Sevgilimin ablasının kıskançlığı

Sıkıntılı bir kişilik. Şimdiden görümceliğe başlamış. İnsan abisini, kardeşini bir nebze belki kıskanır da kendisinin onunla daha çok yakıştığını söylemesi bence mide bulandırıcı. Erkek arkadaşınız da ablasını savunmuyorsa ablasının sıkıntılı olduğunun farkında. Şu anlık en iyisi yaptıklarını göz ardı etmek.

Bir yaşıma daha girdim. Ne biçim bir aile bu?
O gariç herkes çok normal

Yok savunmuyor böyle kabul etmek zorundayız karakteri böyle diyo

Kendisinin kardeşiyle yakistigini mi söylüyor , oggfkk iğrenç. Valla ünv. Döneminde bir sevgilim vardı 2 kız bir erkek dünya sadece üçünden ibaretti ,sevgilim bulusacagimiz dönem yurtta farklı farklı kombinasyonda foto cekiyordu benimle olduğunu anlamasinlar diye uçan tekmeyi yedi

Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş
Ablası erkek arkadaşınıza sevgilinle değil benimle yakışıyorsun diyor ve erkek arkadaşınız hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa ondan da şüphelenin bence. Ne bu jaime-cersei lannister kardeşler mi?

Ahabshshshs en iyisini yapmışsın ay çok saçma ya bu insan senin kıskanacağın biri değil ailen yani sevgilisi mi zannediyor anlamıyorum komedi

bu kadından olgun bir davranış bekleme bırak kendi kafasına göre takılsın ama sen sakın samimiyete girme mesafeni koru

Ahabshshshs en iyisini yapmışsın ay çok saçma ya bu insan senin kıskanacağın biri değil ailen yani sevgilisi mi zannediyor anlamıyorum komedi
Bazılarında en çok bizi seviyor nispeti var saçma bir şekilde hiç ugrasamam amannn bir hostt demeli herkes herkese

Ahahahahaha ya hayır erkek arkadaşım onun normal olmadığının farkında çoğu dediğini ciddiye almıyor ama benim ablam değil ben görmezden gelmek zorunda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…