- 6 Mart 2024
- 1.147
- 890
- 31
-
- Konu Sahibi selenselen35
Evet ikisi sadeceTek kardeş mi ?
Sevgilisi görüştüğü evlenme isteği falan yoksa ablanın . Bi anda koca alıyorum derken yanında görümce alabılırsınız sürekli yapışkan halde kalabilir . Suan sevgiliniz size he he der ama iş ciddiye binince tek kardeşini silmez huzurunuz kaçarEvet ikisi sadece
Ay bu daha da fena. Hem araba senin, hem seni tanıştırmıyor. Keşke öyle demek yerine direk arabadan bindikleri gibi indirseydin “ya benim acil bir işim çıktı sizi bırakamayacağım” diyerek. İnsanlar ne kadar terbiyesiz ya.Benim eski erkek arkadaşımın da ruh hastası bir ablası vardı. Bir kere erkek arkadaşımla beraberdik ablası ben de arkadaşlarımlayım bizi de alır mısın falanca yere bırak dedi. Benim arabam vardı zaten çocuğun arabası olmadığını biliyor. Aldık bunları, erkek arkadaşımı tanıştırdı yanındakilerle kardeşim diye, ben yokmuşum gibi davrandı. Ne selam verdi ne de yanındakilerle tanıştırdı. Durum böyle olunca “ben de kız arkadaşıyım şoför değilim yani bilginiz olsun” demiştim. Böyle insanlara cevap vermekten gocunmayın siz sustukça onlar terbiyesizleşecekler çünkü
Ay yok maalesef görüştüğü ya benim onlardan çok uzağa taşınmam gerekicek sanırım dediğin doğruSevgilisi görüştüğü evlenme isteği falan yoksa ablanın . Bi anda koca alıyorum derken yanında görümce alabılırsınız sürekli yapışkan halde kalabilir . Suan sevgiliniz size he he der ama iş ciddiye binince tek kardeşini silmez huzurunuz kaçar
Hahaha o zaman da yatılı gelirAy yok maalesef görüştüğü ya benim onlardan çok uzağa taşınmam gerekicek sanırım dediğin doğru
Abahahshsshs hayırr yatılı olmazzHahaha o zaman da yatılı gelirbeterin beteri vardır sen bi sımdıden bi vur bakalım tepiği ne tepkiler alıcaksın bi bak sonra geç olmasın , genclıgıni söndürtme
Ben olsam sevgilimle ablası yan yana geldiği zaman bu konuyu açardım. Ablası inkar ederdi ama belki biraz olsun utanır birdaha böyle yapmazdı. Mesafeni koy ve birdaha böyle şeyler yaparsa tavrın sert olsun. Seni naif biri olarak görürse daha da fazla üstüne gelir.Ben de öyle düşünüyorum mesafe koyup özelime almak istemiyorum umarım böyle devam eder sevgilimle aramız çok iyi bu yüzden ona rağmen devam edicem ama arada aklıma gelince sinir oluyorum ve neden diyorum yani düzgün biri değil . Bir daha olursa ama tepkimi çok ciddi bir şekilde belli edicem
Ya aslında isterim bunu yapmak ama hayatımda doğru düzgün kavga etmiş biri değilim ailem de çevrem de çok sakin eğlenceli insanlar kaotik ortamda hiç bulunmadım sanırım konuşmayı yaparsam bu bir ilk olucakBen olsam sevgilimle ablası yan yana geldiği zaman bu konuyu açardım. Ablası inkar ederdi ama belki biraz olsun utanır birdaha böyle yapmazdı. Mesafeni koy ve birdaha böyle şeyler yaparsa tavrın sert olsun. Seni naif biri olarak görürse daha da fazla üstüne gelir.
Maşallah ne güzel bir ortammış. Ben kaosun ta kendisiyimYa aslında isterim bunu yapmak ama hayatımda doğru düzgün kavga etmiş biri değilim ailem de çevrem de çok sakin eğlenceli insanlar kaotik ortamda hiç bulunmadım sanırım konuşmayı yaparsam bu bir ilk olucakama yapmama gerek kalırsa yapıcam sanırım çünkü ciddi bir ilişki
Evet sanırım alışmak zorundayım çünkü bu kavgaları yapacağım gibi gözüküyorMaşallah ne güzel bir ortammış. Ben kaosun ta kendisiyimBence de tavrını koy çünkü o alışkın olmadığın kavgaları bu ablayla yapabilirsin gibi duruyor
Çok haklısınız şimdiki aklım olsa aynen öyle yapardımAy bu daha da fena. Hem araba senin, hem seni tanıştırmıyor. Keşke öyle demek yerine direk arabadan bindikleri gibi indirseydin “ya benim acil bir işim çıktı sizi bırakamayacağım” diyerek. İnsanlar ne kadar terbiyesiz ya.
hiç normal değil çok takıntılı bir kardeş... yuh dedim... size kanı ısınmamış diye yorumladım kontrol manyağı bir abla sizi ayırmaya falan çalışmak resmen buMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
Ya benimle alakalı olduğunu düşünmüyorum daha önce de başka kız arkadaşına da aynı davranışını sergilemiş maalesef kendi akılsızlığıhiç normal değil çok takıntılı bir kardeş... yuh dedim... size kanı ısınmamış diye yorumladım kontrol manyağı bir abla sizi ayırmaya falan çalışmak resmen bu
Ben bu cumleden biz sevgilimle sizden daha cok birbirimize yakisiyoruz manasi cikarirdim. Bu acidan da düşünün.Yok bildiğin şöyle yazmıştı ‘biz daha çok yakışıyoruz salak’ tam olarak buydu
Ben niye tuhaf oldum, erkek arkadaşımı tanıyorum ablasının da garip ve kıskanç olduğunu tüm dünya biliyor yani genel olarak kimse o kadına tepki göstermiyor artık kendi haline bırakmışlar ailesi açık açık ona cevap vermeyin o zaten değişik gözüyle bakıyor‘ Biz seninle daha çok yakışıyoruz ‘ gibi bir mesajı görüp nasıl ilişkinize devam edebiliyorsunuz?
Ablası sapık olabilir ama buna tepki göstermeyen, sen ne demek istiyorsun diye hesap sormayan adam normal mi yani? Keza bunu görüp hiçbir şey yokmuş gibi davranabilen siz de bir tuhafsınız bence.
Sevgilisi yok ve bu mesajı yazarak attığı fotoğrafı kardeşiyle olanBen bu cumleden biz sevgilimle sizden daha cok birbirimize yakisiyoruz manasi cikarirdim. Bu acidan da düşünün.