaba olarak görüyorum değeri de azalıyor yüz göz olunuyorArkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Gerçekten şu sülaleye girmeye bu kadar can atıyor musunuz ?Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
3 üni bitirip hala şu kafada olmak keşke gitmeseydiniz de bari kontenjan doldurup milletin hakkına girmeseydin sana pek bi katkısı olmamış belki senin yerine gelene olurduKendimi kaybetmişim diyorum bazen 3 üniversite bitirdim ama tek sorun onunla birlikteliğim var olmasa kendimi pis hissediyorum olay bir nevi namusa dönüyor her ne kadar herşeyi bilsemde yine kötü oluyorum hep ailem gelsin diyor onun yüzünden öz güvenim tamamen yerlerde
3 üni bitirip hala şu kafada olmak keşke gitmeseydiniz de bari kontenjan doldurup milletin hakkına girmeseydin sana pek bi katkısı olmamış belki senin yerine gelene olurdu
Senin kafanın onlardan geri kalır yanı yok ki bacım aynı cehaletYani bizim istediğimiz kız olsun tanıdık olsun diyorlar yan apartmanındaki kızda kimseyi istemiyor çok alıcısı varmış egosu fazla yüksekler de anlamıyorum cehalet kafasını annesi sadece elmayı fazla doğradım diye ağır iş yapıyorum diye düşünüyor
Bir deyim var da ban yerim%100000000
3 unye gidip bu kadar boşkafalı çıkmak bir mucccizeeeeeee
Şu iğrenç tiplere kendimi beğendirecem diye hiç uğraşıp küçük düşme at tekmeyi gitsin. Birlikteliği de çok dert ediniyorsan git diktir yalan söyle evlenirken bu mağara adamlarına kendini ezdirmekten evladır.
%100000000
3 unye gidip bu kadar boşkafalı çıkmak bir mucccizeeeeeee
bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuzNeden ? Adam olmayı başaramamış bir insan için , neden bir başka insana yalan söylesin, yalanlarla kandırsın ? Neden cinsel organına zarar veren ve verebilecek işlemler yaptırsın ?
En başta kendisi için dimdik ayakta durmayı öğrenmeli.
bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz
konu sahibi bu tavrı gösterebilecek biri olsa biz böyle bir konu okur muyduk sizce
umarım…İnsan gelişebilen ve öğrenebilen bir varlık. Şu anda duyduğu pişmanlık sebebiyle böyle bir konu açmış.Okuduğu yorumlar , kendisine yeni bir bakış açısı edinmesi için yardımcı olabilir.
bas tekmeyi gitsinArkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Allah allah aileniz kabadayı mı ? Ne demek yerle bir eder?Yani bende bunu anladım evlenirsem hayatımın olmayacağını düşünüyorum ama keşke birlikte olmasaymışım diyorum evlilik konusu açılınca kendimi geri çekiyorum hazır değilim diyorum ama ailesi karar verecekmiş falan diyor daha da sinirlerim bozuluyor ailesinede bişey diyemiyor o çok garibime gidiyor normalde hep tam tersi olur şimdi biz onu bekliyoruz benim ailem duysa onları yerle bir eder
Olmayacak diyor yani keşke anlasanızama baba ne derse oymuş
Yaptım bugün merak etmeyin artık böyle onu kıçını arşa aleme kaldıran bendim hayat karmadır mutlu olacağını sanmıyorumBu adamdan bir cacık olmaz. Bağımsız birey olmayı becerememiş yarım kafalı bişey. Sen de niye yalvarıyosun yahu dik dur biraz. Bas tekmeyi şu çocuğa
Şunu anlamıyorsunuz heralde ailem biz kızımızı rahat yetiştirdik siz kızımızı kısıtlayamazsınız buna istinaden laf ederler demek istiyorum o kadar tek başıma heryeri gezmiş görmüş insanım kaldıki bir aileye onların istediği robot gelin olacağım buna ailem izin vermezAllah allah aileniz kabadayı mı ? Ne demek yerle bir eder?
Madem namus namus diye tutturacaktınız ne diye birlikte oldunuz?
Umarım sevgiliniz ailesini dinler. Çünkü sizin kafa yapınız çok tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?