sevgilimi evden kovdum :D

ayy evet diyorum ya ben de anlamadım neden byle bi saçmalık yaptım... yakın zamand abi akrabamı kaybettim şimdi de regl oluyorum kendimi biraz yalnız huzursuz hissediyorum ondan gittim üstüne sanırım ilk kez oldu.. aynen gidip gelmişti vallahi neyse

kıyamam ya hem mağdur hem kibar böylesini bulamazsın benim öküzüme cevap verdim diye saatlerdir aramıyor küsmüş evden kovsam önce döver sonra bi daha gelmezdi herhalde not: daha önce hiç dayak yemedim

Gelince gönlünü al bari

kıyamam ya hem mağdur hem kibar böylesini bulamazsın benim öküzüme cevap verdim diye saatlerdir aramıyor küsmüş evden kovsam önce döver sonra bi daha gelmezdi herhalde not: daha önce hiç dayak yemedim

geldi hiç bişey olmamış gibi üstünü değişiyo şu an

dayak esprisi yapma sonra her konuda ciddiymiş gibi önüne pişirip pişirip getiriyorlar

Gelince gönlünü al bari

geldi bakalım konuyu açmazsa açmiyim dimi

ben de çıkarım birazdan zaten siteden bir gerilm daha böyle sonuçlandı

yok ay öyle unutmuş gibi yapcak peygamber gibi temiz kalp nerdee içine atmıştır o bi kavgada önüme gelir

bulsun da çıkcam

Sen bu adami fazla zorlama bence defol dedigin halde gelip film bakiyor mutluluklar :)

Bizim aileler muhafazakar olmayaydı valla bende resmi nikah yapmadan yaşardım eşimle hatta diyorum gel imzayı sildirek kimse bilmesin daha heyecanlıgönül nikahı olsun yeter bize şimdi konuya dönersek sen anlayışsızlık yapmışsın çünkü erkekler birlikte ettikleri sohbeti malesef sevdikleriyle edemiyor. Bir araya geldiklerinde deşarz olup rahatlarlar...Bu adam seni sevdiği davranışından belli eğer biraz aha anlayış gösterirsen emin ol vazgeçmeyecektir de..Çünkü erkekler istediği kadar sevsin anlayışsız ve dır dırcı biir kadına uzun süre katlanamıyor..çünkü istedikleri az biraz HUZUR...

Sen bu adami fazla zorlama bence defol dedigin halde gelip film bakiyor mutluluklar :)

teşekkürleeer sana da hayırlı tezkereler hadi bakalım çabucak kavuş sevdiceğinle :)

kesinlikle ilk ve son hatamdı bu şu konudaki gönül nikahı sözünü de sevdim... teşekkür ederim :)

umarım huzur verebilirim

Sende çok şeker bir kıza benziyorsun eminim Huzuru sende buluyor ve bulmaya devam edecekttir. Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…