sevgilimi evden kovdum :D

Ay size ne ya kim kiminle yaşarsa yaşar,onun tercihi sanki kız beni yargılayın diye konu açtı. Canım birincisi şu erkekler pek sıkıya gelmez,böyle zaman koymam 1,5 saat falan demen kızdırmış olabilir haliyle,sürekli kontrol edilmekten,kadınların yönlendirmelerinden pek hoşlanmazlar. Ikincisi ise gönlünü almak için bişey yapmana gerek yok dırdır etme yeter o geldiğinde bi kahve yap bence o kadar

her bireyin kendine ait özel yasantısı olmalı diye düsünüyorum abartıya kacmadan

Evet yanlış yapmışsın kuzenleri gelmiş oraya kadar ve anlayışlı bi sevgilin güzel bi ilişkin var gibi görünüyor yani seni devamlı ihmal eden bi insan değil belli ki bazen plan dışı etkinlikler çıkar bence sen aynı durumda olsan sevgilin sorun çıkarmazdı.
Olur öyle bazen geldiğinde sevgilin gönlünü almaya çalışır zaten bence uzatmadan barış bu hafta birlikte çok vakit geçiremedik özledim seni hırçınlaştım biraz falan de olsun bitsin

Geldiğinde müzik açık olsun dans eder sarılır öpüşür barışırsınız Olur öyle arada bir gerginlik lakin bence de defol git demek için epey küçük bir bahane olmuş. Artık yapacak bir şey yok. La vie en rose falan dinleyip dans edin

Neyi dert ediyorsun anlamadım.

Sevgilin le aradandaki problemi dert etmeyeceğini konu başlığına diye kocaman gülen yüz koymandan tahmin edebiliyoruz.

Bu adamla evlenme.. bir başkasıyla da. SEN evlenme. Yürümez yani. Boşuna Türkiye boşanma istatistiğine artı olarak katkı sağlamış olursun.

Birbirinize arkadaslarimiz icin alan oluştururuz demişsinde kendin yaptığınla çelişmişsin konu sahibi. Ya öyle ya böyle. Hakkın yok ki karışmaya.

Aferin sevgiline seni ikna etmek için o kadar dil dokMuş her adam o kadar sabırlı olamaz
Şekil a1 benim odunum beceremez

Azcık daha naz yapın barışın gitsin az vaktiniz var birlikte dargınlikla harcamayı

Quenn, birbirimize arkadaşlarla takılma alanı yaratıyoruz demişsin tam ki harika derken adamın sana 1.5 saat yalvardıktan sonra gittiğini birde üzerine kovduğunu öğrendim. Hatalı olduğunun zaten farkındasın. Aynı evde yaşamak veya evlilik demek kişilerin yapmak istedikleri şeyleri engellemek değildir biliyorsun. Adamcağız gitmeyi çok istemiş, baştan tabii git canım desen inan bana sen kazanırdın.Düşün, aynı şeyi sen yaşasan arkadaşların size yakın bir yerde toplansa ve gitmek istesen, o seni 1.5 saat yalvartsa ne hissedersin? Yapma canım, birbirinizi kısıtlamayın. Tabiiki birlikte birşeyler yapmak istiyorsun haklısında ama bazen böyle ekstrem durumlar olur.

Başlıktaki sirıtma işaretinden dert olmadgi ortada..
Asıl dert ben nikah dişi birlikye yaşiyorum benim gibiler haydi normalizye devam...dert bu..
edit :yoruma saygi
Iyi çalisiyonuz.

Bnde aynı ev olayına karşıyım ama tabiki yorum almk istediğiniz konu bu değil. Bnce boşuna uzatma çunku sende farkındasın gereksiz bi tartışma olduğunun aslında sevgilşyken insan biraz daha nazlı niyazlı oluyo. Tadını çıkar ,evlenirsen erkekler kabalaşıyo

yok aksam geldi hallettik konusunu bile acmadi gecti gitri

her bireyin kendine ait özel yasantısı olmalı diye düsünüyorum abartıya kacmadan

Tabiki kesinlikle bence de oyle... ama son zamanlarda bir yakinimi kaybettim ve ayni zamanda da ozel gunumde oldugumdan sanirim ters anima denk geldi 2 yilda ilk kez boyle bisey oldu tesekkur ederim :)

Tesekkur ederim sizin gibi dusunmeyen birinin dusuncesine saygi duyup yardimci olmaha calismissiniz cok sagolsun sizon gibi insanlardan cok az kaldi

Aynen sevgililik nazi niyazi bunlar

Neyi dert ettigimi anlamadiysaniz neden yorum yaptiniz ? Tabiki bu ufak kavgayi dert etmedim sonrasinda nasil bir tavir takinmaliyim kismini dert ettim. Umarim aciklayici olmustur.

Aynen sizi dinleyip evlenmicem tamam ... ama sirf siz benim iliskimle ilgili bikac paragraftan bu teshisi koydunuz diye evlenmicem yani bunu bilin gonlunuzu ferah tutun

Birbirinize arkadaslarimiz icin alan oluştururuz demişsinde kendin yaptığınla çelişmişsin konu sahibi. Ya öyle ya böyle. Hakkın yok ki karışmaya.

evet cok haklisiniz ama onceki mesajlarimda da soyledigim gibi son zamanlarda bi yakinimi kaybettim ve su anda da ozel gunumdeyim diye kendimi yalniz hissettim sanirim. Tabiki bunlar mazeret olamaz ama neden boyle yaptim ben de anlamiyorum yaptigim cok buyuk anlayissizlik cocukluk... neyse ki ilk ve sin kez oldu umarim :) tesekkurler...

Aferin sevgiline seni ikna etmek için o kadar dil dokMuş her adam o kadar sabırlı olamaz
Şekil a1 benim odunum beceremez

Azcık daha naz yapın barışın gitsin az vaktiniz var birlikte dargınlikla harcamayı

Yok unutmus gibi yapti sagolsun gelince ben de imalarda bulunarak pismanligimj dile getirdim :) kesinlikle darginlikla gecircek zaman yok bidaha boyle cocukluga da yer yok

evet haklisiniz zaten daha once hic boyle bisey yapmadigimdan kendime cok kizdim ve cok pisman oldum. 6 yasinda bi cocuk gibi davrandim. Ama neyse ki olay tatliya baglandi :) cok tesekkur ederim :)

Başlıktaki sirıtma işaretinden dert olmadgi ortada..
Asıl dert ben nikah dişi birlikye yaşiyorum benim gibiler haydi normalizye devam...dert bu..
edit :yoruma saygi
Iyi çalisiyonuz.

Vaaay ahlak timsali efidem hosgeldin yaa bak sana o kadar saygi duyuyorum ki dedigini almayip cevap dahi vermiyorum hadi sana kolay gele...

zaten neyse ki kendisi konuyu acmadi halloldu kapandi gitti pisman oldugumu anladi sanirim.. :) tesekkurler :)

Aynen 6 yasinda gibi davrandim... :) hicbisey yapmadan baristik coook tesekkur ederim :)

Gunaydin! Yardimci olmak isteyen herkese cok tesekkur ederim... problemim cozuldu ve konumun kapanmasini istedim bundan dolayi.

Iyisiyle kotusuyle herkese cok tesekkur ederim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…