sevgilimi evden kovdum :D

Baskasi olsa kavga cikarirdi sakin sevgilin varmis bence :)
Gelince gönlünü almaya bak suçlu görmedim onu.
Bu arada "nımıs bikçiliri " geldiler bile ... :)))

Aynen yaa baskasi olsa agzima edip gitmksti bana birbucuk saat boyunca bak bitanem sundan dolayi anla beni diye aciklama yapti zaten vicdan azabi cekmemin sebebi de bu

Aynen namus timsalleri is basinda ama ben cevap vermicem ...

yaaa çıksın nolucak ki :) hemde izin alıp çıkmış,bence abartmadan süründür birazcık dozunu kaçırma sonra kabak sana patlamasın :)

zaten birlikte yaşamak alışma evresi değil mi? olur böyle zamanla oturur. hem belliki gitmek istemiş kötü bir şeyde değil. hatalı bir durumda yok ortada bence ne sizin ne karşı tarafın. ama defol git sert olmuş malesef:) bence geldiğinde özür dilemeyin ama mumlarla falan güzel bi ortam yaratıp güzel vakit geçirin bir nevi özür olur :))

Eger evde kalma planini kuzenlerden once yapmis olsaydiniz tamam ama siz onun planini bozmussunuz sonra beni satmis olursun demissiniz. Aslında o da kuzenlerini ekmek istememiş ama size de hak vermis vakit gecirmedgnz için ve İkilemde kalmis.

Bu yüzden gerek yok tartismaya.

Ben olsam ben de gitmem sevgilimle vakit gecirmek beni daha mutlu eder ama erkekler tuhaf ya bu konuda onlari anlamak zor.

yorum size değil neden atladiniz ki ?.....

yorum banaydi evet tabi

Atlamak!
Çünkü insanlar kendi tercihlerini yaşar ve bize de saygı duymak düşer konu sahibesi başta belirtmiş zaten yadırgamayın diye sırf yorum yapmış olmak için insanları üzmeye ne gerek var?

Cok cook tesekkur ederim ama basta da belirttigim gibi bu tip yorumlari ciddiye dahi almayacagim. Boyle yorumlar beni uzemez merak etmeyin benim yuzumden polemige girmeyin ne olur umursamayin...

Neden aynı evde yaşıyorsunuz ki evlenmeden. Karşılıklı evlerde yaşayın. Şaka bir yana bence haklısın. Durmak yok tribe devam. Yarın görüşemeyecekmişsiniz zaten. 1 gece daha dayanamadı mı??

Bence sen haksizsin adam gizli yapmamis fikrini sormus seni gorende kariya kiza gitcek sancak bu kadar baski iyi degil sonucta hep seninle zaten plan yapiyormus

Bak söylemedi deme bir susar iki susar patlar sevgilin de aynisini yaşadım
Haksizken özür dile alttan al ki o sucluyken aynisini yapabilsin :)
Aynen yaa baskasi olsa agzima edip gitmksti bana birbucuk saat boyunca bak bitanem sundan dolayi anla beni diye aciklama yapti zaten vicdan azabi cekmemin sebebi de bu

Aynen namus timsalleri is basinda ama ben cevap vermicem ...

Zaten o hesaplasmayi gitmeden yasadi ama ben ekstra yasatayim istiyorum hani kilibik deseler ne cikar sevgilimi evde tek birakmasaydim dedirtmek istiyorum

Abartmışsın canım alttan al biraz dengele durumu

yorum banaydi evet tabi

Cok cook tesekkur ederim ama basta da belirttigim gibi bu tip yorumlari ciddiye dahi almayacagim. Boyle yorumlar beni uzemez merak etmeyin benim yuzumden polemige girmeyin ne olur umursamayin...

Yok bunu kişisel algiladim atlamak falan..
Ayrica bende sevgilimle yaşiyorum boyle burnunu herseye sokan insanlara cok kiziyorum

Atlamak!
Çünkü insanlar kendi tercihlerini yaşar ve bize de saygı duymak düşer konu sahibesi başta belirtmiş zaten yadırgamayın diye sırf yorum yapmış olmak için insanları üzmeye ne gerek var?
sırf yorum yapmak için değil ! yorum herkese açık saygıyı bozdum mu hayır! oyuzdennn size yorum yapmak düşer mi?

yaaa çıksın nolucak ki :) hemde izin alıp çıkmış,bence abartmadan süründür birazcık dozunu kaçırma sonra kabak sana patlamasın :)

dimi bes on dklik bi trip isi gorur sanki

et et ...sevgili olmanın keyfini çıkar
oh birde alttan alan bir tipse ,değme keyfine aslında ikinizde de haklı ve haksızsınız aynı oranda ama olsun...az naz yap tabi

Tamamdir mesaji aldim tesskkur ederim :)

Aynen ozur dilemicem tabiki alismasin sonra haklisiniz tavirlarimla ozur dilemeliyim

Queen

Birbirimize alan yaratiyoruz demissin ama cocuk gitmek istemis resti cekmissin.Burda celiski yok mu?Hee biz plan yaptik dersen de film galasina katilmiyorsunuz alt tarafi hdfilmizleden film izleyeceksinizdir hic olmadi sinemadir :) Ama 1 haftadir birbirimizle ilgilenemiyoruz da isin bahanesi olacagini dusunuyorum.O yuzden gereksizin de gereksizi bir cikis olmus.Unutma ki bugun onun gitmek istemesi durumunu yarin sen de kizlarla takilicaz seklinde yasamak isteyebilirsin.Ben olsam gonlunu alirdim Cunku defol cirkin bir itham.

Bir de siz ayni evi paylasiyor olsaniz ve sevgili olsanizda sevgilinin 1bucuk saat lutfen seklinde diretmesi onun ebeveyniymissin gibi bir hava oluyor.Hos degil bence.O dengeyi bulmak sart.

sevgilindeki sikintin sadece buysa hozuna gitmeywn seni inciten yada yapmasini isteyipte yapmadigi baska konular yoksa eger, geldiginde cok ama cok kirildigini ifade et. seninke planimiz vardi. ben sana elimi uzattigimda senin elin orda olmayacaksa simdiden cik git hayatimdan felan gibi. ama cook da restlesmeden. incindigini belli ederekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…