• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çözemiyorum

Benim için kaç arkadaşını sildi ondan istediğim her fedakarlığı yaptı aynı şekilde ben de fakat bu son zamanlarda oluyor ne yapacağım bilmiyorum sevgisinden eminim ama insanın aklı takılıyor
Sizin için arkadaşlarını silmesi sadık ve güvenilir olduğunu mu gösteriyor sizce? Aksine bir gün sizi de kolayca silebileceğini gösteriyor. Nitekim ortaya başka adaylar çıkmaya başlamış bile...

Benim için kaç arkadaşını sildi ondan istediğim her fedakarlığı yaptı aynı şekilde ben de fakat bu son zamanlarda oluyor ne yapacağım bilmiyorum sevgisinden eminim ama insanın aklı takılıyor
Neden birbirinizin arkadaşlarını sildiriyorsunuz o kısmı anlamadım ben? Birbirinize güvenmiyor musunuz?
Yaptığı doğru değil kesinlikle arkadaşlarını tanırsınız zaten o kadar yıllık ilişkide öncelikle aptal yerine koymasın. Ama neden böyle olduğuna da bakmak lazım inat yapıyor olabilir mi?
Bir de sizin açınızdan sürekli hoşlanmadığınız birileri mi oluyor etrafında?
Arkadaş sildirmek bana biraz da özgüvensizlik gibi geliyor ama tabi bunu sevgiliniz size hissettirmiş olabilir:(

bu dert tek sende değil. Zaten hep arkadaştır bu kızlar. Bende demekten bıktığım için bende ekliyorum artık erkek. Bırak salla ya

Aldatıyor mu sorusundan önce aldatma benim için ne diye kendinize sormalısınız.
Bu kişileri tanımayıp, sadece ekleyip beğeni yapıyor olabilir. Bence bu bile bir tür aldatmadır, çünkü başında yalan var.
Olay aslında çok basit. Erkek arkadaşınız sizin rahatsız olacağınız bir şey yapıyor. Kendi çapınızda rahatsızlık duymakta makulsünüz. Bunu biliyor ve yine de devam ediyor. Ve siz de devam ettiğini göre göre ilişkiye devam ediyorsunuz.

Sen tanımadığı kızlar diyorsun, o arkadaşım diyor. Eee bu durumda sevgilin yalan mı söylüyor?
Sadece kızları mı ekliyor, yoksa algıda seçicilik mi yapıyorsun? Gerçekten sadece kızlarsa, iyi bir niyet gütmediği ortada.

Şeye de takıldım, sen istedin diye niye arkadaşlarını siliyor? Kimle görüşüp, kimle görüşmeyeceğine kendi karar verebilecek kapasitesi yok demek ki, ben bunu anlarım bu hareketten. Ve bu kapasitesi olmayan insanın da hiç alakası olmayan insanları eklemesi gayet normal.

Biraz serbest bırak kendini özgür hissetsin gidiceği varsa gider zaten sıksanda sonuç aynı olucak

Instagramdan midem bulanıyor artık.Yukardaki bir üyeninde dediği gibi “instagram motorize birliği” tiplerinden öylesine nefret ediyorum ki.Hele hele onlar ve onları ekleme derdine düşen iradesiz erkekler yüzünden biten,bitmesede temelinden sarsılan ilişkileri gördükçe daha da nefret ediyorum.3 tane kuşum var türlü türlü numaralar filan yapıyorlar ama onlara bile sayfa açmak gelmiyor içimden.O kadar soğudum o uygulamadan.
Konu sahibine gelincede siz bu konuyu gündeme getirdikçe sizi tahammülsüz,gereksiz (!) kıskanç,takıntılı,sürekli sorun çıkaran biri olarak suçlayacaktır sevgiliniz.Ve sizin üzüldüğünüzü,acı çektiğinizi bile bile devam ederse sadakatinden çok sevgisini sorgulayın bence.Çok önemli çünkü orada onlarla takipleşmek beğeni atmak beğeni almak.Kalitesini instagramdaki takipçi ve beğeni sayısına bağlayan insan çapsızdır çok net.

Ben daha arkadaşı olmayanını(!) görmedim böylesinin.
Belki seni aldatmayacak ama abaza bu çocuk.

Benim en anlamadığım durum sanırım ya adam her gün başka başka kızları ekliyor,beğeniyor bir de kendini üste çıkartıyor ama hala o çok dürüsttür,çok iyidir vs.diyebiliyorsunuz. Bu kadar koşulsuz güven duyacak,gözünüzü kör edecek kadar nasıl seviyorsunuz ?:KK51:bi ben yapamıyorum herhalde

3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
ne kadar sağdıkk bir erkekkkk :DDDDDDDDDD

3 yıldır hayatında olan adamın arkadaşlarını tanıyor olman lazım. Kaç tane arkadaşı olabilir ki ? Adam sizi aldatıyor yada aldatacak. Sorunca evet diyecek hali yok ya. Emin olsanız buraya konu açmazdınız sizinde şüpheniz var ki açmışsınız yani. Olay bu. Masum değil
buna Türk halk dilinde aranıyor denir ama konu sahibi ilk aldatılma deneyimini ısrarla yaşamak istiyor adam daha aldatmamıştır ama kesinlikle aldatacak arıyor çünkü bunu hepimiz anladık ne diyeyim konu sahibine Allah sabırlar versin

çok küçüksünüz daha
ondan ikna oluyorsunuz sevgilinize

o kıskanıp arıza çıkarıyor aşkım sevgilimle işi bağlıyor
ama size gelince abartıyor oluyorsunuz
burdan bile düşünseniz anlarsınız

buna Türk halk dilinde aranıyor denir ama konu sahibi ilk aldatılma deneyimini ısrarla yaşamak istiyor adam daha aldatmamıştır ama kesinlikle aldatacak arıyor çünkü bunu hepimiz anladık ne diyeyim konu sahibine Allah sabırlar versin
Aynen öyle. Yapmaz diyor ısrarla. Yaşasın görsün. Hepimiz diyoruz ama anlamıyor . Kendi biliir 🙄

Aynen öyle. Yapmaz diyor ısrarla. Yaşasın görsün. Hepimiz diyoruz ama anlamıyor . Kendi biliir 🙄
valla baya bi radarları açmış arıyor adam ben olsam instagram şifresini elime geçiririm orda neler dönüyor Allah bilir kesin sohbetler başlamıştır net ortamında reelde görüşmeye çeyrek kalmış

Back