- 24 Aralık 2024
- 32
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi selenselen35
Nasıl yani? Erkek kardeşim sevgilisine değil benim yanıma daha çok yakışıyor mu demiş?Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum
Yok 26Atarsa atsın nolcak ergen ergen şeyler yaşı kaç 17 mi
Evet bu mesajı okuyunca ben de çok garipsemiştim yani demiştim nasıl yani bu ne saçma bir fikir diyeNasıl yani? Erkek kardeşim sevgiline değil benim yanıma daha çok yakışıyor mu demiş?
Aman ruh hastası işte demek ki salYok 26
Bir yaşıma daha girdim. Ne biçim bir aile bu?Evet bu mesajı okuyunca ben de çok garipsemiştim yani demiştim nasıl yani bu ne saçma bir fikir diye
Nerde okudunuz bu mesajı? Kime söylemiş? Diğer anlattığınız şeyleri bir kenara koyuyorum da bu başka bir şey artık.Evet bu mesajı okuyunca ben de çok garipsemiştim yani demiştim nasıl yani bu ne saçma bir fikir diye
Sıkıntılı bir kişilik. Şimdiden görümceliğe başlamış. İnsan abisini, kardeşini bir nebze belki kıskanır da kendisinin onunla daha çok yakıştığını söylemesi bence mide bulandırıcı. Erkek arkadaşınız da ablasını savunmuyorsa ablasının sıkıntılı olduğunun farkında. Şu anlık en iyisi yaptıklarını göz ardı etmek.Evet
O gariç herkes çok normalBir yaşıma daha girdim. Ne biçim bir aile bu?
Sıkıntılı bir kişilik. Şimdiden görümceliğe başlamış. İnsan abisini, kardeşini bir nebze belki kıskanır da kendisinin onunla daha çok yakıştığını söylemesi bence mide bulandırıcı. Erkek arkadaşınız da ablasını savunmuyorsa ablasının sıkıntılı olduğunun farkında. Şu anlık en iyisi yaptıklarını göz ardı etmek. savunmuyor böyle kabul etmek zorundayız napalım siyo
Yok savunmuyor böyle kabul etmek zorundayız karakteri böyle diyoSıkıntılı bir kişilik. Şimdiden görümceliğe başlamış. İnsan abisini, kardeşini bir nebze belki kıskanır da kendisinin onunla daha çok yakıştığını söylemesi bence mide bulandırıcı. Erkek arkadaşınız da ablasını savunmuyorsa ablasının sıkıntılı olduğunun farkında. Şu anlık en iyisi yaptıklarını göz ardı etmek.
Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemişNerde okudunuz bu mesajı? Kime söylemiş? Diğer anlattığınız şeyleri bir kenara koyuyorum da bu başka bir şey artık.
Kendisinin kardeşiyle yakistigini mi söylüyor , oggfkk iğrenç. Valla ünv. Döneminde bir sevgilim vardı 2 kız bir erkek dünya sadece üçünden ibaretti ,sevgilim bulusacagimiz dönem yurtta farklı farklı kombinasyonda foto cekiyordu benimle olduğunu anlamasinlar diyeMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
Ablası erkek arkadaşınıza sevgilinle değil benimle yakışıyorsun diyor ve erkek arkadaşınız hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa ondan da şüphelenin bence. Ne bu jaime-cersei lannister kardeşler mi?Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş
Ahabshshshs en iyisini yapmışsın ay çok saçma ya bu insan senin kıskanacağın biri değil ailen yani sevgilisi mi zannediyor anlamıyorum komediKendisinin kardeşiyle yakistigini mi söylüyor , oggfkk iğrenç. Valla ünv. Döneminde bir sevgilim vardı 2 kız bir erkek dünya sadece üçünden ibaretti ,sevgilim bulusacagimiz dönem yurtta farklı farklı kombinasyonda foto cekiyordu benimle olduğunu anlamasinlar diyeuçan tekmeyi yedi
Kendisi kabul etmek zorunda hissedebilir, ailesinden biri sonuçta. Ama siz kesinlikle değilsiniz.O gariç herkes çok normal
Yok savunmuyor böyle kabul etmek zorundayız karakteri böyle diyo
Bazılarında en çok bizi seviyor nispeti var saçma bir şekildeAhabshshshs en iyisini yapmışsın ay çok saçma ya bu insan senin kıskanacağın biri değil ailen yani sevgilisi mi zannediyor anlamıyorum komedi
Ahahahahaha ya hayır erkek arkadaşım onun normal olmadığının farkında çoğu dediğini ciddiye almıyor ama benim ablam değil ben görmezden gelmek zorunda değilimAblası erkek arkadaşınıza sevgilinle değil benimle yakışıyorsun diyor ve erkek arkadaşınız hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa ondan da şüphelenin bence. Ne bu jaime-cersei lannister kardeşler mi?
Ay öyle bilsin en çok onu sevdğini yani o öyle bilsin de benden uzak dursun ahshsjsjsısBazılarında en çok bizi seviyor nispeti var saçma bir şekildehiç ugrasamam amannn bir hostt demeli herkes herkese