Maalesef bu fuckbuddy olayi. Yani adam sizi bariz bir sekilde bir et parcasi olarak gormus, tatmin olmayinca da size hakaret etmis. Danagalagin teki. Direkten donmussunuz, sukredin, talihlisiniz, erkenden bitmisÇok sevdiğim biriyle 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum. Birlikte yaşama planımız vardı. Onun işlerinin oturmasını bekliyorduk. Vaktimiz oldukça ben uşaktan o urfadan geliyor ve konyada buluşup haftasonunu birlikte geçiriyorduk.
Son buluşmamızda normal günümden önce adet gördüm ve bunu ilişkiden sonra farkettim. Maalesef o da kızdı ve "Sen ne zaman hasta olacağını bilmiyor musun" dedi. Ben de "Bir hafta önce yurtdışındaydım vücut saatim şaştı heralde bilsem buraya kadar gelir miyim" dedim. Sonra durumu telafi etmek için ona "seni yemeğe çıkarayım avm ye götüreyim film izleyelim bowling oynayalım" dedim. O benden uzaklaşıp "hayır yorgunum, sadece bu koltukta oturacağım" dedi.
Sonra hayatımın hatasını yaptım. "Arkayı deneyelim mi" dedim. Bunu daha önce o da istemişti ve o zaman hayır demiştim. Bu sefer ben sorunca o da "Tamam deneyelim" dedi. Biliyorum çok aptalım sadece o benden daha çok yol geldiği için onu mutlu etmek istedim. Yanımda jel ve oyuncak getirmiştim. Onlarla bir deneme yaptım. Olacak sandım. Sevgilimi çağırdım. Ama başaramadık çünkü çok acıdı. Bu kadarını beklemiyordum. Üç dört kez daha denedik ve ben her seferinde hayır olmuyor çık lütfen diye zırladım.
Sonunda bana bağırdı. "Ben daha önce başkasıyla da yaptım o daha sert bile olmamı istedi, senin gibisini görmedim, bu nedir ya" dedi. Çok kötü oldum. Apar topar ordan çıktım. Sonra telefon etti. "Nerdesin" dedi. "Otogara gidiyorum" dedim. "Görüşürüz" dedi. Ben de "Artık görüşmeyiz" deyip yüzüne kapattım. Çünkü konuşamayacak haldeydim. İkimiz hiç güzel bir şey yaşamamışız gibi beni başkasıyla kıyaslaması azarlaması öyle ağır geldi ki ayakta zor duruyordum. 3 saat belki tekrar arar özür diler diye bekledim ama ondan ses çıkmadı. O üzüntüyle whatsapp hesabımı sildim hattı kırıp attım.
3 hafta oldu. Cehennem azabı çekiyorum. Acaba 1-2 hafta beklesem hattı kapatmasam arar ve özür diler miydi? Ama işyerimi ve iş telefonumu biliyor. Bir erkek bir kadını seviyorsa böyle bir kavgadan sonra en azından nasılsın demek için işyerini aramaz mıydı? E o zaman sevmiyor kullanıyordu desem beni görmek için konyaya geleceği zaman ve parayla urfada çok rahat birini bulurdu. Aslında urfaya adresine gitmeyi bile düşündüm ama bu sefer de belki o beni görmek istemez diye korktum. Bir yandan da bu kavgadan sonra bu ilişkiden hayır gelir mi bilmiyorum. Bir mucize olsa ve o gelse bile eskisi gibi olabilir miyiz? Bunları düşünmekten onu özlemekten perişanım. Ondan ayrıldım diye sanki onu öldürdüm gibi hissediyorum. O gece bana kızdı mı üzüldü mü acaba hep bunları düşünüyorum. Suçluluk, özlem sürekli boğazım düğümleniyor gözlerim yaşarıyor. Dayanıcak gücüm kalmadı.
Görüş bildirmek isterseniz minnettar olurum.
eğer mutlu bir ilişkiniz varsa bence de şükredin. herkese nasip olmuyor gördüğünüz gibi.Ne kadar sacma boş bı ilişki ya. Okudukca halime eşime şükredıyorum
aşkın gözü kör. aklım başımda değildi. zaten ayrılmasak da bi erkek evleneceği kadına böyle davranmazdı heralde. çok geç anladım.Regl oldun diye kızan adamdan hayır mi gelir?anal ilişkiyi sirf onu memnun etmek adina teklif etmeniz ise bedeninize yaptığınız saygısızlık.adamin sizi başladı ile kıyaslaması ayrı rezellik. Zaten daha önce de bunu yapmış ise ,evlenseniz bile hep isteyecekti .siz sürekli anal ilişki yaşayıp vücudunuzu perişan etmek mi istiyorsunuz?birde pisma n olsun diye bekliyorsunuz.Allah akıl fikir versin
Ben tek taraflı aşk uykumdan çok geç uyandım. Sanırım bunca zaman yaptığım tek doğru şey ayrılmaktı. Bundan sonra değil ters ilişki değil düz ilişki erkeklerin yanından yönünden geçmem zaten. Desteğin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.Merhaba benim de fikrim erkek seni kullanıyor ortada şehvet tutku var.Aşk sevgi yok.Aferin iyi yapmışsın ondan sana hayır gelmez.Kendi hayatını yaşa sevgilin olur sevdiğin biri olur.Ters ilişki bir daha sakın yapma sonra üzülen sen olursun.Enfeksiyon kaparsın anladın.
en azından ona tekrar ulaşma deliliğinde bulunmadım. benim kadar zayıf biri için bu da bir başarışoka girerek okudum
seni baya güzel kullanmış umarım ona ulaşmamışsındr
söylediğiniz herşey doğru. ben duygularıma kapılmasaydım bu kadar hata yapmayacaktım. gerçekten önce insan kendini sevmeli. erkekler acımasız.Ilişkinden önce sana söylemek istediğim şey kendini sevmen lütfen yap bunu kimsenin seni böyle aşağılamasına izin verme sen kendini seversen değer verirsen değer görebilirsin. İlişkin konusunda da bu yalnız cinsellik üzerine kurulu bir ilişki, sevgi yok özlem yok enazından onun tarafından olmadığı kesin ben böyle düşünüyorum bu erkek için kendini üzmeye asla değmez hele seni başka bir kadınla kıyaslıyorsa asla değmez. Cinselliği de bu şekilde herkesle yaşamayın bence.
ona dangalak dediğin için teşekkür ederim :) biri onu aşağılayınca kendimi yalnız hissetmiyorum :) belki de bu bir şanstır olabilir daha kötüsü de yaşanabilirdiMaalesef bu fuckbuddy olayi. Yani adam sizi bariz bir sekilde bir et parcasi olarak gormus, tatmin olmayinca da size hakaret etmis. Danagalagin teki. Direkten donmussunuz, sukredin, talihlisiniz, erkenden bitmis
kendimi sevmediğim için beni sevmeyeni sevebildim. bunu da yeni yeni anladımAdamın niyeti belli. Size bu lafları eden bir adamı nasıl özleyebiliyorsunuz ya da sevebiliyorsunuz o ada ayrı mesele.
Ben yurtdışındaydım şimdi gördüm mesajınızı. O kadar güzel yazmışsınız ki mesleğinizi merak ettim. Eğer danışmanlık yapıyorsanız ben de başvurmak isterim yani. Benim içinden çıkamadığım şeylerden biri de baştan birlikte yaşamaktan bahseden adamın nasıl hakaretlere başladığıydı. Evet onda yılanlık vardı ama benim özgüvensizliğim ona yaranma çabam da onu ejderhaya dönüştürdü. Ben kendim eğildikçe o da üstüme bastı. Kesinlikle duygusallığı da bırakıcam başıma ne geldiyse bundan geldi.T tuberosa selamlar... paylaştığınız yazıyı dikkatle okudum. bana tuhaf gelen bir kaç nokta var sormak istedim. Daha önce bahsettiğiniz gibi ters bir pozisyonu reddedip yanaşmadıysanız yanınızda neden jel ve hatta bir adım da ötesi -oyuncak- vardı? burada sizi sorgulamak değil aksine yaşadığınız ruh haline dikkatinizi çekmek istiyorum. siz zaten daha oraya gitmeden ve o mevzu gerçekleşmeden de önce bence rakibiniz olarak hissettiğiniz eski hayaletlerle uğraşmakta ve kendi içinizde yarışmaktaymışsınız. Çünkü zannediyorum ki sevgilinizin sizden çok daha alımlı yahut aktif olduğunu düşündüğünüz sevgilileri olmuş olacağı ve de sizden çok daha tecrübeli olduğu fikrindesiniz. Ve bu fikir kendinizi yetersiz hissetmenize yol açmış ve siz zannediyorum ki yetebilme tamamlanabilme odağında kalmışsıınız.
elbette ki erkekler cinsel odaklıdır, her zaman her şeyi ister vs... ancak bu gibi durumlarda sadece erkeklere yüklenmekte bana göre neden-sonuç-çözüm için yetersizdir. Zira her erkek o algıda zaten değildir ve de birden gerçekleşmiş gibi görünen olayların muhakkak ki bir gelişim süreci yani öncül nedenleri (iki taraflı olarak) vardır. Siz de yazınızda birlikte yaşamayı planladığınızı, yani birlikte yaşama sıcak bakabilen kaçak-sorumsuz bir erkek olmadığını aslında dile getirmişsiniz. o halde bakmamız gereken yer olay anı değil, o noktaya kadar gelinmesine sebep olan karşılıklı faktörler olmalıdır. Yani aslında şunu demek istiyorum, siz o geçmiş hayaletlerle, sevgilinizin tecrübeliliği ile içten içe savaşırken kendiniz odağı farketmeden cinselliğe çekmiş olabilir misiniz? sevgiliniz de bunun farkında olduğundan nihayet bunu dillendirip davranışa dökerek aşırı normalleştirmiş ve sizin kırılma oranınızı yok saymaya başlamış olabilir mi? Haricen kadın yada erkek farketmez, kişi kişinin aynasıdır, siz kendinizi yetersiz gördüğünüzü bu denli denemeler ve yanılmalarla ve de hayır dediklerinize sonradan evet deyişleriniz gibi kararsızlıklarınızla hissettirdiğiniz için onun algısı da bu fikre iyice sarılıp sizi yetersiz ve kendini hala bulamamış olarak tanımlayarak değersizleştirme yoluna gitmiş olabilir mi? Bazı olayları maalesef ki kendi iç eğilimlerimiz başlatabiliyor. Ancak burada sevgiliniz haklı demeye asla çalışmıyorum. Aksine sizin bu şekilde hissedip kendinizi yetersiz görmeniz de onun söylemleri ve davranışları sebebiyle başlamış olmalı. çünkü dediğim gibi her şeyin bir öncülü var ve sizin bu hislerinizin öncülü de yine onun davranışlarıdır. bu durumda üçüncü soru da şu, sevgiliniz sizi yetersiz hissettirmiş ise ve bu serüveniniz sizin bu psikolojiye girmesiyle başlamış ise, neden kendinizin yetersiz olduğunu düşünmek yerine, karşınızdakinin sizi olduğunuzdan farklı birine çevirme eğilimini farkedip daha da kendiniz olarak davranış sınırlarınızı belirlemediniz? Uzunca yazdım fakat kendinize bu soruları sorup cevapladığınızda sanırım ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Biz kadınlar her zaman duygusal bir mantık kurmaya meyilliyizdir. ancak iletişim ve ilişki yalnızca duygusal davranışlardan ibaret değildir, maalesef ki bunu unutuyoruz. Önce kendimiz olamazsak nasıl biz olabiliriz?
ben de manyak olduğumu geç anladım. tedavi görüyorum zaten.Bacim, are you crazy ??
Kendiniz dusurdugunuz duruma bakin..Birde pisman olurmu,evine mi gitsem nedir ya
ben yavaş yavaş ayıldım zaten karşılıksız duygularımdan. siz gerikafalı değilsiniz bence erkeklerin çoğu acımasız. bir daha başkası istiyor diye kendimi zorlamıycam.Lutfen kendine gel neden bu kadar kendinizi degersizlestiriyorsun gercekten seven insan sevdiğine kıyamaz ben biraz geri kafalıyım bu konularda ama herkese saygı duyuyorum istemediğin hiç birseyi kimse için yapma
Ben evlenmeden önce cinsellikle alakalı bisey yasamadim çünkü karşıyım kendime bu yüzden belki geri kafalıyım dedim ama yaşayanlarada saygı duyarım herkesin kendi hayat tarzı beni ilgilendirmez .bu arada sen çok kıymetlisin bundan sonra insallah daha güzel adımlar atarsın kurtulduğun için şükretben yavaş yavaş ayıldım zaten karşılıksız duygularımdan. siz gerikafalı değilsiniz bence erkeklerin çoğu acımasız. bir daha başkası istiyor diye kendimi zorlamıycam.
Kendinize değer verin, ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayın ve size haketmediğiniz gibi davranılmasına izin vermeyin. Hele de, kimsenin sizi, küfürden beter şekilde davranışla aşağılamasına asla izin vermeyin.Çok sevdiğim biriyle 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum. Birlikte yaşama planımız vardı. Onun işlerinin oturmasını bekliyorduk. Vaktimiz oldukça ben uşaktan o urfadan geliyor ve konyada buluşup haftasonunu birlikte geçiriyorduk.
Son buluşmamızda normal günümden önce adet gördüm ve bunu ilişkiden sonra farkettim. Maalesef o da kızdı ve "Sen ne zaman hasta olacağını bilmiyor musun" dedi. Ben de "Bir hafta önce yurtdışındaydım vücut saatim şaştı heralde bilsem buraya kadar gelir miyim" dedim. Sonra durumu telafi etmek için ona "seni yemeğe çıkarayım avm ye götüreyim film izleyelim bowling oynayalım" dedim. O benden uzaklaşıp "hayır yorgunum, sadece bu koltukta oturacağım" dedi.
Sonra hayatımın hatasını yaptım. "Arkayı deneyelim mi" dedim. Bunu daha önce o da istemişti ve o zaman hayır demiştim. Bu sefer ben sorunca o da "Tamam deneyelim" dedi. Biliyorum çok aptalım sadece o benden daha çok yol geldiği için onu mutlu etmek istedim. Yanımda jel ve oyuncak getirmiştim. Onlarla bir deneme yaptım. Olacak sandım. Sevgilimi çağırdım. Ama başaramadık çünkü çok acıdı. Bu kadarını beklemiyordum. Üç dört kez daha denedik ve ben her seferinde hayır olmuyor çık lütfen diye zırladım.
Sonunda bana bağırdı. "Ben daha önce başkasıyla da yaptım o daha sert bile olmamı istedi, senin gibisini görmedim, bu nedir ya" dedi. Çok kötü oldum. Apar topar ordan çıktım. Sonra telefon etti. "Nerdesin" dedi. "Otogara gidiyorum" dedim. "Görüşürüz" dedi. Ben de "Artık görüşmeyiz" deyip yüzüne kapattım. Çünkü konuşamayacak haldeydim. İkimiz hiç güzel bir şey yaşamamışız gibi beni başkasıyla kıyaslaması azarlaması öyle ağır geldi ki ayakta zor duruyordum. 3 saat belki tekrar arar özür diler diye bekledim ama ondan ses çıkmadı. O üzüntüyle whatsapp hesabımı sildim hattı kırıp attım.
3 hafta oldu. Cehennem azabı çekiyorum. Acaba 1-2 hafta beklesem hattı kapatmasam arar ve özür diler miydi? Ama işyerimi ve iş telefonumu biliyor. Bir erkek bir kadını seviyorsa böyle bir kavgadan sonra en azından nasılsın demek için işyerini aramaz mıydı? E o zaman sevmiyor kullanıyordu desem beni görmek için konyaya geleceği zaman ve parayla urfada çok rahat birini bulurdu. Aslında urfaya adresine gitmeyi bile düşündüm ama bu sefer de belki o beni görmek istemez diye korktum. Bir yandan da bu kavgadan sonra bu ilişkiden hayır gelir mi bilmiyorum. Bir mucize olsa ve o gelse bile eskisi gibi olabilir miyiz? Bunları düşünmekten onu özlemekten perişanım. Ondan ayrıldım diye sanki onu öldürdüm gibi hissediyorum. O gece bana kızdı mı üzüldü mü acaba hep bunları düşünüyorum. Suçluluk, özlem sürekli boğazım düğümleniyor gözlerim yaşarıyor. Dayanıcak gücüm kalmadı.
Görüş bildirmek isterseniz minnettar olurum.
allah razı olsun siz de çok kıymetlisiniz. ben de yaşansın işte ne olur ki falan diyordum da, en özgürüm diye geçinen kadın bile farketmeden sevmeye başlıyor. 3 büyük din nikahsız ilişkiyi boşuna yasaklamamış.Ben evlenmeden önce cinsellikle alakalı bisey yasamadim çünkü karşıyım kendime bu yüzden belki geri kafalıyım dedim ama yaşayanlarada saygı duyarım herkesin kendi hayat tarzı beni ilgilendirmez .bu arada sen çok kıymetlisin bundan sonra insallah daha güzel adımlar atarsın kurtulduğun için şükret