- 16 Haziran 2011
- 14.906
- 62.653
-
- Konu Sahibi selenselen35
Siz niye bu hikaye paylaşımının sizinle ilgisi olduğunu düşünüp, alındınız ? Kadın belki kendi listesinde ekli olan belli bir kişiye "ben de evde kös kös oturup, aramanı beklemiyorum; eğleniyorum vb" mesajı vermeye çalışıyordu ?Merhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
Senden nasıl uzak duracak ? Sevgilin ne diyor ?Ay öyle bilsin en çok onu sevdğini yani o öyle bilsin de benden uzak dursun ahshsjsjsıs
Bu ilk değil çünkü kıskandığını belirttim ayrıca kardeşine gizlemiş atmış ben gördüğüm gibi sildi üstüne de canım kardeşim benim falan yazmış yani bu ilk olay olsa benle ilgili değil derdim de zannetmiyorum benle ilgili olmadığını ama keşke olmasa benim üstüme alınmak gibi bir niyetim yokSiz niye bu hikaye paylaşımının sizinle ilgisi olduğunu düşünüp, alındınız ? Kadın belki kendi listesinde ekli olan belli bir kişiye "ben de evde kös kös oturup, aramanı beklemiyorum; eğleniyorum vb" mesajı vermeye çalışıyordu ?
Ciddiye alma görmezden gel diyor ama evlilikte nasıl olur bilmiyorum kıskançlıkları daha da artarsa çirkinleşicemSenden nasıl uzak duracak ? Sevgilin ne diyor ?
Sevgilin bence bundan fazlasını yapmalı ama sen bilirsin.Ciddiye alma görmezden gel diyor ama evlilikte nasıl olur bilmiyorum kıskançlıkları daha da artarsa çirkinleşicem
Bence de sıkıntılı karakteri de sıkıntılı zaten aksi takdirde normal biri bunu yazamaz ama o mesajı okuduğumu belli edemiyorum maalesefBen kardeşimin yanına daha çok yakışıyorum çok sıkıntılı bir tabir, sizi bilmem de çok rahatsız edici gözüküyor.
Ya inanılmaz hadsizler gerçekten kardeşlerini ne olarak görüyolar nasıl bir kıskançlık çok manasız geliyo bana çok iğrençBenim eski erkek arkadaşımın da ruh hastası bir ablası vardı. Bir kere erkek arkadaşımla beraberdik ablası ben de arkadaşlarımlayım bizi de alır mısın falanca yere bırak dedi. Benim arabam vardı zaten çocuğun arabası olmadığını biliyor. Aldık bunları, erkek arkadaşımı tanıştırdı yanındakilerle kardeşim diye, ben yokmuşum gibi davrandı. Ne selam verdi ne de yanındakilerle tanıştırdı. Durum böyle olunca “ben de kız arkadaşıyım şoför değilim yani bilginiz olsun” demiştim. Böyle insanlara cevap vermekten gocunmayın siz sustukça onlar terbiyesizleşecekler çünkü
Haklısın evet yorumların için teşekkür ederim bu aradaSevgilin bence bundan fazlasını yapmalı ama sen bilirsin.
Mesajı tam olarak yazabilir misiniz? Siz öyle anlamak istemiş olabilir misiniz?Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş
Yok bildiğin şöyle yazmıştı ‘biz daha çok yakışıyoruz salak’ tam olarak buyduMesajı tam olarak yazabilir misiniz? Siz öyle anlamak istemiş olabilir misiniz?
Evet o yüzden “kuman mıyım ben senin” deyin bir daha böyle çirkin çirkin konuşursa. Utanır belki. Zaten yaş farkınız da yokmuş büyüğünüz sayılmazYa inanılmaz hadsizler gerçekten kardeşlerini ne olarak görüyolar nasıl bir kıskançlık çok manasız geliyo bana çok iğrenç
Normal değil, kafa belli ki yerinde değil uzak durun.Yok bildiğin şöyle yazmıştı ‘biz daha çok yakışıyoruz salak’ tam olarak buydu
Bu ilk değil çünkü kıskandığını belirttim ayrıca kardeşine gizlemiş atmış ben gördüğüm gibi sildi üstüne de canım kardeşim benim falan yazmış yani bu ilk olay olsa benle ilgili değil derdim de zannetmiyorum benle ilgili olmadığını ama keşke olmasa benim üstüme alınmak gibi bir niyetim yok
Kardeşinin görmesini istememiş, baştan da yanlışlıkla gönderisini kardeşine açık unutmuş olabilir.Bu ilk değil çünkü kıskandığını belirttim ayrıca kardeşine gizlemiş atmış ben gördüğüm gibi sildi üstüne de canım kardeşim benim falan yazmış yani bu ilk olay olsa benle ilgili değil derdim de zannetmiyorum benle ilgili olmadığını ama keşke olmasa benim üstüme alınmak gibi bir niyetim yok
Kardeşinin görmesini istememiş, baştan da yanlışlıkla gönderisini kardeşine açık unutmuş olabilir.
Asıl siz neden erkek arkadaşınızın ablasının gönderilerini takip ediyor, bu gönderilerin size yönelik paylaşıldığını düşünüyorsunuz ?
Sizce benim o kadınla ne problemim olabilir ablasından kıskanacak değilim ki hiç kıskanç bir insan değilim fakat beni kıskandığını bildiğim biri diğer aile üyeleri de açık açık onun beni kıskandığını dile getirmişti kendisi de zaten belli ediyor ayrıca gönderilerini takip etmiyorum önüme çıktı izledimKardeşinin görmesini istememiş, baştan da yanlışlıkla gönderisini kardeşine açık unutmuş olabilir.
Asıl siz neden erkek arkadaşınızın ablasının gönderilerini takip ediyor, bu gönderilerin size yönelik paylaşıldığını düşünüyorsunuz ?
Hayır aile ilişkileri iyi ailesi çok tatlı annesi babası yani, başka kardeşleri yok ama sevgilim ablacı falan değil aşırı düşkün değil yani fakat diğeri için aynısını söyleyemicem :)Sevgilinin 26 yaşındaki ablası çok tuhaf, bağımlı yapışık davranıyor erkek kardeşine. Hiç normal değil yaptığı. Özellikle sevgilinle değil en çok benimle yakışıyorsun demesiaile ilişkileri nasıl, anne babası ayrı mı? Ablası mi büyütmüş onu yoksa?