sevgilimi terkettim (nedeni soru metninde) ama kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın tek amacı sizinle birlikte olmak.
Böyle bi insanı özlemeyin sevmeyin kendinize saygısızlık etmeyin.
Ayrıca sizi başkasıyla kıyaslamasıda ayrı bi salaklık

Şu son bir ayı yaşamaktansa ben de fake olmayı dilerdim. Bana bir şans ver diye aylarca yalvaran ve beni sevdiğini sandığım adamın, beni bir anda tuz buz ettiği günü hiç yaşamamış olmayı dilerdim.
O zaman kendinize daha fazla bu kötülüğü yapmayin. Bu adam sizin sevgiliniz degil sizi fb olarak kullaniyor.
Ki onun bile bi usulü vardir. Kendinizi asagilatmayin.

Adamın tek amacı sizinle birlikte olmak.
Böyle bi insanı özlemeyin sevmeyin kendinize saygısızlık etmeyin.
Ayrıca sizi başkasıyla kıyaslamasıda ayrı bi salaklık
Kıyas gerçekten acı birşey kimsenin yaşamasını istemem. Aslında son güne kadar her gün arayan soran yakın davranan oydu ve aklım bulandı, onu suçlayamadım bile. Bu sitede sizin gibi iyi niyetli insanların yorumları beni kendime getirdi. Teşekkürler.

O zaman kendinize daha fazla bu kötülüğü yapmayin. Bu adam sizin sevgiliniz degil sizi fb olarak kullaniyor.
Ki onun bile bi usulü vardir. Kendinizi asagilatmayin.
Ben şimdiye kadar kimseden böyle ilgi görmediğim için birden sıcaklığına kapıldım. Ama onun sevgisi göstermelikmiş. Şimdiye kadar onu baştacı yaparak bu olaya ben zemin hazırladım ama dediğiniz gibi artık kimsenin aşağılamasına fırsat vermiycem.

Rica ederim.
Arayıp sorar tabiki yakın davranır çünkü amacı belli kendini kullandırma daha fazla

Size gram değer verdiği yok. Bence sizde bu kadar anlam yükleyip kafanıza takmayın önünüze bakın.

valla kusura bakma ama hisleriniz tek taraflı, sen onu belki sevgili olarak görüyorsun ama o seni fuckbuddy olarak görüyor. düşün seni sevse birlikte olamadınız diye bu kadar tersler mi? veya seni başkalarıyla kıyaslar mı? eğer senin sevgilin olsaydı birlikte olamıyorsanız bile seninle vakit geçirmek için elinden geleni yapardı, bozulsa bile oturup seni başkasıyla asla kıyaslamazdı. ayrıca iş telefonunu biliyormuş istese sana ulaşır , merak etme o başka birilerini aramaya başlamıştır bile. aksine suçluluk ve özlem yerine içinde ferahlama olsun, kendine değer vermeyen bir erkekten kurtulmuşsun

Konunuzu okuyunca düşündüm, gerçekten bir insan kendini neden böyle aşağılatır ki hem de bile isteye?

Yorumlarda adamın sevgisinden bahsetmişsiniz nerede sevgi? Seven adam böyle mi olur? Sırf regl oldunuz diye size hakaretlerde bulunan kişi mi sizi seviyor? Sizinle neden buluştuğu ortada değil mi? Sadece vakit geçirmek için sizinle buluşuyor olsaydı, regl oldunuz diye deliye döner miydi yoksa tam tersi sizin rahat etmeniz için elinden geleni mi yapardı?

Ne yazık ki, sizde yeni bir hat alıp o iğrenç insanı arayacak potansiyel de var, kapısına gidip yalvaracak potansiyel de. Ama bunun adı sadece kendini düşürmek ve ne olur beni kullanmaya devam et olur.

Kendinizi daha ne kadar aşağılatacağınızın sınırlarını merak ediyorsanız arayın adamı yalvarın. Lütfen az mantık. Bu kadar insan yorum yapmış hepsi de aynı şeyleri söylemiş. Buna rağmen hala da böyle bir ilişkinin bitmesine üzülüyorsanız size denecek birşey kalmamıştır, sizin adınıza üzülmekten başka.

İlk başlarda olayın şokuyla ben de kendimi suçladım. Başkasını anlatması zaten en büyük alarmdı ona bile uyanamadım. O kadar aptal aşıktım. Haklısın seven insana sarılmak bile yeter. Ulaşmak isteyen olsa ben uzayda değilim. Bir gün ben de hafifleyeceğim inşallah. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

niye bu kadar kendiniziz aşağılatttıryorsunuz., millet otellde arkadan vermeyle . dünyanın parasını kazanıyor . sizde fıraç yiyip azarlanıyorsunuz. dışardan bi bakaın kendinize lütfen . ailenizizn gözünden bakın lütfen

Aslında biz önceden arkadaştık. Sadece arada evlilik şakası yapardı ama yakınlık yoktu. Sonra ilgisi günden güne arttı. "Kimse için böyle heyecanlanmadım." "Gece uyuyamıyorum." "Yurtdışına gidicem seni de götürücem ve orda üç kişi olucaz." Hergün telefonlar mesajlar. Ben küçük yerde tutucu aileyle yetiştim ve hayatımda böyle ilgi görmemiştim. Başım döndü.
O gün bile sen kimsin ya diyemedim. Haklısınız onun derdi paylaşım değil işinin görülmesiymiş. Burdaki arkadaşların yorumları gözümü açtı. Bir daha aynı çukura düşmeyeceğim inşallah. İyiliğimi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.

Aslında ben bu kadar zayıf biri değildim. İnsan sevince, sevildiğine de inanınca akıl mantık kalmıyor. Aşık olmak tehlikeli.

Aslında ben bu kadar zayıf biri değildim. İnsan sevince, sevildiğine de inanınca akıl mantık kalmıyor. Aşık olmak tehlikeli.
aşık olup , onu kaybetme duygusuyla mantığı devreden çıkarmışsınız. sizi sevmediği gerçeğini sümen altı etmeişsiniz. gerçeği kabul etseniz ayrılmanız gerekecek . oda acı verecek . bazı gerçekleri görmezden gelip mutlu olmak kolay geliyor.
bence size tecrübe olmuştur . en azından evlenmemişisiniz yol yakınken dönmüşsünüz. aşkın gözü kördür

Öyle oldu gerçekle yüzleşmekten kaçtım ama sonunda gerçek beni buldu. Bir daha mantığımı evde bırakmıycam. Haklısınız boşanmak daha acı olurdu. Gerçi ben onu bırakmasaydım da o yine benimle evlenmezdi. Belki de böylesi daha iyidir.

Ne kadar sacma boş bı ilişki ya. Okudukca halime eşime şükredıyorum

Regl oldun diye kızan adamdan hayır mi gelir?anal ilişkiyi sirf onu memnun etmek adina teklif etmeniz ise bedeninize yaptığınız saygısızlık.adamin sizi başladı ile kıyaslaması ayrı rezellik. Zaten daha önce de bunu yapmış ise ,evlenseniz bile hep isteyecekti .siz sürekli anal ilişki yaşayıp vücudunuzu perişan etmek mi istiyorsunuz?birde pisma n olsun diye bekliyorsunuz.Allah akıl fikir versin

Merhaba benim de fikrim erkek seni kullanıyor ortada şehvet tutku var.Aşk sevgi yok.Aferin iyi yapmışsın ondan sana hayır gelmez.Kendi hayatını yaşa sevgilin olur sevdiğin biri olur.Ters ilişki bir daha sakın yapma sonra üzülen sen olursun.Enfeksiyon kaparsın anladın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…