sevgilimi terkettim (nedeni soru metninde) ama kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecer merak etmeyin. Ilerde daha cok ceremesini cekmektense simdi dogru karari vermek daha iyi. Yillarca aglicaniza bi kac aglamayi tercih etmelisiniz. O seyinin meraklisida kimde rahat oluyosa ona gitsin
Desteğiniz için teşekkürler. Ben de sonrasından korktum ve acele karar verdim ama sizin dediğiniz gibi gelecek daha kötü olacaktı. İnsan sevince doğru düşünemiyor.

Fuckboddy olmuşsunuz, birbirinizi sevseniz boşalmayı değil sevişmeyi isterdiniz. Güzel bir sevismede de insan bir şekilde boşalır zaten.

Bak anlamadığın şu ki kaybeden sen değilsin. Sen bencil bir insandan kurtularak aslında kazandın. Beyni başka yerde çalışan biri ömürlük eziyet olucaktı sana. O kaybetti.
Çok teşekkür ederim size hep destek veren yorumlar yazdınız bana. Aşk insanda mantık bırakmıyor. Sizin ve burdaki arkadaşların yorumlarını okuyana kadar ondan gördüğüm zararın farkına varamadım. İyi ki varsınız. İnşallah sizin karşınıza hep iyi insanlar çıkar.

Fuckboddy olmuşsunuz, birbirinizi sevseniz boşalmayı değil sevişmeyi isterdiniz. Güzel bir sevismede de insan bir şekilde boşalır zaten.
Aslında biz böyle değildik. 1 yıllık muhabbetimiz vardı. Çok yalvardı bir şans ver dedi. Israrından etkilendim ve teslim oldum ve başlarda çok sıcaktı hep arar hep yazardı. O gün birden kızıverdi ve ben herhalde yol yorgunu dedim burdan mutlu gitsin diye bu aptal öneride bulundum ve elime yüzüme bulaştırdım. Sonra da aramızdaki herşey bitti zaten.

Birbirini seven insanların sevişmek, koklasmak istemesi bana çok normal geliyor. Ama dediğim gibi adet olmanız sadece fiziksel birşeye engel olmuş. Boşalma oralla da olabilirdi mesela ya da elle, bu adam sizi sevse teması devam ettirdi, bu kadar sert çıkmazdı. Kendinizi o an suçlu hissedip anal deneyelim demeniz o anki panikle olmuş.

Haklısınız görmek isteyene o kadar ispat vardı ki ama insan bir kere sevince kafası çalışmıyor. Yeter ki o mutlu olsun diye kendimi harcadım.

Yazılanların gerçek olduğuna inanamıyorum, eğer gerçekse insan değilsin, seven insan o kadar yol gelmişse ve sen adetliysen öyle demezdi, o çocuk urfa gibi itin serserinin bol olduğu bir yerden geliyor ve sen kendini ona beğendirmeye çalışıyor gururun hiç yok gibi birde arkadan yap diyorsun, senin parayla bu işi yapan kızlardan bir farkın kalmamış, yerinde olsam ölür bir daha yaşamazdım.

Eğer bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana. Ama kendine değer ver en değerli benim de ve vazgeçilmez olarak kendini gör her zaman :) ayrıca kendinizin zevk almayacağı hiçbir şeyi zorunlu hissetmeyin herşey karşılıklı keyifle güzel size bu şekilde yaklaşan insanları alın hayatınıza :) hep mutlu olun iyi insanlar çıksın karşınıza

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler <3 Size söz, bundan sonra kendimi ilk sıraya koyacağım ve etrafımda sizin gibi güzel insanlar olacak :)

Sizi kullandigi apaçık ortada değil mi?Gözünüz kör mü oldu.?Sakin bir daha aramayın bu şeref yoksunu adamı.Kendinizi de kullandirmayin kimseye.
İyiliğimi düşündüğün için teşekkür ederim. Biz aylarca sohbet halindeydik hep arardı yazardı çok sıcaktı. Duyguları gerçek sandım. İnsan ilk başta algılayamıyor onu suçlayamıyorsun ve ben de geç uyandım malesef.

Öncesinde 1 sene muhabbet ettiğinizi belirtmişsiniz birkaç defa. Bence buna o kadar anlam yüklemeyin. O 1 senede büyük ihtimalle sadece sizinle mesajlaşmadı.
Doğru olabilir. Beni bu kadar kolay harcadığına göre telefonunu çalıp baksak içinden başka insanlar da çıkabilir. Erkekler işte. İyi olanlarının sayısı çok az.

Benim sorum çok uzun olduğu için o günden önceki halimizi yazmamıştım. Aslında bizim bir yıla yakın muhabbetimiz vardı. Her gün arar sorardı. Nolur bir şans ver bana güven derdi. Ben yurtdışına gittiğim de sana da orda iş bulucam ve orda üç kişi olucaz derdi. Sonunda ısrarına dayanamadım ve hayatımın hatasını yaptım.

Urfa gibi itin serserinin olduğu yer derken?

Lafla birşey olmuyor inan, davranışlar aslini gösterir . Ben eşimle 8 sene uzaktan ilişki yürüttük simdi nerdeyde 9 küsür senelik evliyiz. Ya uzaktan konuşmak hep kolaydır. Yanındayken davranışı önemli. Bir kere kendinize saygınız olsun. Anal sirf bir erkeği mutlu etmek icin yapılacak is mi? Yani size zevk vermiyor ,acıdan başka ama onu bile size azarla devam ettirmek istiyor. Onun poposuna yapin bakim kolay miymiş

Teşekkürler bu üzüntü içinde beni gülümsettiniz :) Evet onun da canı yanardı sanırım :) Birlikteliğiniz çok güzelmiş maşallah Allah nazardan saklasın. Haklısınız artık önce davranışlara bakacağım bana da ibret oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…