Sevgilimin ailesi beni tanımadan ön yargılı davranıyor

Anasıyla dedikodu yapmayı seven tiplerden belli ki..
O ayrı. Lafları gelip taşıması da kendi çapında ayar çektirmek için. Boynun gözükmesin yoksa seni almam, hazırda başka kız var bekleyen tek seçenek değilsin, hantalsın daha çok aileme hizmet et vurgusu bunlar aslında

Babası ne söylerse o olan bir erkek ve çareyi falcılarda arrayan bir kadın. Bence uzatmadan ayrılıp ayrı ayrı insanların başını yakın.

adam bir senaryo ortaya koyup oynuyor olabilir.konu sahibine senle evlenmek istemiyorum diyemiyor kendinin vazgeçmesini bekliyor ailem istemiyor oyununu oynayarak.en başta aileye suç bulmuştum ama şimdi fikrim değişti.asıl oyunbaz düzenbaz eş adayı bence.

Ya bi dön de bak Allah aşkına, Türkiye dışında insanların kaliteli yaşadığı, yüksek düzeyde kültüre ve yaşam kalitesine sahip olduğu ülkelere. Bu dünyada New York falan var ya, gezilecek görülecek onlarca bahsettiğim gibi yer var, oralarda yaşayan milyonlarca kadını düşün bi, hangisi seks yaptı diye sığırın birine ömrünü feda ediyor? Tatava yapma bas geç üstüne be güzelim, amaaan. Başlarım namusuna da bilmem nesine de.

Aynen öyle,ayrıca bu bekareti silah olarak kullanmak da doğru değil.
Seviştik,evlenelim.
Eğer şartın evlenmekse,evlenmeden sevişmeyeceksin.
Sırf adamı bağlamak için bekaretin sanki evliliğin sigortasiymiscasina kullanılması da doğru değil.
Kızı bozdun, almak zorundasin diyen çirkin zihniyet..
Yahu bu elektronik eşya mi bozulsun ?

Siz niye hâlâ bu adama (!) laf anlatmaya çalışıyorsunuz ? "Neyi anlamıyorum , ben ağaç kovuğundan mı çıktım ; benim annem babam yok mu ?" diyemiyor musunuz , kendisine kapıyı gösteremiyor musunuz ?

Hangi bölümleri okudunuz , gerçekten merak ediyorum.

Daha olgunlaşmamış kendi fikri olmayan ana kuzusu biri için düşünmem bile ayrılırım. Evlenince daha fenalarını yaşatacaklar size bunu göz önünde bulundurun derim siz bir sorun yaşadığınızda ailesi girecek araya bu sefer eşinize kızsanızda işe yaramayacak zira onlarda '' bir şey diyemem ailem sonuçta '' diyerek cinnet geçirmelere sebep olacak. Aman klasik burada her gün en az bir tane okuduğumuz evlilikler işte. Hepsinin ortak özelliği sizin gibi başta ana kuzusu olduklarını bildikleri halde evlenmiş olmaları. Ayrıca falcıya gitmenizi çok saçma buldum böyle şeylerle uğraşmayın bence.

O zaman zaten senin bu insanlarla ne işin var güzelim ya boşver vizyonuna uygun hayatı yaşa bu sünepeye de ailesi bir tane kukla bulsun takılsınlar.

Yani şu kendi kendinizi yukarıda anlattığınız cümleler ile ilk açtığınız konu o kadar ters ki ben ne anlatmaya çalıştığınızı anlamamaya başladım.
Birden aydınlanma geldi bana bir saatte derseniz o ayrı.

Birliktelik yaşadın diye niye kendini zorunlu hissediyorsun ki?
Yani ömrünün geri kalanını sırf bunun için heba etmeye değer mi?üniversite okumuş kızsın üstelik. bakirelik olayına bu kadar takılmaman lazım.

Canım aklın mı bulandı? Elma soymandan seni istemeyen bir aileye neden girmek istemiyorsun? Baba ne derse o diyen bir adamla mı birlikte olmak istiyorsun? Seni böyle bırakmayı düşünen biri evliyken sana neler neler çektirir… normalde direk unutman gerekirken hala falcılara gidiyorsun. Aklını başına al

Kayınpeder adayı değil eş adayı sorunlu.
Biz eşimle sevişerek evlendik. Ben eşimden önce de bakire değildim. Üç sene süren ilişkide tatile çıktık mesela benim baba memleketime hem de. Eşimin annesi nişanlıyken beraber mi gittiniz yoksa demiş. Napacaksın öyle yada değil ne önemi var demiş? Babasıyla biz ölümüne zıtızdır. Adam bana bir kaç kere baba tavsiyesi verecek oldu evli kadın bekar erkekle arkadaşlık etmez gibi. Benden önce eşim işine bak dedi. Ki senelerdir babasıyla diyalog da kurmam.
Bu duruşu sergileyemeyen adama da saygı duyup evlenmem.
Bakire olmamı takacak insanla evleneceğime ömür boyu bekar kalırdım. Kimse soramaz sorgulamayaz. Siz bu bakışı düzeltmeden zaten evlenmeyin. Bu adamla hele hiç evlenmeyin

Kokmuşlar.. onlar beni istese nolur istemese nolur. Ay sinirlendim ya. Kendine bu tavrı nasıl hak görürsün, tavırlara bak. Sen onları isteme asıl. Cehalet iğrenç bir şey ya

Temizliğimi yapıcam ne ya. Siz de bayağı gönüllüsünüz hizmetçileri olmay. Onara ne sizin temizliğinizden ilk görüşmeye elmayla gelip size elmaya soyduran kadından hayır mı gelir. Niyeti iyi olsaydı elmaları soyar doğrar öyle gelirdi.
Kuzenim anlatmıştı bir kere kayınvalide adayı tanıştıkları gün mutfağa sokup al şunu yap bunu yap demiş. Bizim kız da kahve içmeye diye gelmiştim. İşiniz varsa başka zaman gelirim diyip tüymüştü.
Nerden buluyorsunuz size ilk ilişkinizde travma yaratacak bu adamları bilmiyorum. Sizinle ilişki yaşayıp sizi neyle itham ediyor. Namusunuza dil uzatıyor. Ve yanında kalmaya devam ediyorsunuz. Bu kadar mı korkuyorsunuz evlenememekten?

O erzurumlu kız mı? Erkek arkadaşın senden mi bahsediyor o Erzurumlu kız diyerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…