sevgilimi evden kovdum :D

canım yorumları okumadan yazıyorum, benzer şey benim başıma da gelmişti.
plan yapmışken gitmek istemesi cidden çok kırıcı. bence hareketinde bi yanlışlık yok o özür dilesin. ki kapıyı açıp kovmana rağmen cidden çekip gittiyse bi şey yapmana gerek yok diye düşünüyorum. bu benim düşüncem tabiii

ooo ne gururludur bi bilsen bilemedim yaa biraz gönlünü alim ama özür dilemiyim ne dersin ?

burcu ne sevgilinin :)

terazim o benim yükseleni de balık aşkitellamın

Hımm aslında şurada haklısın, tam plan yapmışsınız ve pat diye bozmuşlar, ama boşver ya trip atmaya değmez bence adam yalvar yakar çıkmış zaten, ama fazla da canım cicim olmayın, az gönül koyun ama tripte atmayın. Açık açık şunu söyleyin, beraber film izleyecektik, sen de yarın giderim olur dedin, niye beni satıyorsun diyin. Zaten eminim özür dileyecektir siz de birdaha olmaması için sıkıştırın. Satamasın sizi yani:))

sen bilirsin canııım, daha iyi olur herald
burcu da süpermiş yalnız

yaa noluyo ki terazi yükselen balık olunca ben pek anlamıyorum bu arada ben de başağım yükselenim de ikizler çok gıcık olduğumu söylerler

Bence haksiz tavir takinmissin
yaa bence de umarım gönlünü alabilirim ...

bence de geldiğinde özür dileyecektr mutlaka ... bidaha yapmaz bence kovulmak ders olmştur ona

Tabi kovdunuz diye o tribe bağlamasın da dikkat! Hiç iletişime geçtiniz mi gittiğinden beri, tavrı ne olacak merak ettim bak.

Gitmek istemiş uzatmamalıydın bence, kız arkadaşıyla film izlemektense erkek muhabbeti daha çekici gelmiş ona o an demek ki. senle ilgilenmesini beklemen normal ama dışarı çıkmayı abartmadığı sürece engel olma bence. çünkü sonunca böyle seni çiğnemek durumunda kalması daha kötü. seni dinlememiş olmasındansa senin izninle gitsin.

aynen iyi ders vermişsin, bundan sonra bi daha düşünür gideceği varsa. ama cidden nasıl kovdun yaa. kapıyı açtın pat diye çıktı mı

Tabi kovdunuz diye o tribe bağlamasın da dikkat! Hiç iletişime geçtiniz mi gittiğinden beri, tavrı ne olacak merak ettim bak.

mesaj attım görmemiş daha whatsapptan yazmıştım

ya da görüp de whatsappa girmeden okuduysa bilemem yani ama kesin trip yapcak. ama onun tripleri maksimum on dk sürdüğünden sorun olmuyor

aynen yaa zaten ilk kez böyle bi manyaklık yaptım son olcak :)

aynen iyi ders vermişsin, bundan sonra bi daha düşünür gideceği varsa. ama cidden nasıl kovdun yaa. kapıyı açtın pat diye çıktı mı

ya şöyle oldu bu benimle birbuçuk saat konuştu sakince ben de ooof uzattın ama dedim kalktık bu montunu giydi falan kapının orda öpiyim falan dedi ben de anahtarını al dedim sen aç kapıyı dedi sen çık bakiyim hadi defol dedim gönderdim

mesaj attım görmemiş daha whatsapptan yazmıştım

ya da görüp de whatsappa girmeden okuduysa bilemem yani ama kesin trip yapcak. ama onun tripleri maksimum on dk sürdüğünden sorun olmuyor
Hımm tam da bir kovma olmamış aslında sorun yok o zaman, trip atma sen alındığını belli et, aynı evde yaşıyorsunuz sonuçta, değişiklik istemiştir:) bunu diyen ben öyle zırt pırt göndermem o ayrı

canım yaaa

Umarım konu açtığına pişman olmazsın. Pişman ediyorlar çünkü. Konuna gelince keşke 2 saat ısrar ettirecegine git deseydin şimdiye çoktan gelmişti. Zaten sürekli birliktesin bırak nefes alsın çocuk

kibarca kovdum diyelim ben hep gönderirim hiç sorun etmem ilk kez sorun edince demek ki ters etki yaptı çocuğa

gelmedi mi daha gııııııı

arabanın farlarını gördüm geldi galiba hayatııım diye de mesaj atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…