Umarım konu açtığına pişman olmazsın. Pişman ediyorlar çünkü. Konuna gelince keşke 2 saat ısrar ettirecegine git deseydin şimdiye çoktan gelmişti. Zaten sürekli birliktesin bırak nefes alsın çocuk
ayy evet diyorum ya ben de anlamadım neden byle bi saçmalık yaptım... yakın zamand abi akrabamı kaybettim şimdi de regl oluyorum kendimi biraz yalnız huzursuz hissediyorum ondan gittim üstüne sanırım ilk kez oldu.. aynen gidip gelmişti vallahi neyse
kıyamam ya hem mağdur hem kibar böylesini bulamazsın benim öküzüme cevap verdim diye saatlerdir aramıyor küsmüş evden kovsam önce döver sonra bi daha gelmezdi herhalde not: daha önce hiç dayak yemedim
Gelince gönlünü al bari
sinirin geçsin de halledersiniz canım, umarım tribi kısa sürer
şimdilik atmıyor film bakıyor netten yeni geldi zaten film izlicekmişiz
valla cocuk belki korkmuştur dövcen diye erken geldi
Adam daha gelmedi dimi :)
takmamış mı yoksa unutmuş gibi mi yapıyor acaba
Hee gelmis tamam cikta film izleyin barii
yok ay öyle unutmuş gibi yapcak peygamber gibi temiz kalp nerdee içine atmıştır o bi kavgada önüme gelir
bulsun da çıkcam
Sen bu adami fazla zorlama bence defol dedigin halde gelip film bakiyor mutluluklar :)
Bizim aileler muhafazakar olmayaydı valla bende resmi nikah yapmadan yaşardım eşimle hatta diyorum gel imzayı sildirek kimse bilmesindaha heyecanlı gönül nikahı olsun yeter bize şimdi konuya dönersek sen anlayışsızlık yapmışsın çünkü erkekler birlikte ettikleri sohbeti malesef sevdikleriyle edemiyor. Bir araya geldiklerinde deşarz olup rahatlarlar...Bu adam seni sevdiği davranışından belli eğer biraz aha anlayış gösterirsen emin ol vazgeçmeyecektir de..Çünkü erkekler istediği kadar sevsin anlayışsız ve dır dırcı biir kadına uzun süre katlanamıyor..çünkü istedikleri az biraz HUZUR...
teşekkürleeer sana da hayırlı tezkereler hadi bakalım çabucak kavuş sevdiceğinle :)
kesinlikle ilk ve son hatamdı bu şu konudakigönül nikahı sözünü de sevdim... teşekkür ederim :)
umarım huzur verebilirim