sevgilimi terkettim (nedeni soru metninde) ama kafam çok karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anal seks hadi deneyelim diye birden yapılabilecek bir ilişki çeşidi mi? Öncesinde lavman gerekmiyor mu? Ay çok kötü.

Sizinki fb ilişkisi olduğu için adam cinsellik yaşayamadığından size atarlanmış. Sizi seven bir adam olsaydı, sarılıp kokunuzu içinize çeker; bu bile bana yeter sağlık olsun der, sizin konforunuzu arttırmaya çabalardı. Cicim aylarında erkekler regl olan sevgilisinin sıcak su torbası olur, masaj yapar, önüne çikolatalar dizer.
yorum için teşekkürler. o gün sabahtan beri açtım yani onu görücem diye heyecandan yemek yememiştim. vücudumun o kısmı boştu yani. biz o an sadece ben o acıyı kaldıramadığım için sıkıntı yaşadık. haklısınız şımartmayı geçtim kötü davranmasa bile yeterdi. onu çok sevdiğimden orda gerçeği algılayamadım.

Ne yaşadınız da kendinizi bu kadar değersiz görüyorsunuz??? Merak ediyorum..
inanamazsınız ama bu adam 1 yıl yalvardı buluşmak için. saatlerce telefonda konuşurduk. sonradan ben teslim oldum ve başlarda o kadar ilgiliydi ki sıcaktı ki o gün bana öyle davranmasını bile görmezden gelecek kadar çok sevmiştim

Böyle bir insanı sevmeye nasıl devam ediyorsunuz?
Bazılarınızın cidden çok şanslı olduğunu düşünüyorum; siz istemeseniz de hayat bir şekilde aranıza engel koyuyor bu iğrenç insanlarla. Fakat siz bunu anlayamıyorsunuz bile... Umarım size ulaşmaz ve tüm yolları kapatır yoksa siz ona döneceksiniz çünkü...

yorum için teşekkürler. benim yazı çok uzun olduğu bazı ayrıntıları yazmamıştım. fiziksel yakınlığın öncesinde 1 senelik muhabbet vardı. telefonda saatlerce konuşurduk. sonradan yakınlaştık. aslında sadece o daha uzun bi yoldan geliyo diye oradan mutlu ayrılsın istedim. kendimi pek kurtulmuşum gibi hissedemiyorum dağılmış hissediyorum.
Siz seviyo olabilirsiniz ama beyfendi icin ayni seyi diyemeyiz. Zevk almaya tatmin olmaya bakiyo. Kiyas asamasi tamamen igrenclik ozellikle iliskide yani. Once siz mutlu olun ki mutlu edebilesiniz.

Okurken şok oldum. Ne demek regl oldun diye azarlamak? Sonra sizin büyük bir hatayı göze almanız ve doğal olarak yaşadığınız acıyla geri çekilmeniz onun ise o an o haldeyken başkasıyla yaptıklarından bahsetmesi? Ve bunun üstüne sizin ondan adım beklemeniz? İlerde evlendiğinizde her regl dönemi bu şekilde tatmin etmenizi istemicekmi? Bu sizi sıkmıcakmı? Bunun hastalığı var hamileliği var ilişki yaşayamadığınızda ne tepkiler vericek acaba? Bence kaçın ve kurtarın kendinizi. Size öncelikle canınız yandığında iyi olup olmadığınızı sorup sizi iyi etmeye çalışmalıydı saçmalamak yerine. Regl iseniz diğerini kabul ediceğine hayır film vs izleyelim gibi vakit geçirmeyi teklif etmeliydi sizi obje yerine koymamalıydı. Kendinize bunu yaptırmayın.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında biz yakınlaşmadan önce 1 sene sohbet halindeydik. Saatlerce dil dökerdi ona bir şans vermem için. İlk başlarda o kadar nazikti ki (belki bu da göstermelikti). O güne kadar hiç böyle davranmamıştı. Öyle bir güvenimi kazanmıştı ki o an hala onun sevgisini kaybetmemek için bir şansım var sanıyordum ama sonunda kaybettim işte.

Bu kadar mı kıymetsiz değersizsiniz? Bu nasıl bir küçültme şekli kendinizi. Adam sadece sex için gelmiş yanınıza. İstediği olmayınca da bitirmiş. Siz hala acaba yeniden olur muyuz diye düşünüp o adam için üzülüyorsunuz. Biraz kendinize saygınız olsun lütfen
Yorum için teşekkürler. Aslında bu yakınlığın öncesi vardı. Biz 1 yıl sadece konuştuk ve o hep bir şans istemişti. Sonunda güvendim ve ilk başlarda beni çok mutlu etmişti. O kadar alışmıştım ki bu sıcaklığa o gün ben de o daha uzak bi yoldan geliyor diye ordan mutlu ayrılmasını istedim. Ama tabi o benden çoktan vazgeçmişti bile.

Bu kısımdan sonra niye bi durup ilişkinizi sorgulamadınız da olmadık yollara girdiniz?
bizim fiziksel yakınlıktan önce 1 yıllık bir arkadaşlığımız vardı. saatlerce telefonda konuşurduk. sonradan işler ilerledi ama ben baştaki ilgisini beni sevdiğine yormuştum ve o gün de ilk defa bana kötü davrandığı için hatayı kendimde aradım ve de ilişkinin bitiş çizgisine geldiğini farkedemedim bile. aşk insanı aptallaştırıyor

Siz seviyo olabilirsiniz ama beyfendi icin ayni seyi diyemeyiz. Zevk almaya tatmin olmaya bakiyo. Kiyas asamasi tamamen igrenclik ozellikle iliskide yani. Once siz mutlu olun ki mutlu edebilesiniz.
keşke onun da sizin gibi empati yeteneği olsaydı. yanlış insanı sevdim ve ceremesini çekiyorum.

Böyle bir insanı sevmeye nasıl devam ediyorsunuz?
Bazılarınızın cidden çok şanslı olduğunu düşünüyorum; siz istemeseniz de hayat bir şekilde aranıza engel koyuyor bu iğrenç insanlarla. Fakat siz bunu anlayamıyorsunuz bile... Umarım size ulaşmaz ve tüm yolları kapatır yoksa siz ona döneceksiniz çünkü...
Teşekkürler iyiliğimi düşünüyorsunuz. Aslında bizim fiziksel yakınlıktan önce 1 yıllık muhabbetimiz vardı o zamanlar öyle nazik öyle tatlıydı ki ısrarına dayanamamıştım ve o güne kadar hiç böyle delirmemişti. O yüzden kafam çalışmadı hatayı kendimde aradım. Haklısınız uzaklaşmakta hayır vardır belki de.

Yıllardır içerim bu kafaya ulaşamadım .😂
He canım He adam sana aşık Urfa’da bir sürü kız var ama Konya’ya gelmiş , vauuvv be 😂
Benim yazım uzun olduğu için bazı ayrıntıları yazmamıştım. Aslında bu adam neden benle ilgilensin diye ben de düşündüm. Normalde o izmitte yaşıyordu ve ben de "Orda kız mı yok" derdim. O da "ben seni düşününce uyuyamıyorum onlarla ilgilenmiyorum" derdi. O süreçte 1 yıl muhabbetimiz vardı saatlerce telefonda konuşurduk. Hep bir şans isterdi "bir kere olsun bana güven" derdi ve "hayatımda kimseden böyle heyecan duymadım" dedi. "Yurtdışına gittiğimizde sayımız 3 kişiye çıkar çünkü benim senden uzak kalmam imkansız" derdi. Ben küçük yerde yaşayan biri olarak hayatımda böyle ilgi görmemiştim. Başım döndü gözüm kamaştı bir türlü ayılamadım.

Size söyleyecek bir şey bulamıyorum, adam sizi dümdüz, alenen kullanmış. Ama kurduğunuz cümlelere bakılırsa siz o adamı arar bulur kullanılmaya devam edersiniz.
Aslında bizim öncesinde saatlerce telefonda konuştuğumuz ve onun bana bir şans ver diye yalvardığı 1 yıllık bir muhabbetimiz vardı. Ben hayatımda böyle ilgi görmemiştim. Başlarda çok sıcaktı hep arar sorardı. O güne kadar hiç bu kadar kırıcı olmamıştı. Ona öyle güvenmiştim ki niyetini sorgulamayı düşünemedim bile.

Benim yazım uzun olduğu için bazı ayrıntıları yazmamıştım. Aslında bu adam neden benle ilgilensin diye ben de düşündüm. Normalde o izmitte yaşıyordu ve ben de "Orda kız mı yok" derdim. O da "ben seni düşününce uyuyamıyorum onlarla ilgilenmiyorum" derdi. O süreçte 1 yıl muhabbetimiz vardı saatlerce telefonda konuşurduk. Hep bir şans isterdi "bir kere olsun bana güven" derdi ve "hayatımda kimseden böyle heyecan duymadım" dedi. "Yurtdışına gittiğimizde sayımız 3 kişiye çıkar çünkü benim senden uzak kalmam imkansız" derdi. Ben küçük yerde yaşayan biri olarak hayatımda böyle ilgi görmemiştim. Başım döndü gözüm kamaştı bir türlü ayılamadım.
Canım benim bu adam seni sevmiyor ,adamın istediği başka şeyler . Adam sırtlan.

yorum için teşekkürler. benim yazım uzun diye bazı şeyleri orda yazmadım. belki inanmazsınız ama bu adam yakınlaşmadan önce 1 yıl peşimden koştu. o güne kadar öyle ilgili ve nazikti ki o gün onu suçlayamadım bile. şoktaydım.
Cidden bazen öyle gibi geliyor öyle olsun istiyoruz. Bu çirkin tavrı onun gerçek yüzü, sizinle ilgisi yok. Yani siz on geyşa gücünde de olsaydınız bi gün gerçek yüzünü görecektiniz . Daha iyisine değer gösterecek olanına layıksınız . İnş çabuk unutursunuz

keşke onun da sizin gibi empati yeteneği olsaydı. yanlış insanı sevdim ve ceremesini çekiyorum.
Gecer merak etmeyin. Ilerde daha cok ceremesini cekmektense simdi dogru karari vermek daha iyi. Yillarca aglicaniza bi kac aglamayi tercih etmelisiniz. O seyinin meraklisida kimde rahat oluyosa ona gitsin.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında biz yakınlaşmadan önce 1 sene sohbet halindeydik. Saatlerce dil dökerdi ona bir şans vermem için. İlk başlarda o kadar nazikti ki (belki bu da göstermelikti). O güne kadar hiç böyle davranmamıştı. Öyle bir güvenimi kazanmıştı ki o an hala onun sevgisini kaybetmemek için bir şansım var sanıyordum ama sonunda kaybettim işte.
Bak anlamadığın şu ki kaybeden sen değilsin. Sen bencil bir insandan kurtularak aslında kazandın. Beyni başka yerde çalışan biri ömürlük eziyet olucaktı sana. O kaybetti.

Cidden bazen öyle gibi geliyor öyle olsun istiyoruz. Bu çirkin tavrı onun gerçek yüzü, sizinle ilgisi yok. Yani siz on geyşa gücünde de olsaydınız bi gün gerçek yüzünü görecektiniz . Daha iyisine değer gösterecek olanına layıksınız . İnş çabuk unutursunuzİ

Cidden bazen öyle gibi geliyor öyle olsun istiyoruz. Bu çirkin tavrı onun gerçek yüzü, sizinle ilgisi yok. Yani siz on geyşa gücünde de olsaydınız bi gün gerçek yüzünü görecektiniz . Daha iyisine değer gösterecek olanına layıksınız . İnş çabuk unutursunuz
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yani evet o gün memnun kalmış da olsaydı başka bir gün başka bir nedenle beni terk edecekti zaten. Siz de herşeyin en iyisine layıksınız çok sağolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X