-
- Konu Sahibi selenselen35
Okullarda tatıl olmadı ama bılemedımMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
Anlamadım ne demek istediğiniziOkullarda tatıl olmadı ama bılemedım
Bütün durumlarını sona al gizle bakma ilgilenme sen durumlarına baktıkca o atacak sinirlendirecek terbiyesizlik yapıyor ama seviyesine inme istediğini de verme hiç bakma paylaşımlarına kötülere tahammül edildikce azarlar diye bi söz gördüm çuk oturuyo benceMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
Ama kazanan siz olmayacaksınız. Sevgiliniz o zaman da tavşan kaç tazı tut yapacak. Ben kız arkadaşımla ciddi düşünüyorum, derhal bu davranışlarına son ver demeyen erkek kaypağın önde gidenidir. İki cümlesinden biri sen yanlış anlıyorsun, öyle demek istememiştir, aslında niyeti kötü değil... olacaktır. Şimdiden başlamışsınız gerekirse kavga ederim demeye. Ne münasebet elin kızıyla o durumlara düşesiniz ki? Sevgiliniz yapacak o kavgayı ve herkese durması gereken yeri gösterecek. Hiç ama o farklı demeyin. Eşi nişanlısı sevgilisi ve ailesiyle denge kurmayan, haklının yanında duramayan erkeklerle yola çıkmayın. Çünkü günün sonunda onlar kazanıyor. Açın buradaki konuları okuyun.Evet sanırım alışmak zorundayım çünkü bu kavgaları yapacağım gibi gözüküyor
ciddiye almıyor değil pısırık cevap veremiyor ilerde evlendiğinde sendende cevap vermeni istemeyecekAhahahahaha ya hayır erkek arkadaşım onun normal olmadığının farkında çoğu dediğini ciddiye almıyor ama benim ablam değil ben görmezden gelmek zorunda değilim
Ay benim exin ablası da burçlaırmız uyumlu, ben senle evlendirdim demişti kardeşineEvet bu mesajı okuyunca ben de çok garipsemiştim yani demiştim nasıl yani bu ne saçma bir fikir diye
Dalga geç durumu değiştiremezsin ama en azından eğlenirsin mesela anladın o durum tek sana açık abla herkese aç daha eğlenceli olur de ya da abla zaten tek ben görüyorum direkt bana at de gül yani rezilliğini vur yüzüneMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
espiri yapmıştır kendince abisini kızdırmak için diye düşünüyorum.Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş
Eger simdiden alta kalirsan seni cok ama cok ezer!! Tasin altinda kal ama lafin altinda kalma sakin kendini ezdirmeee erkek arkadasindanda korkma he zaten sana erkek arkadasin kizar falansa zaten salla seni seviosa senide tutar arkanda durur haklisin cünkü. O ruh hastasiyla muhattap olma ve storylerine bakma inadina seni kiskirtmak icin koyuyodurMerhaba bir şey anlatmak istiyorum sevgilimin bir ablası var büyük değil bu arada 1 yaş var sadece ailelerimizde tanışıyor ciddiyiz, geçenlerde bu bir story attı işte eskilerden erkek arkadaşımla arabada gidiyorlar samimi bir abi kardeş videosu sarılıyolar falan sonra baktım erkek arkadaşıma gizlemiş ben gördükten 2 dk sonra da storyi sildi yani ben ikisini kıskanmıyorum asla ama kendisinin amacı bu sanırım ve çok iğrenç geliyor bu durum bana ben ondan neden kıskanıyım bu arada bilerek yaptığı kesin çünkü erkek arkadaşımı çok kıskanıyor ve çok düşkün. Ayrıca daha önce kendisinin erkek kardeşiyle daha çok yakıştığını düşündüğü bir mesajı okudum bu ilk zamanlarda olmuştu ama anladığım kadarıyla kesilmemiş. garip bir şekilde bana da çok iyi davranıyor ben ne yapsam onları kıskanmadığımı nasıl belli edicem acaba yani çok saçma bir durum iğrenç de geliyor erkek arkadaşıma belli ettim böyle düşündüğümü o da ablasını savunmuyor zaten
aynen ya bunlar nasıl konular atarsa atsın bunu düşünmeniz yazmanız bile saçma banane diyip geçin.Atarsa atsın nolcak ergen ergen şeyler yaşı kaç 17 mi
Okullar tatil olunca hep KK bune gelıp böle şeyler gıbı şeyler yazıo öğrenciler asparagas hayal dunyasıAnlamadım ne demek istediğinizi
Bu yazılana tepki vermemiş olması bile bir işaret anlayana.Sevgilinizi aklamayi bırakın gözünüzü dört açın.Bu iğrenç ligi görmemezlikten gelmemesinin nedeni ya çok sık maruz kalıyor ya da cevap vermemesi bir yanıt kendi aralarında ( çok iğrenç bir durum)Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş