Sevgilimin ablasının kıskançlığı

Okullarda tatıl olmadı ama bılemedım

Bütün durumlarını sona al gizle bakma ilgilenme sen durumlarına baktıkca o atacak sinirlendirecek terbiyesizlik yapıyor ama seviyesine inme istediğini de verme hiç bakma paylaşımlarına kötülere tahammül edildikce azarlar diye bi söz gördüm çuk oturuyo bence

Evet sanırım alışmak zorundayım çünkü bu kavgaları yapacağım gibi gözüküyor
Ama kazanan siz olmayacaksınız. Sevgiliniz o zaman da tavşan kaç tazı tut yapacak. Ben kız arkadaşımla ciddi düşünüyorum, derhal bu davranışlarına son ver demeyen erkek kaypağın önde gidenidir. İki cümlesinden biri sen yanlış anlıyorsun, öyle demek istememiştir, aslında niyeti kötü değil... olacaktır. Şimdiden başlamışsınız gerekirse kavga ederim demeye. Ne münasebet elin kızıyla o durumlara düşesiniz ki? Sevgiliniz yapacak o kavgayı ve herkese durması gereken yeri gösterecek. Hiç ama o farklı demeyin. Eşi nişanlısı sevgilisi ve ailesiyle denge kurmayan, haklının yanında duramayan erkeklerle yola çıkmayın. Çünkü günün sonunda onlar kazanıyor. Açın buradaki konuları okuyun.

Kendisinin hayatına biri girerse bu hareketleri biter diye düşünüyorum.
eşimle sevgiliyiz dışarda buluştuk kardeşi uğradı yanımıza morali bozulmuş da gitmiş hiç farkında değilim,eşim söylemişti bozuldu baya diye niye dedim el ele tutuştuk ya kıskandı dedi Allahım ne cahilmişim siz hastasınız heralde ailecek keşke onun elini tutsaydın demek aklıma gelmedi.
Nişanlıyız kv dem habire oğlum sadece kardeşini kıskanır seni kıskanmaz o işte onu gözünden sakınır herşeyine karışır bilmem ne evlendik kardeşlerime abim evlenince çok değişti benden çok uzaklaştı diyormuş görümcem.
Allahtan bi koca buldu da duruldu gene yazıp yazıp bişeyler sorması bitmiyor da işte :)
en son sadece kadınların gideceği bi organizasyon oldu onda da eşime yazmış demiş ki gelcekmisin sen gelceksen bende gelcem :)
eğer ablası da böyle histerik bi karakterse ki öyle hiç bitmeyecek asla bitmeyecek eğer ki ileride kendi evliliğinde de sevilip değer görmezse hep size saracak baştan çizilmeli bazı sınırlar

Ahahahahaha ya hayır erkek arkadaşım onun normal olmadığının farkında çoğu dediğini ciddiye almıyor ama benim ablam değil ben görmezden gelmek zorunda değilim
ciddiye almıyor değil pısırık cevap veremiyor ilerde evlendiğinde sendende cevap vermeni istemeyecek
Ablası kendinin daha çok yakıştığını söylediğinde tepki vermeliydi, bu aşırı hastalıklı bir düşünce.

Kardeş onlar.Belkide farklı açıdan bakmalısınız.Sizinlede arası iyiymis.Yapmayin böyle bırakın vesveseyi.Sevgilinizede böyle şeyler söylemeyin.Sizinde erkek kardesiniz olabilirdi empati yapın.Ortada bariz birşey yok tepkiniz fazla ve çocukça geldi bana

Dalga geç durumu değiştiremezsin ama en azından eğlenirsin mesela anladın o durum tek sana açık abla herkese aç daha eğlenceli olur de ya da abla zaten tek ben görüyorum direkt bana at de gül yani rezilliğini vur yüzüne

Sevgili ayırır, evli boşatır cinsten bir ablamızmış.

Evlendikten sonra erkekler U dönüşle ailelerine dönüyorları kulak arkası etmeyin. Şimdi sorunlu olan kardeşiyse o zaman sen sorunlusun öyle bişey demek istememiştir diyecek.

Eger simdiden alta kalirsan seni cok ama cok ezer!! Tasin altinda kal ama lafin altinda kalma sakin kendini ezdirmeee erkek arkadasindanda korkma he zaten sana erkek arkadasin kizar falansa zaten salla seni seviosa senide tutar arkanda durur haklisin cünkü. O ruh hastasiyla muhattap olma ve storylerine bakma inadina seni kiskirtmak icin koyuyodur

Erkek arkadaşıma göndermişti ben sonradan gördüm o ciddiye alıp cevap bile vermemiş
Bu yazılana tepki vermemiş olması bile bir işaret anlayana.Sevgilinizi aklamayi bırakın gözünüzü dört açın.Bu iğrenç ligi görmemezlikten gelmemesinin nedeni ya çok sık maruz kalıyor ya da cevap vermemesi bir yanıt kendi aralarında ( çok iğrenç bir durum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…