Desteğiniz için teşekkürler. Ben de sonrasından korktum ve acele karar verdim ama sizin dediğiniz gibi gelecek daha kötü olacaktı. İnsan sevince doğru düşünemiyor.Gecer merak etmeyin. Ilerde daha cok ceremesini cekmektense simdi dogru karari vermek daha iyi. Yillarca aglicaniza bi kac aglamayi tercih etmelisiniz. O seyinin meraklisida kimde rahat oluyosa ona gitsin
Çok teşekkür ederim size hep destek veren yorumlar yazdınız bana. Aşk insanda mantık bırakmıyor. Sizin ve burdaki arkadaşların yorumlarını okuyana kadar ondan gördüğüm zararın farkına varamadım. İyi ki varsınız. İnşallah sizin karşınıza hep iyi insanlar çıkar.Bak anlamadığın şu ki kaybeden sen değilsin. Sen bencil bir insandan kurtularak aslında kazandın. Beyni başka yerde çalışan biri ömürlük eziyet olucaktı sana. O kaybetti.
Aslında biz böyle değildik. 1 yıllık muhabbetimiz vardı. Çok yalvardı bir şans ver dedi. Israrından etkilendim ve teslim oldum ve başlarda çok sıcaktı hep arar hep yazardı. O gün birden kızıverdi ve ben herhalde yol yorgunu dedim burdan mutlu gitsin diye bu aptal öneride bulundum ve elime yüzüme bulaştırdım. Sonra da aramızdaki herşey bitti zaten.Fuckboddy olmuşsunuz, birbirinizi sevseniz boşalmayı değil sevişmeyi isterdiniz. Güzel bir sevismede de insan bir şekilde boşalır zaten.
Birbirini seven insanların sevişmek, koklasmak istemesi bana çok normal geliyor. Ama dediğim gibi adet olmanız sadece fiziksel birşeye engel olmuş. Boşalma oralla da olabilirdi mesela ya da elle, bu adam sizi sevse teması devam ettirdi, bu kadar sert çıkmazdı. Kendinizi o an suçlu hissedip anal deneyelim demeniz o anki panikle olmuş.Aslında biz böyle değildik. 1 yıllık muhabbetimiz vardı. Çok yalvardı bir şans ver dedi. Israrından etkilendim ve teslim oldum ve başlarda çok sıcaktı hep arar hep yazardı. O gün birden kızıverdi ve ben herhalde yol yorgunu dedim burdan mutlu gitsin diye bu aptal öneride bulundum ve elime yüzüme bulaştırdım. Sonra da aramızdaki herşey bitti zaten.
Haklısınız görmek isteyene o kadar ispat vardı ki ama insan bir kere sevince kafası çalışmıyor. Yeter ki o mutlu olsun diye kendimi harcadım.Birbirini seven insanların sevişmek, koklasmak istemesi bana çok normal geliyor. Ama dediğim gibi adet olmanız sadece fiziksel birşeye engel olmuş. Boşalma oralla da olabilirdi mesela ya da elle, bu adam sizi sevse teması devam ettirdi, bu kadar sert çıkmazdı. Kendinizi o an suçlu hissedip anal deneyelim demeniz o anki panikle olmuş.
Yazılanların gerçek olduğuna inanamıyorum, eğer gerçekse insan değilsin, seven insan o kadar yol gelmişse ve sen adetliysen öyle demezdi, o çocuk urfa gibi itin serserinin bol olduğu bir yerden geliyor ve sen kendini ona beğendirmeye çalışıyor gururun hiç yok gibi birde arkadan yap diyorsun, senin parayla bu işi yapan kızlardan bir farkın kalmamış, yerinde olsam ölür bir daha yaşamazdım.Çok sevdiğim biriyle 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum. Birlikte yaşama planımız vardı. Onun işlerinin oturmasını bekliyorduk. Vaktimiz oldukça ben uşaktan o urfadan geliyor ve konyada buluşup haftasonunu birlikte geçiriyorduk.
Son buluşmamızda normal günümden önce adet gördüm ve bunu ilişkiden sonra farkettim. Maalesef o da kızdı ve "Sen ne zaman hasta olacağını bilmiyor musun" dedi. Ben de "Bir hafta önce yurtdışındaydım vücut saatim şaştı heralde bilsem buraya kadar gelir miyim" dedim. Sonra durumu telafi etmek için ona "seni yemeğe çıkarayım avm ye götüreyim film izleyelim bowling oynayalım" dedim. O benden uzaklaşıp "hayır yorgunum, sadece bu koltukta oturacağım" dedi.
Sonra hayatımın hatasını yaptım. "Arkayı deneyelim mi" dedim. Bunu daha önce o da istemişti ve o zaman hayır demiştim. Bu sefer ben sorunca o da "Tamam deneyelim" dedi. Biliyorum çok aptalım sadece o benden daha çok yol geldiği için onu mutlu etmek istedim. Yanımda jel ve oyuncak getirmiştim. Onlarla bir deneme yaptım. Olacak sandım. Sevgilimi çağırdım. Ama başaramadık çünkü çok acıdı. Bu kadarını beklemiyordum. Üç dört kez daha denedik ve ben her seferinde hayır olmuyor çık lütfen diye zırladım.
Sonunda bana bağırdı. "Ben daha önce başkasıyla da yaptım o daha sert bile olmamı istedi, senin gibisini görmedim, bu nedir ya" dedi. Çok kötü oldum. Apar topar ordan çıktım. Sonra telefon etti. "Nerdesin" dedi. "Otogara gidiyorum" dedim. "Görüşürüz" dedi. Ben de "Artık görüşmeyiz" deyip yüzüne kapattım. Çünkü konuşamayacak haldeydim. İkimiz hiç güzel bir şey yaşamamışız gibi beni başkasıyla kıyaslaması azarlaması öyle ağır geldi ki ayakta zor duruyordum. 3 saat belki tekrar arar özür diler diye bekledim ama ondan ses çıkmadı. O üzüntüyle whatsapp hesabımı sildim hattı kırıp attım.
3 hafta oldu. Cehennem azabı çekiyorum. Acaba 1-2 hafta beklesem hattı kapatmasam arar ve özür diler miydi? Ama işyerimi ve iş telefonumu biliyor. Bir erkek bir kadını seviyorsa böyle bir kavgadan sonra en azından nasılsın demek için işyerini aramaz mıydı? E o zaman sevmiyor kullanıyordu desem beni görmek için konyaya geleceği zaman ve parayla urfada çok rahat birini bulurdu. Aslında urfaya adresine gitmeyi bile düşündüm ama bu sefer de belki o beni görmek istemez diye korktum. Bir yandan da bu kavgadan sonra bu ilişkiden hayır gelir mi bilmiyorum. Bir mucize olsa ve o gelse bile eskisi gibi olabilir miyiz? Bunları düşünmekten onu özlemekten perişanım. Ondan ayrıldım diye sanki onu öldürdüm gibi hissediyorum. O gece bana kızdı mı üzüldü mü acaba hep bunları düşünüyorum. Suçluluk, özlem sürekli boğazım düğümleniyor gözlerim yaşarıyor. Dayanıcak gücüm kalmadı.
Görüş bildirmek isterseniz minnettar olurum.
Eğer bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana. Ama kendine değer ver en değerli benim de ve vazgeçilmez olarak kendini gör her zaman :) ayrıca kendinizin zevk almayacağı hiçbir şeyi zorunlu hissetmeyin herşey karşılıklı keyifle güzel size bu şekilde yaklaşan insanları alın hayatınıza :) hep mutlu olun iyi insanlar çıksın karşınızaÇok teşekkür ederim size hep destek veren yorumlar yazdınız bana. Aşk insanda mantık bırakmıyor. Sizin ve burdaki arkadaşların yorumlarını okuyana kadar ondan gördüğüm zararın farkına varamadım. İyi ki varsınız. İnşallah sizin karşınıza hep iyi insanlar çıkar.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler <3 Size söz, bundan sonra kendimi ilk sıraya koyacağım ve etrafımda sizin gibi güzel insanlar olacak :)Eğer bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana. Ama kendine değer ver en değerli benim de ve vazgeçilmez olarak kendini gör her zaman :) ayrıca kendinizin zevk almayacağı hiçbir şeyi zorunlu hissetmeyin herşey karşılıklı keyifle güzel size bu şekilde yaklaşan insanları alın hayatınıza :) hep mutlu olun iyi insanlar çıksın karşınıza
bir zamanlar bana karşı öyle iyiydi ki o gün bu felaketi yaşadığımda bile hatayı kendimde arayacak kadar ona güvenmiştim. hayatımın hatası oldu.Kendi bedenin bu kadar değersiz olmamali üzgünsün ya ona şaşırıyorum
İyiliğimi düşündüğün için teşekkür ederim. Biz aylarca sohbet halindeydik hep arardı yazardı çok sıcaktı. Duyguları gerçek sandım. İnsan ilk başta algılayamıyor onu suçlayamıyorsun ve ben de geç uyandım malesef.Sizi kullandigi apaçık ortada değil mi?Gözünüz kör mü oldu.?Sakin bir daha aramayın bu şeref yoksunu adamı.Kendinizi de kullandirmayin kimseye.
Doğru olabilir. Beni bu kadar kolay harcadığına göre telefonunu çalıp baksak içinden başka insanlar da çıkabilir. Erkekler işte. İyi olanlarının sayısı çok az.Öncesinde 1 sene muhabbet ettiğinizi belirtmişsiniz birkaç defa. Bence buna o kadar anlam yüklemeyin. O 1 senede büyük ihtimalle sadece sizinle mesajlaşmadı.
Benim sorum çok uzun olduğu için o günden önceki halimizi yazmamıştım. Aslında bizim bir yıla yakın muhabbetimiz vardı. Her gün arar sorardı. Nolur bir şans ver bana güven derdi. Ben yurtdışına gittiğim de sana da orda iş bulucam ve orda üç kişi olucaz derdi. Sonunda ısrarına dayanamadım ve hayatımın hatasını yaptım.Aman bu nasıl bir ilişki valla anlayamadım. Ilişki yaşanmazsa birlikte oturulup takılmıyorsunuz? Ya adam mutlu olsun diye arkadan denemek ne demek ya, hayir kanarken arkadan denemek bazsn ben Anlayamiyorm adetliyken yatak çarşaf batmıyor mu? Herneyse anal ilişkiyi sırf adam istiyor diye istiyorsunuz, siz isteseniz hadi diyelim hem canınız yaniyor hem zevk adina bi halt yok birde azar isitiyorsunuz yok gidin bide ayaklarına kapanin adam icin bisey değilsiniz, cinsellikten baska bi paylaşım yok . Ama gidin yalvarin hatta bir daha anal deneyelim de mutlu olur
Urfa gibi itin serserinin olduğu yer derken?Yazılanların gerçek olduğuna inanamıyorum, eğer gerçekse insan değilsin, seven insan o kadar yol gelmişse ve sen adetliysen öyle demezdi, o çocuk urfa gibi itin serserinin bol olduğu bir yerden geliyor ve sen kendini ona beğendirmeye çalışıyor gururun hiç yok gibi birde arkadan yap diyorsun, senin parayla bu işi yapan kızlardan bir farkın kalmamış, yerinde olsam ölür bir daha yaşamazdım.
Lafla birşey olmuyor inan, davranışlar aslini gösterir . Ben eşimle 8 sene uzaktan ilişki yürüttük simdi nerdeyde 9 küsür senelik evliyiz. Ya uzaktan konuşmak hep kolaydır. Yanındayken davranışı önemli. Bir kere kendinize saygınız olsun. Anal sirf bir erkeği mutlu etmek icin yapılacak is mi? Yani size zevk vermiyor ,acıdan başka ama onu bile size azarla devam ettirmek istiyor. Onun poposuna yapin bakim kolay miymişBenim sorum çok uzun olduğu için o günden önceki halimizi yazmamıştım. Aslında bizim bir yıla yakın muhabbetimiz vardı. Her gün arar sorardı. Nolur bir şans ver bana güven derdi. Ben yurtdışına gittiğim de sana da orda iş bulucam ve orda üç kişi olucaz derdi. Sonunda ısrarına dayanamadım ve hayatımın hatasını yaptım.
üniversitede çok geldim ne kadar sapık vs varsa urfalıydı, onlar yüzünden kusura bakma hep öyle kalacaklar gözümde.Urfa gibi itin serserinin olduğu yer derken?
Teşekkürler bu üzüntü içinde beni gülümsettiniz :) Evet onun da canı yanardı sanırım :) Birlikteliğiniz çok güzelmiş maşallah Allah nazardan saklasın. Haklısınız artık önce davranışlara bakacağım bana da ibret oldu.Lafla birşey olmuyor inan, davranışlar aslini gösterir . Ben eşimle 8 sene uzaktan ilişki yürüttük simdi nerdeyde 9 küsür senelik evliyiz. Ya uzaktan konuşmak hep kolaydır. Yanındayken davranışı önemli. Bir kere kendinize saygınız olsun. Anal sirf bir erkeği mutlu etmek icin yapılacak is mi? Yani size zevk vermiyor ,acıdan başka ama onu bile size azarla devam ettirmek istiyor. Onun poposuna yapin bakim kolay miymiş