sevgilimi evden kovdum :D

haklısın ama işte biz kadınlarda şöyle ben söylemeden o anlasın gibi bi saçmalık var ben de cinsiyetimin hakkını vererek bunu söylememiş bulundum... gelince söylesem güzel olcak sanırım :)

kesinlikle tam bunu tavsiye edecektim
her zaman net olmak daha iyi sonuç verir
içindeki neyse onu söyle böylece arada iletişimsel sıkıntılar çıkmaz

bundan sonra da böyle zamanlarda oturup bir 5 dk düşün mesela mantıklı mı davranıyorum yoksa bazı irrasyonel duyguların etkisi altında mıyım diye baktın hala sakinleşemiyorsun o zaman içinden geçenleri söyle bu şekilde

kendi bildiğini yap gönül al asla gurur yapma zaten suçlusun uzatma hatta mesaj at ara ne biliyim özür dileme asla küçüklük değil haksızsan dilemelisin kovmuşsun sonuçta yazık çocuga:KK5:

tam sen yazmadan mesaj attım...

ne zaman istersen gel kavga çıkarmıcam seni seviyorum yazdım :KK70:

canım sana karşı böyle söz dinleyen olması çok güzel ama kuzenimde böyleydi şimdi eşi diyorki artık onu tanıyamıyorum.. o kadar sıktı herşeyde trip attıki eski eşini geri istiyor dikkatli olmanı tavsiye ederim mutluluklar..

abooooo :KK43:(

gelsin söz bidaha böyle yapmıcam yaa adam soğucak benden :KK43:

Geldiginde insan gelirken bir cikolata alir de. gül gec, uzatilacak bisey goremedim ben :KK66: olur arada oyle, ben de regl donemimdeyim evde teror estirdim bugun, biri nedenini sorsa cevap bile veremem :KK70:

aynen yaa bana neden birbuçuk saat diyor ben bilmiyorum ama iki saat olmasın diyorum saçmalığa bakar mısın :KK70:

in biyik yinlişi bir irkikle iyni ivde kilirik yipiyirsin.

ahaha güldürdün beni valla tişikkirlir sipirmin :KK70:

kesinlikle tam bunu tavsiye edecektim
her zaman net olmak daha iyi sonuç verir
içindeki neyse onu söyle böylece arada iletişimsel sıkıntılar çıkmaz

bundan sonra da böyle zamanlarda oturup bir 5 dk düşün mesela mantıklı mı davranıyorum yoksa bazı irrasyonel duyguların etkisi altında mıyım diye baktın hala sakinleşemiyorsun o zaman içinden geçenleri söyle bu şekilde

o irrasyonel günler beni mahvetti bu kez :KK43:

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için just, proloğunun hakkını veryorsun :KK15:

Sevgiliyle aynı evde kalma mevzusuna ben de karşıyım fakat kimsenin hayatını yargılayamayız. Evden kovmak deyince çok ciddi bişey sanmıştım olur arada böyle şeyler gelince gönlünüzü alır

Sevgiliyle aynı evde kalma mevzusuna ben de karşıyım fakat kimsenin hayatını yargılayamayız. Evden kovmak deyince çok ciddi bişey sanmıştım olur arada böyle şeyler gelince gönlünüzü alır

aynen saçma sapan bişeyden dolayı oldu... teşekkürler...

bu arada sizin uygun bulmadığınız birşeye dahi objektif bakıp yargılamadan yorum yaptığınız , yardımcı olduğunuz için teşekkürler ... :)

aynen yaa bana neden birbuçuk saat diyor ben bilmiyorum ama iki saat olmasın diyorum saçmalığa bakar mısın :KK70:

sen bi cikolata ye mutluluk hormonun tavan yapsin :KK49:
cok da sıkma canini 2 yilda bir olur boyle tribal durumlar, ben her ay yapiyorum :110: adamcagiz alisti sabah tersimden kalktiysam anliyor ki reglim yaklasmis hemen gidip bir kavanoz nutella aliyor :KK70:

sen bi cikolata ye mutluluk hormonun tavan yapsin :KK49:
cok da sıkma canini 2 yilda bir olur boyle tribal durumlar, ben her ay yapiyorum :110: adamcagiz alisti sabah tersimden kalktiysam anliyor ki reglim yaklasmis hemen gidip bir kavanoz nutella aliyor :KK70:

ben bi de diyet yapıyorum düşün yani yüksek gerilim hattı :KK70:

ben atlayıp(!) cevap vermek istiyorum. insanları hayat tarzlarıyla yargılamak saygısızlıktır bu bütün din dil ırk ve kültürlerde böyle. ayrıca herkese açık bir platformda yazıyorsanız cevpa vermek herkese düşer. cevap istemiyorsanız özelden yazın konu sahibine fikrinizi. bir de artık "bi'bitin yaaa.."
sırf konu uzamasin diye size birşey yazmayacağım sizde yazmazsaniz sevinirim..iyi günler

canım istersen birlikte yaşarsın ister yaşamazsın bu beni ve kimseyi ilgilendirmez ama ben ilişkilerde ve evlilikte bu kadar baskıyı yersiz görüyorum sonuçta birbiriniz dışında da bir çevreniz olmalı ki kendinize alan yaratabilmelisiniz bir söz vardır fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye birbirinizi özlemek için alan yaratın

Canm bulussun ya defol git deme yazik belliki alttan alan bi tip uzme cocugu:)

çok alttan alır zaten sorun orda ondan bu kadar vicdanımız sızlatıyo :KK70:

canım istersen birlikte yaşarsın ister yaşamazsın bu beni ve kimseyi ilgilendirmez ama ben ilişkilerde ve evlilikte bu kadar baskıyı yersiz görüyorum sonuçta birbiriniz dışında da bir çevreniz olmalı ki kendinize alan yaratabilmelisiniz bir söz vardır fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye birbirinizi özlemek için alan yaratın

çook haklısın... ben de böyle biri değildim aslında ama işte sanırım özel gün bi de son zamanlardaki olumsuzluklar birleşince böyle oldu :KK43:

Sana acilinden tarcinli sut o zaman :KK66:

beni mi izliyosun nerden bildin yaptığımıı yok artık yaa :KK70:

çok alttan alır zaten sorun orda ondan bu kadar vicdanımız sızlatıyo :KK70:

çook haklısın... ben de böyle biri değildim aslında ama işte sanırım özel gün bi de son zamanlardaki olumsuzluklar birleşince böyle oldu :KK43:

beni mi izliyosun nerden bildin yaptığımıı yok artık yaa :KK70:
Eve geldiginde sorun cikartma tatlim yersiz uzatmis olursun

X