sevgilimi terkettim (nedeni soru metninde) ama kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilişkinden önce sana söylemek istediğim şey kendini sevmen lütfen yap bunu kimsenin seni böyle aşağılamasına izin verme sen kendini seversen değer verirsen değer görebilirsin. İlişkin konusunda da bu yalnız cinsellik üzerine kurulu bir ilişki, sevgi yok özlem yok enazından onun tarafından olmadığı kesin ben böyle düşünüyorum bu erkek için kendini üzmeye asla değmez hele seni başka bir kadınla kıyaslıyorsa asla değmez. Cinselliği de bu şekilde herkesle yaşamayın bence.

Maalesef bu fuckbuddy olayi. Yani adam sizi bariz bir sekilde bir et parcasi olarak gormus, tatmin olmayinca da size hakaret etmis. Danagalagin teki. Direkten donmussunuz, sukredin, talihlisiniz, erkenden bitmis

Adamın niyeti belli. Size bu lafları eden bir adamı nasıl özleyebiliyorsunuz ya da sevebiliyorsunuz o ada ayrı mesele.

T tuberosa selamlar... paylaştığınız yazıyı dikkatle okudum. bana tuhaf gelen bir kaç nokta var sormak istedim. Daha önce bahsettiğiniz gibi ters bir pozisyonu reddedip yanaşmadıysanız yanınızda neden jel ve hatta bir adım da ötesi -oyuncak- vardı? burada sizi sorgulamak değil aksine yaşadığınız ruh haline dikkatinizi çekmek istiyorum. siz zaten daha oraya gitmeden ve o mevzu gerçekleşmeden de önce bence rakibiniz olarak hissettiğiniz eski hayaletlerle uğraşmakta ve kendi içinizde yarışmaktaymışsınız. Çünkü zannediyorum ki sevgilinizin sizden çok daha alımlı yahut aktif olduğunu düşündüğünüz sevgilileri olmuş olacağı ve de sizden çok daha tecrübeli olduğu fikrindesiniz. Ve bu fikir kendinizi yetersiz hissetmenize yol açmış ve siz zannediyorum ki yetebilme tamamlanabilme odağında kalmışsıınız.

elbette ki erkekler cinsel odaklıdır, her zaman her şeyi ister vs... ancak bu gibi durumlarda sadece erkeklere yüklenmekte bana göre neden-sonuç-çözüm için yetersizdir. Zira her erkek o algıda zaten değildir ve de birden gerçekleşmiş gibi görünen olayların muhakkak ki bir gelişim süreci yani öncül nedenleri (iki taraflı olarak) vardır. Siz de yazınızda birlikte yaşamayı planladığınızı, yani birlikte yaşama sıcak bakabilen kaçak-sorumsuz bir erkek olmadığını aslında dile getirmişsiniz. o halde bakmamız gereken yer olay anı değil, o noktaya kadar gelinmesine sebep olan karşılıklı faktörler olmalıdır. Yani aslında şunu demek istiyorum, siz o geçmiş hayaletlerle, sevgilinizin tecrübeliliği ile içten içe savaşırken kendiniz odağı farketmeden cinselliğe çekmiş olabilir misiniz? sevgiliniz de bunun farkında olduğundan nihayet bunu dillendirip davranışa dökerek aşırı normalleştirmiş ve sizin kırılma oranınızı yok saymaya başlamış olabilir mi? Haricen kadın yada erkek farketmez, kişi kişinin aynasıdır, siz kendinizi yetersiz gördüğünüzü bu denli denemeler ve yanılmalarla ve de hayır dediklerinize sonradan evet deyişleriniz gibi kararsızlıklarınızla hissettirdiğiniz için onun algısı da bu fikre iyice sarılıp sizi yetersiz ve kendini hala bulamamış olarak tanımlayarak değersizleştirme yoluna gitmiş olabilir mi? Bazı olayları maalesef ki kendi iç eğilimlerimiz başlatabiliyor. Ancak burada sevgiliniz haklı demeye asla çalışmıyorum. Aksine sizin bu şekilde hissedip kendinizi yetersiz görmeniz de onun söylemleri ve davranışları sebebiyle başlamış olmalı. çünkü dediğim gibi her şeyin bir öncülü var ve sizin bu hislerinizin öncülü de yine onun davranışlarıdır. bu durumda üçüncü soru da şu, sevgiliniz sizi yetersiz hissettirmiş ise ve bu serüveniniz sizin bu psikolojiye girmesiyle başlamış ise, neden kendinizin yetersiz olduğunu düşünmek yerine, karşınızdakinin sizi olduğunuzdan farklı birine çevirme eğilimini farkedip daha da kendiniz olarak davranış sınırlarınızı belirlemediniz? Uzunca yazdım fakat kendinize bu soruları sorup cevapladığınızda sanırım ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Biz kadınlar her zaman duygusal bir mantık kurmaya meyilliyizdir. ancak iletişim ve ilişki yalnızca duygusal davranışlardan ibaret değildir, maalesef ki bunu unutuyoruz. Önce kendimiz olamazsak nasıl biz olabiliriz?

aşkın gözü kör. aklım başımda değildi. zaten ayrılmasak da bi erkek evleneceği kadına böyle davranmazdı heralde. çok geç anladım.

Bacim, are you crazy ??
Kendiniz dusurdugunuz duruma bakin..Birde pisman olurmu,evine mi gitsem nedir ya

Ben tek taraflı aşk uykumdan çok geç uyandım. Sanırım bunca zaman yaptığım tek doğru şey ayrılmaktı. Bundan sonra değil ters ilişki değil düz ilişki erkeklerin yanından yönünden geçmem zaten. Desteğin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.

söylediğiniz herşey doğru. ben duygularıma kapılmasaydım bu kadar hata yapmayacaktım. gerçekten önce insan kendini sevmeli. erkekler acımasız.

Maalesef bu fuckbuddy olayi. Yani adam sizi bariz bir sekilde bir et parcasi olarak gormus, tatmin olmayinca da size hakaret etmis. Danagalagin teki. Direkten donmussunuz, sukredin, talihlisiniz, erkenden bitmis
ona dangalak dediğin için teşekkür ederim :) biri onu aşağılayınca kendimi yalnız hissetmiyorum :) belki de bu bir şanstır olabilir daha kötüsü de yaşanabilirdi

Ben yurtdışındaydım şimdi gördüm mesajınızı. O kadar güzel yazmışsınız ki mesleğinizi merak ettim. Eğer danışmanlık yapıyorsanız ben de başvurmak isterim yani. Benim içinden çıkamadığım şeylerden biri de baştan birlikte yaşamaktan bahseden adamın nasıl hakaretlere başladığıydı. Evet onda yılanlık vardı ama benim özgüvensizliğim ona yaranma çabam da onu ejderhaya dönüştürdü. Ben kendim eğildikçe o da üstüme bastı. Kesinlikle duygusallığı da bırakıcam başıma ne geldiyse bundan geldi.

Lutfen kendine gel neden bu kadar kendinizi degersizlestiriyorsun gercekten seven insan sevdiğine kıyamaz ben biraz geri kafalıyım bu konularda ama herkese saygı duyuyorum istemediğin hiç birseyi kimse için yapma

Lutfen kendine gel neden bu kadar kendinizi degersizlestiriyorsun gercekten seven insan sevdiğine kıyamaz ben biraz geri kafalıyım bu konularda ama herkese saygı duyuyorum istemediğin hiç birseyi kimse için yapma
ben yavaş yavaş ayıldım zaten karşılıksız duygularımdan. siz gerikafalı değilsiniz bence erkeklerin çoğu acımasız. bir daha başkası istiyor diye kendimi zorlamıycam.

ben yavaş yavaş ayıldım zaten karşılıksız duygularımdan. siz gerikafalı değilsiniz bence erkeklerin çoğu acımasız. bir daha başkası istiyor diye kendimi zorlamıycam.
Ben evlenmeden önce cinsellikle alakalı bisey yasamadim çünkü karşıyım kendime bu yüzden belki geri kafalıyım dedim ama yaşayanlarada saygı duyarım herkesin kendi hayat tarzı beni ilgilendirmez .bu arada sen çok kıymetlisin bundan sonra insallah daha güzel adımlar atarsın kurtulduğun için şükret

Kendinize değer verin, ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayın ve size haketmediğiniz gibi davranılmasına izin vermeyin. Hele de, kimsenin sizi, küfürden beter şekilde davranışla aşağılamasına asla izin vermeyin.

allah razı olsun siz de çok kıymetlisiniz. ben de yaşansın işte ne olur ki falan diyordum da, en özgürüm diye geçinen kadın bile farketmeden sevmeye başlıyor. 3 büyük din nikahsız ilişkiyi boşuna yasaklamamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…