- 25 Eylül 2022
- 24
- 2
- 29
- Konu Sahibi sorgucuu34
Özel durumu anlatmadı kesinlikle istesede yapamaz sadece anne o Erzurumlu kız vardı onun hakkında ne düşünüyorsunuz diyor oda o biraz hantal gibi halbuki evde tabikide temizliğimi vs yapıcam kaç yaşına gelmiş insanım sana soracak değilim ama bu durum aşırı derecede canımı sıkmaya başladı düşüne düşüne başıma ağrılar giriyor birlikte olduysam herkesle olacak değilim diyorum cahil kafasında başlıyor erkek arkadaşımKuzucum bak onunla birlikte olmuşsun bilerek ve isteyerek olmuş bu. Hata diye düşünme. İstedim yaşadım, benim bedenim benim kararım diye düşün. Yani seni pişman edecek davranışlarda bulunmuyorsa hata diye kendini hırpalama. Birlikte oldun diye evlenmek zorunda değilsin ayrıca o bunu annesiyle paylaştıysa bu çok yanlış. Bil ki o adam doğru kişi değil. Size ait olan ve çok özel bir şeyi annesiyle bile paylaşamaz. Bu hakkı ona verme. Bu durum seni kusurlu yapmaz. Önce kendi değerini bil. Seni istemiyorsa bırak kimi istiyorsa onu alsınlar ay dötüm dersin.. Ev işi hep yapılır takılma. Gitsin ev kızı alsın. Ben sokak kızıyım gezmeyi severim dünya turu yapmak isterim dersin..