Sevgilimin ablasının kıskançlığı

Ben de öyle düşünüyorum mesafe koyup özelime almak istemiyorum umarım böyle devam eder sevgilimle aramız çok iyi bu yüzden ona rağmen devam edicem ama arada aklıma gelince sinir oluyorum ve neden diyorum yani düzgün biri değil . Bir daha olursa ama tepkimi çok ciddi bir şekilde belli edicem

Evet ikisi sadece
Sevgilisi görüştüğü evlenme isteği falan yoksa ablanın . Bi anda koca alıyorum derken yanında görümce alabılırsınız sürekli yapışkan halde kalabilir . Suan sevgiliniz size he he der ama iş ciddiye binince tek kardeşini silmez huzurunuz kaçar

Ay bu daha da fena. Hem araba senin, hem seni tanıştırmıyor. Keşke öyle demek yerine direk arabadan bindikleri gibi indirseydin “ya benim acil bir işim çıktı sizi bırakamayacağım” diyerek. İnsanlar ne kadar terbiyesiz ya.

Ay yok maalesef görüştüğü ya benim onlardan çok uzağa taşınmam gerekicek sanırım dediğin doğru

Ay yok maalesef görüştüğü ya benim onlardan çok uzağa taşınmam gerekicek sanırım dediğin doğru
Hahaha o zaman da yatılı gelir beterin beteri vardır sen bi sımdıden bi vur bakalım tepiği ne tepkiler alıcaksın bi bak sonra geç olmasın , genclıgıni söndürtme

Ben olsam sevgilimle ablası yan yana geldiği zaman bu konuyu açardım. Ablası inkar ederdi ama belki biraz olsun utanır birdaha böyle yapmazdı. Mesafeni koy ve birdaha böyle şeyler yaparsa tavrın sert olsun. Seni naif biri olarak görürse daha da fazla üstüne gelir.

Ya aslında isterim bunu yapmak ama hayatımda doğru düzgün kavga etmiş biri değilim ailem de çevrem de çok sakin eğlenceli insanlar kaotik ortamda hiç bulunmadım sanırım konuşmayı yaparsam bu bir ilk olucak ama yapmama gerek kalırsa yapıcam sanırım çünkü ciddi bir ilişki

Maşallah ne güzel bir ortammış. Ben kaosun ta kendisiyim Bence de tavrını koy çünkü o alışkın olmadığın kavgaları bu ablayla yapabilirsin gibi duruyor

hiç normal değil çok takıntılı bir kardeş... yuh dedim... size kanı ısınmamış diye yorumladım kontrol manyağı bir abla sizi ayırmaya falan çalışmak resmen bu

hiç normal değil çok takıntılı bir kardeş... yuh dedim... size kanı ısınmamış diye yorumladım kontrol manyağı bir abla sizi ayırmaya falan çalışmak resmen bu
Ya benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum daha önce de başka kız arkadaşına da aynı davranışını sergilemiş maalesef kendi akılsızlığı

‘ Biz seninle daha çok yakışıyoruz ‘ gibi bir mesajı görüp nasıl ilişkinize devam edebiliyorsunuz?
Ablası sapık olabilir ama buna tepki göstermeyen, sen ne demek istiyorsun diye hesap sormayan adam normal mi yani? Keza bunu görüp hiçbir şey yokmuş gibi davranabilen siz de bir tuhafsınız bence.

Ben niye tuhaf oldum, erkek arkadaşımı tanıyorum ablasının da garip ve kıskanç olduğunu tüm dünya biliyor yani genel olarak kimse o kadına tepki göstermiyor artık kendi haline bırakmışlar ailesi açık açık ona cevap vermeyin o zaten değişik gözüyle bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…