Sevgilimin ailesi beni tanımadan ön yargılı davranıyor

Kuzucum bak onunla birlikte olmuşsun bilerek ve isteyerek olmuş bu. Hata diye düşünme. İstedim yaşadım, benim bedenim benim kararım diye düşün. Yani seni pişman edecek davranışlarda bulunmuyorsa hata diye kendini hırpalama. Birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin ayrıca o bunu annesiyle paylaştıysa bu çok yanlış. Bil ki o adam doğru kişi değil. Size ait olan ve çok özel bir şeyi annesiyle bile paylaşamaz. Bu hakkı ona verme. Bu durum seni kusurlu yapmaz. Önce kendi değerini bil. Seni istemiyorsa bırak kimi istiyorsa onu alsınlar ay dötüm dersin.. Ev işi hep yapılır takılma. Gitsin ev kızı alsın. Ben sokak kızıyım gezmeyi severim dünya turu yapmak isterim dersin..
Özel durumu anlatmadı kesinlikle istesede yapamaz sadece anne o Erzurumlu kız vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz diyor oda o biraz hantal gibi halbuki evde tabikide temizliğimi vs yapıcam kaç yaşına gelmiş insanım sana soracak değilim ama bu durum aşırı derecede canımı sıkmaya başladı düşüne düşüne başıma ağrılar giriyor birlikte olduysam herkesle olacak değilim diyorum cahil kafasında başlıyor erkek arkadaşım

Bekaret icin bir omur bu aile cekilmez. Bunlar daha fragman. Oglumuzun sevdigi kadin deyip saygı duymuyorlar, hantal diyorlar, sebebini biliyor musunuz? Ogullarina, kendilerine hizmet edecek köyde calistirabilecekleri beleş işçi ariyorlar.
Bildiğiniz İstanbul’da alt üst oturacağız diyor ama bugün fotoğraf koyduğumda az boynum açık halbuki normal diuorki babam böyle kabul etmez ama kendisi geçmişinde yaptığı hataları görmezden gelip karşındakini yargılıyorlar keşke bize gelselerde o an yüzlerine söylesem ama hala karar vereceklermiş konsolosluktan onay bekliyoruz sanki

annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor
Elmayı soyarken fazla kestiginiz icim mi babası yan apartmandaki kızı istiyor.
Yahu ne saçma sapan şeyler bunlar ?
Yani ne alakası var.

Yani biriyle seviştiğin için hayatını mı karartacaksın bu insancıklarla? Ne olmuş biriyle isteyerek birlikte olduysan? Kirlenmiş falan değilsin bu insanla evlenirsen asla kendi sözü olmayan ve ailesinin eklenti paketi gibi olan bir varlıkla ömür geçireceksin. Bence değmez. Seni seven saygı duyan bir insanla olunca anlarsın bu herifin tam bir asalak olduğunu.

Şaka gibi bir durum benim içinde normalde hiç böyle beni istememezlik yapan bir aile görmedim ama anlamadığım konu ailenin ön yargılı olması ve erkeğin adam akıllı üzerinde durmaması babanla evlenmiyorsun ömür boyu aynı yastığa evleneceğin insanla sen yaşayacaksın baban değil diyorum hala beni anlamıyorsun diyor
İnsanlar önyargılı.
Sadece çocuğunun evleneceği kişiye veya ailesine değil bu önyargı.
Tam tersi evleneceği kişinin ailesine daha tanımadan önyargı ile yaklaşan insan da çok.
Baştan gardımı alayım diye.
Bazılarında ne yazık ki bu işler böyle yürüyor o aa gelin adayı soğuk durayım ya da aaa kayınaile adayı soğuk olayım diye.
Ama sizin meselede babasının izni olmadan nir şey yapamayan adam var.
Kendi düşünce yapısı da ofsayt zaten yazmışsınız.
Ben böyle bir aile ve eş adayı ile illa tanışmak hatta evlenmek isteyen sizin düşünce yapınızın çok da farklı olmadığını görüyorum aslında.
Başta üç üniversite bitirdim vs diye yazmasanız böyle yazmazdım ama siz o bilgiyi yazdığınıza göre önemli herhalde diyorum konuyla alakasız olsa da.
Ee ne oldu bitirdiniz de diyorum işte.
Zaten ikiden sonrası kasıyor beni orası ayrı o benle alakalı bir şey.

Yani ne alakası var.
Yani bizim istediğimiz kız olsun tanıdık olsun diyorlar yan apartmanındaki kızda kimseyi istemiyor çok alıcısı varmış egosu fazla yüksekler de anlamıyorum cehalet kafasını annesi sadece elmayı fazla doğradım diye ağır iş yapıyorum diye düşünüyor

Yani ne alakası var.
bu aile gelip beni istesin diye de çırpınıyor.tanışır tanışmaz elmanın kalınlığını tenkit eden aile zamanla neler yapmaz neler söylemez.insanı kanser eder böyleleri.

Bildiğiniz İstanbul’da alt üst oturacağız diyor ama bugün fotoğraf koyduğumda az boynum açık halbuki normal diuorki babam böyle kabul etmez ama kendisi geçmişinde yaptığı hataları görmezden gelip karşındakini yargılıyorlar keşke bize gelselerde o an yüzlerine söylesem ama hala karar vereceklermiş konsolosluktan onay bekliyoruz sanki

Evlenmemeniz için tum sartlar olusmus durumda. Altli ustlu oturulacak, full hizmet, muhafazakar ayagina sosyal hayat kisitlanip eve tikilacak, 7/24 bedava hizmetli olacaksiniz.

peki fotografta boynunuzun gorunmesini kabul etmeyecek bir aileye sahip olan sevgilinizin evlenmeden once cinsel iliskiye girmesi tezat değil mi? Istediginde kurallari cigneyebiliyorsa pekala oldugunuz gibi sizi kabul ettirebilirdi.

Yani bizim istediğimiz kız olsun tanıdık olsun diyorlar yan apartmanındaki kızda kimseyi istemiyor çok alıcısı varmış egosu fazla yüksekler de anlamıyorum cehalet kafasını annesi sadece elmayı fazla doğradım diye ağır iş yapıyorum diye düşünüyor
Sizin sevgilinizi ve ailesini istemiyordur o.
Yan apartmanda oturuyor sonuçta anlamıştır yaşayarak onların nasıl insan olduğunu egosuyla alakası yoktur onun.
Kim bilir sevgilinizin anlatmadığı ne değişik kafa yapıları vardır.
Ayy çıldırıyorum şöyle konularda Allah’ım yaşatma

İnsanlar önyargılı.
Sadece çocuğunun evleneceği kişiye veya ailesine değil bu önyargı.
Tam tersi evleneceği kişinin ailesine daha tanımadan önyargı ile yaklaşan insan da çok.
Baştan gardımı alayım diye.
Bazılarında ne yazık ki bu işler böyle yürüyor o aa gelin adayı soğuk durayım ya da aaa kayınaile adayı soğuk olayım diye.
Ama sizin meselede babasının izni olmadan nir şey yapamayan adam var.
Kendi düşünce yapısı da ofsayt zaten yazmışsınız.
Ben böyle bir aile ve eş adayı ile illa tanışmak hatta evlenmek isteyen sizin düşünce yapınızın çok da farklı olmadığını görüyorum aslında.
Başta üç üniversite bitirdim vs diye yazmasanız böyle yazmazdım ama siz o bilgiyi yazdığınıza göre önemli herhalde diyorum konuyla alakasız olsa da.
Ee ne oldu bitirdiniz de diyorum işte.
Zaten ikiden sonrası kasıyor beni orası ayrı o benle alakalı bir şey.
O psikoloji çok ayrı bir konu ben bekaretine olduğunu biliyorum ama bizi o iğrenç duruma düşüren insanlar artık 1 yıldır bu konu sürekli gündeme geldiği için ister istemez o düşünceye kapılıyor insan bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa bende herşeyin farkındayım sadece sürekli bu konu ortaya gelince artık tamamen kafayı yemiş durumdayım

Hiç kendini yıpratma ne o öyle boynu açıkmış babası kabul etmezmiş. Sen babasını kabul ediyor musun bu kadar yobazca davranmaya acaba. Kendi değerini bil tatlım. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.. hiç o tatlı canını üzmeye değmez. Yetişkin bilincine varıp seni her halinle sevip istediğini söyleyememiş sevgilinden uzak dur. Bugün boynun, yarın bacağın, sonra saçın açık olur. Tesettür kara çarşafa dönüşür. Gelinsin diye hizmetçi olursun.. ama yaranamazsın. Gerek yok.. 2kg elma al gönder çenelerini kapatsınlar.

Yani biriyle seviştiğin için hayatını mı karartacaksın bu insancıklarla? Ne olmuş biriyle isteyerek birlikte olduysan? Kirlenmiş falan değilsin bu insanla evlenirsen asla kendi sözü olmayan ve ailesinin eklenti paketi gibi olan bir varlıkla ömür geçireceksin. Bence değmez. Seni seven saygı duyan bir insanla olunca anlarsın bu herifin tam bir asalak olduğunu.
Mecburen ortak karar alıp bitirmem gerekicek evliliğe hazır değilim baskıya gelemiyorum ben gezen sürekli farklı şeyler öğrenen yapım var akşam dışarı çıksam hesap sormuyorum ama genel anlamda da evlilik böyle cahil insaların düşünceleri beni aşırı derecede boğuyor kendi sülalemde de var bu durum anlatmaya çalışıyorum ama küçük beyinler işlemiyor 🙁

Millete kendini kabul ettirmek için yirtinmana gerek yok.
Seni zaten sevgilin istemiyor.
Sen adamla birlikte olduğun için bir zaruret hissediyorsun ancak o seni istemiyor.
Şayet istese ailesi 2 dakikada gelir yanına.
Onun da kozu bu işte.
Ailem istemedi diyerek kestirip atacak.
Bence artık uyan sen.
Yok elmanın kabuğu,vay karşı apartmandaki kız..Bunlar hep bahane.

O psikoloji çok ayrı bir konu ben bekaretine olduğunu biliyorum ama bizi o iğrenç duruma düşüren insanlar artık 1 yıldır bu konu sürekli gündeme geldiği için ister istemez o düşünceye kapılıyor insan bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa bende herşeyin farkındayım sadece sürekli bu konu ortaya gelince artık tamamen kafayı yemiş durumdayım

Ama bakire olmayip evlenen cok kadin var. Yani artik bakire degilim diye ömür yakilmaz. Allah bile tövbe kapiyi acmisken (pismansaniz eger), kula ne oluyorsa..iyi düsünün iyi tasinin. Cizdiginiz aile profiline ben girmek istemezdim. Bende kayinvalidem ve kayinpederimle ayni binada oturuyorum, ama sizin durum bambaska.olacak

Bekaret nedir ki?
Şurda bile ayda kaç konu açılıyor.
Arkadaşlar bakireyim(!)
diye başlayıp sürtünerek ilişki yaşadık hamile miyim şu mudur bu mudur diye.
Konu başlangıcı bile kendince bakireyim.
Sanki öyle bir şey bakirlik veya bakirelik.
Mantıklı insan buna bakmaz bile.
İğrenç durum falan da değil aşın yani.
Bırakın şu adamı.
Ben yüzde yüz eminim karşınıza insan çıkar bundan sonrası ama şu kan olaylarını aşarsanız.
Bırakın şu adamı da ailesini de.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz ve annesiyle tanıştığımda babası gelmedi böyle tel tanışmayı uygun bulmuyormuş annesi elma getirdi soyarken heyecandan biraz fazla kesmişim annesi baya incelemiş ardından bir kaç ay sonra babası yan apartmanındaki kızı istiyor kızda sevgilimde istemiyor daha sonra olay kapanıyor erkek arkadaşım yine konuyu açıyor annesine annesi benim için hantal demiş yani ağır iş yapan daha tanımadan babası vs köyden gelince karar vericeklermiş artık kafayı yemek üzereyim sevgilin istiyor ama baba ne derse oymuş onlarda artık falcılara bile gittim yani ne yapmalıyım bilmiyorum o kadara boşluğa düştüm ki biz en son onunla kaza yapmıştık arabası pert olmuştu bununda etkisiyle istemicek gibi seziyorum artık al babanı konuş güzelce evime gelin ön yargılı olmayın diyorum yok babasıyla konuşmaya utanıyormuş sizce ne yapmalıyım(onunla bir birlikteliğim oldu)
Evine hizmetci mi alıyorlar ogluna es mi? Gram aklın varsa sen yolunu ayırırsın zaten pısırık cocuk çok bilmiş aile kombininden

Hiç kendini yıpratma ne o öyle boynu açıkmış babası kabul etmezmiş. Sen babasını kabul ediyor musun bu kadar yobazca davranmaya acaba. Kendi değerini bil tatlım. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.. hiç o tatlı canını üzmeye değmez. Yetişkin bilincine varıp seni her halinle sevip istediğini söyleyememiş sevgilinden uzak dur. Bugün boynun, yarın bacağın, sonra saçın açık olur. Tesettür kara çarşafa dönüşür. Gelinsin diye hizmetçi olursun.. ama yaranamazsın. Gerek yok.. 2kg elma al gönder çenelerini kapatsınlar.
Valla dediğinizi yapacağım bu platformda kadınların destek vermesi gerçekten çok gurur verici valla iyiki varsınız bekareti herkes namus olarak görüyor halbuki insan önce kendi düşüncelerini değiştirmeli beni bu psikolojiye soktu fazlasıyla umarım bu sene kariyerim üzerine odaklanırım dua edin bana olurmu 🥰🧡

X