Aldattığını kabul etmeyen erkek

Onladr sinir bir tipki ben misal sitede normal bir erkekle muhattap olayım hemen şizofren gibi hikaye yazıyor. Konuşmayacaksın muhattap olmayacaksın diyor ikiyüzlü varya . Sadakati kendi bekliyor kendi göstermiyordu daha çook
Kaç kıza yapıyordur bunları sanal mecra ne bekliyorsun ki ? Senin kanmayıp konuşmaman lazımdı.

Arkadaş olmanız için yüzyüze görüşmüş olmanız lazım. Adam belki adam bile değil,kadın. Neyini bilip güvenip de arkadaşım diyorsunuz ki?
Hahah abartma o kadarda değil hiç görüşmediğiniz sanalda arkadaşınız yok mu ? Telefonda kaç kere konuştuk yani pek kadına benzemiyordu sesi😂

Hayır daha yeniydik
sizin aranızda bir ilişki olmadığına göre aldatmış sayılmıyor
aynı anda birkaç kadınla konuşan birisi sadece
ortada gerçek bir ilişki olmadığı sürece aynı anda farklı insanlarla konuşulması çok büyütülecek bişey değil
kimse daha yüz yüze gelmediği birine sadık olma ihtiyacı duymaz, kendini zorunda hissetmez

sizin aranızda bir ilişki olmadığına göre aldatmış sayılmıyor
aynı anda birkaç kadınla konuşan birisi sadece
ortada gerçek bir ilişki olmadığı sürece aynı anda farklı insanlarla konuşulması çok büyütülecek bişey değil
kimse daha yüz yüze gelmediği birine sadık olma ihtiyacı duymaz, kendini zorunda hissetmez
Baya sevgilimdi bir buluşmadık nasıl ilişki yokmuş aramızda. Yalnız senin dediğin öyle olmuyor. Sadakat yüzyüze gelince oluşan vir şeymiymiş ee yalan söylemesinede bahane üreticek misin ? Onada vardır kılıfın yada sizde galiba şu yukarda yazdığımın kadın versiyonu falansınız sanırım

Bu tarz sanal ilişkilerde bu olası bir durum. Yani canlı kanlı bir şey yok ortada. erkekler sadık kalmak zorunda hissetmiyor.
gerçekte hissediyorlarmıymış ben daha aldatmayan bir erkekle tanışmadım reel sanal fark etmez :)

Sanaldan konuşup tanışıp hiç reele taşıyan yok sanki konu benim hoşlanıp konuşmam değil adamın tavrı yalnız
İyide sen reele taşımamıssın ki o yüzden buluştun mu diye sordum. Bu şekilde ilişki mi olur ? Yani ilişkim vardı aldatıldım vs denecek kadar ciddi bir mesele yok.

Baya sevgilimdi bir buluşmadık nasıl ilişki yokmuş aramızda. Yalnız senin dediğin öyle olmuyor. Sadakat yüzyüze gelince oluşan vir şeymiymiş ee yalan söylemesinede bahane üreticek misin ? Onada vardır kılıfın yada sizde galiba şu yukarda yazdığımın kadın versiyonu falansınız sanırım
buluşmadığım insan bana göre sevgilim değildir.
sanaldan sevgili olma durumları hala devam ediyor mu ya?
sen tamamen kendi kendine gelin güvey olmuşsun. bırak bu sanaldaki tipleri de gerçek hayata karış
sosyalleş, yeni arkadaşlar edin. kanlı canlı gördüğün, vakit geçirdiğin insanlar olsun hayatında
sanaldaki insan sana yalan da söyler her şeyi yapar. ben şaşırmıyorum ve garipsemiyorum
çünkü insanları çok iyi tanıyacak kadar hayat tecrübesine sahibim
sanaldaki ilişkileri ve insanları böyle ciddiye almaya devam ettiğin sürece bu tarz durumlar senin başına çok gelir

benim internetten tanışıp sevgili olduğum çok ilişkim oldu
sanal konulara çok hakimim ve bu nedenle insanların neler düşündüğünü biliyorum artık
bu nedenle çok net bazı sınırlarım var. henüz yüz yüze gelmemişken benden etkilendiğini söyleyen insanları ciddiye almıyorum
kanlı canlı buluşmadan sevgili gibi davranmaya kalkanlara da çiziyorum o sınırı çünkü yalan olduğunu biliyorum
sanaldan kimseyle ilişki yapmadığım için ortada sadakat borcu da olmuyor.
biriyle sevgili olup olmayacağıma o insanla yüz yüze gelip onu biraz tanıdıktan sonra karar veriyorum.

ben o kişinin kadın versiyonu değilim çünkü daha yüz yüze gelmediğim birine abuk sabuk kıskançlıklar yapmam
yalan söylemekle de uğraşmam. enerji harcamam böyle şeylere
yüz yüze gelene kadar sevgili moduna girmem, karşımdakinin de girmesine müsade etmem.
bahsettiğin kişide manipüle durumları da var ama o tamamen seni saf görmesinden kaynaklı. senin zekanla alay etmiş yani

sen sanala bu kadar anlam yüklemeye devam ettiğin sürece karşına bu tarz insanlar çıkmaya devam eder ve üzülen sen olursun

Hahah abartma o kadarda değil hiç görüşmediğiniz sanalda arkadaşınız yok mu ? Telefonda kaç kere konuştuk yani pek kadına benzemiyordu sesi😂
Arkadaşım var da öylesine ,yüzeysel. Arkadaş edindim de çok güvendim vay her yönüyle tanıdım diyemem ki. Özetle bu şekilde sevgilim olamaz yani. Sadece sohbet ederim,hepsi bu.

buluşmadığım insan bana göre sevgilim değildir.
sanaldan sevgili olma durumları hala devam ediyor mu ya?
sen tamamen kendi kendine gelin güvey olmuşsun. bırak bu sanaldaki tipleri de gerçek hayata karış
sosyalleş, yeni arkadaşlar edin. kanlı canlı gördüğün, vakit geçirdiğin insanlar olsun hayatında
sanaldaki insan sana yalan da söyler her şeyi yapar. ben şaşırmıyorum ve garipsemiyorum
çünkü insanları çok iyi tanıyacak kadar hayat tecrübesine sahibim
sanaldaki ilişkileri ve insanları böyle ciddiye almaya devam ettiğin sürece bu tarz durumlar senin başına çok gelir

benim internetten tanışıp sevgili olduğum çok ilişkim oldu
sanal konulara çok hakimim ve bu nedenle insanların neler düşündüğünü biliyorum artık
bu nedenle çok net bazı sınırlarım var. henüz yüz yüze gelmemişken benden etkilendiğini söyleyen insanları ciddiye almıyorum
kanlı canlı buluşmadan sevgili gibi davranmaya kalkanlara da çiziyorum o sınırı çünkü yalan olduğunu biliyorum
sanaldan kimseyle ilişki yapmadığım için ortada sadakat borcu da olmuyor.
biriyle sevgili olup olmayacağıma o insanla yüz yüze gelip onu biraz tanıdıktan sonra karar veriyorum.

ben o kişinin kadın versiyonu değilim çünkü daha yüz yüze gelmediğim birine abuk sabuk kıskançlıklar yapmam
yalan söylemekle de uğraşmam. enerji harcamam böyle şeylere
yüz yüze gelene kadar sevgili moduna girmem, karşımdakinin de girmesine müsade etmem.
bahsettiğin kişide manipüle durumları da var ama o tamamen seni saf görmesinden kaynaklı. senin zekanla alay etmiş yani

sen sanala bu kadar anlam yüklemeye devam ettiğin sürece karşına bu tarz insanlar çıkmaya devam eder ve üzülen sen olursun
Detay vermemiö olmama rağmen klasik ezbere konuşuyorsun kendi kendime gelin güvey olmuşum hadi ya aramızdaki konuşmayı biliyor musun beni tanıyor musun kesinlikle hayır. Ama ne hikmetse bana dışarı çık sosyalleş gez diye akıl veriyorsun. Klasik ezbere konuşmayı bir bırak. Ayrıca aşağıda sanaldan sevgili yapmıyorum demişsin bir üst kısımda da benim internetten tanışıp sevgili olduğum çok ilişkim oldu Demişsin. Yazdıkların safi ezbere cümleler. Sırg konuşmak için konuşma. ben sürekli sanaldan sevgili yapan biri değilim senin gibi. Lakin safda hiç değilim. Biri benim zekama hakaret etmeye çalışıyorsa bu kendi densizliğidir bu davranoita kendini çok akıllı görüp ortalama zekaya sahip olanlarda mevcut zaten. Kısaca sanaldan sevgili yapma erbabını iyi biliyor olman beni ilgilendirmiyor konuda benim tavrım değil zaten. Karşı tarafın tavrı.

Detay vermemiö olmama rağmen klasik ezbere konuşuyorsun kendi kendime gelin güvey olmuşum hadi ya aramızdaki konuşmayı biliyor musun beni tanıyor musun kesinlikle hayır. Ama ne hikmetse bana dışarı çık sosyalleş gez diye akıl veriyorsun. Klasik ezbere konuşmayı bir bırak. Ayrıca aşağıda sanaldan sevgili yapmıyorum demişsin bir üst kısımda da benim internetten tanışıp sevgili olduğum çok ilişkim oldu Demişsin. Yazdıkların safi ezbere cümleler. Sırg konuşmak için konuşma. ben sürekli sanaldan sevgili yapan biri değilim senin gibi. Lakin safda hiç değilim. Biri benim zekama hakaret etmeye çalışıyorsa bu kendi densizliğidir bu davranoita kendini çok akıllı görüp ortalama zekaya sahip olanlarda mevcut zaten. Kısaca sanaldan sevgili yapma erbabını iyi biliyor olman beni ilgilendirmiyor konuda benim tavrım değil zaten. Karşı tarafın tavrı.
Ha birde manipüle durumları var demişsinde manipüleci olup çaktırmayanını daha görmedim zira yukarda kendim yazdım manipüleci biri olduğunu :) benim fark ettiğim şeyleri bana yazma. Yazarkende çok akıllıymışsın gibi yazıyorsun. Aynen bir siz anlıyorsunuz neyin ne olduğu bize vahiy yoluyla iletiyorlar zaten . Ben öğrendim zaten kızla ne konuştuğunu yazdığını. Artı hiçte saf falan değilimdir. Kendi davranışlarımk yazmadım oraya beni tanıyor gibi yorum yapmayı bırak.

konuşmalarından yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.

sanaldan sevgili yapmıyorum.
sanaldan tanışıyorum. kafama uyarsa buluşup "reel" hayata döndürüyorum
hiç buluşmadığım bir insanı sevgilim sanmıyorum yani senin gibi :KK70:
sanaldan tanışmak çok normal, sen de tanışabilirsin
ama bunu yüz yüze gelmeden ilişki aşamasına getirmemen gerekir
mantıken hiç yüz yüze gelmediğin birisini ciddiye almaman gerekir

konu karşı tarafın tavrıysa söylüyorum işte sen bu sanal ilişkiye anlam yüklemişsin karşı taraf yüklememiş
yüklenmez çünkü diyorum, türkçe konuşuyorum anlaman için en basit haliyle anlatıyorum sana :KK70:
sanal şeylere anlam yüklenmez. yaşın kaç bilmiyorum ama, sanaldan tanışırsın, konuşmaya başlarsın buraya kadar tamam, bunda sorun yok
ama ilişki aşamasına geçebilmen için bir yüz yüze buluşman lazım
hiç yüz yüze gelmediğin biriyle nasıl sevgili olup sevgili gibi konuşabiliyorsun?

tekrar söylüyorum sizin aranızda gerçeğe dökülmüş bir ilişki olmadığı için bu adam seni aldatmış olmuyor
yalan söyleme konusuna gelince, sanal ortamda insanlar yalan söylerler ve söylemeye devam edecekler. bu sözlere inanıp inanmamak senin elinde.

eğer birileriyle yüz yüze tanışacak ortamların yoksa ve sanaldan tanışmak zorundaysan, biraz sanal konuştuktan sonra mutlaka yüz yüze buluşma ayarlamaya çalış.
bunları söyleyebilmem için seni tanımam gerekmiyor, bunlar hayatın gerçekleri. kişiye göre değişmiyor, herkes için aynı. sanalda ilişki olmaz, yürümez, sanal ortamda konuşup hiç buluşmadığın birini sevgilin sanmamalısın. bu hayatta en iyi tanıdığım insanlardan biri olan kendi kardeşim de senin yaptıklarını yapsa aynı şeyleri ona da söylerim.

Ha birde manipüle durumları var demişsinde manipüleci olup çaktırmayanını daha görmedim zira yukarda kendim yazdım manipüleci biri olduğunu :) benim fark ettiğim şeyleri bana yazma.

Yazarkende çok akıllıymışsın gibi yazıyorsun. Aynen bir siz anlıyorsunuz neyin ne olduğu bize vahiy yoluyla iletiyorlar zaten .
çok akıllı olmaya gerek yok ortalama zekası olan herkes benim yazdıklarımı yazabilir. çok basit şeyler zaten anlaman için zeki olman da şart değil.
sanaldaki adamın dediklerine inanmaman gerektiğini, sanal ilişkinin aslında gerçek bir ilişki olmadığını anlamak için çok akıllı olmak gerekmiyor.
Ben öğrendim zaten kızla ne konuştuğunu yazdığını. Artı hiçte saf falan değilimdir. Kendi davranışlarımk yazmadım oraya beni tanıyor gibi yorum yapmayı bırak.
ne yorum yazacağımı sana soracak değilim, sen beni boşver de sanal ortamda adamlarla sevgili olma işini bırak. ilişki böyle bir şey değil çok yanlış yoldasın sen.

sadece ben değil kaç kişi aynı şeyi yazmış sana, herkes yanlış mı söylüyor yani? buluşmadıysan ortada bir ilişki yok demiş sana insanlar.

Sanaldan arkadaş olunur. Arkadaş olmak için ille yüz yüze olmanız gerekmez. Sohbet etmeniz, sohbetinizin uyuşması kafi. Ancak sanaldan sevgili olmaz. Sevgililik için sohbetinizin uyuşması yeterli değildir. Beraber vakit geçirmeniz de gerekir. Hayatınızda yüz yüze hiç görmediğiniz ve görseniz beğenip beğenmeyeceğiniz meçhul birisi bu kişi. Sevgililik böyle bir şey değil.

konuşmalarından yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.

sanaldan sevgili yapmıyorum.
sanaldan tanışıyorum. kafama uyarsa buluşup "reel" hayata döndürüyorum
hiç buluşmadığım bir insanı sevgilim sanmıyorum yani senin gibi :KK70:
sanaldan tanışmak çok normal, sen de tanışabilirsin
ama bunu yüz yüze gelmeden ilişki aşamasına getirmemen gerekir
mantıken hiç yüz yüze gelmediğin birisini ciddiye almaman gerekir

konu karşı tarafın tavrıysa söylüyorum işte sen bu sanal ilişkiye anlam yüklemişsin karşı taraf yüklememiş
yüklenmez çünkü diyorum, türkçe konuşuyorum anlaman için en basit haliyle anlatıyorum sana :KK70:
sanal şeylere anlam yüklenmez. yaşın kaç bilmiyorum ama, sanaldan tanışırsın, konuşmaya başlarsın buraya kadar tamam, bunda sorun yok
ama ilişki aşamasına geçebilmen için bir yüz yüze buluşman lazım
hiç yüz yüze gelmediğin biriyle nasıl sevgili olup sevgili gibi konuşabiliyorsun?

tekrar söylüyorum sizin aranızda gerçeğe dökülmüş bir ilişki olmadığı için bu adam seni aldatmış olmuyor
yalan söyleme konusuna gelince, sanal ortamda insanlar yalan söylerler ve söylemeye devam edecekler. bu sözlere inanıp inanmamak senin elinde.

eğer birileriyle yüz yüze tanışacak ortamların yoksa ve sanaldan tanışmak zorundaysan, biraz sanal konuştuktan sonra mutlaka yüz yüze buluşma ayarlamaya çalış.
bunları söyleyebilmem için seni tanımam gerekmiyor, bunlar hayatın gerçekleri. kişiye göre değişmiyor, herkes için aynı. sanalda ilişki olmaz, yürümez, sanal ortamda konuşup hiç buluşmadığın birini sevgilin sanmamalısın. bu hayatta en iyi tanıdığım insanlardan biri olan kendi kardeşim de senin yaptıklarını yapsa aynı şeyleri ona da söylerim.
Anlamadığınız şu banaa sevgilim diyen ben değilim . Adamın kendisi sevgilin şanslı diyen kendisi. Ben zaten ilk başta buluşmadan karar vermeyelim dedim. Hatta böyle dedim diye triplere giren kendisi. Adam bir aylık . Konuşma süresi olur buluşmak içn bir ay flörtleştiğim biriyle buluşmam ki bir ayda böyle naneleri yiyende kendisiyken hele . Hani diyorsun ya sanalda olduğu için sadık kalmamış vs diye dedim ya manipüleci diye. Ben sitede normal biriyle konuşayım hemenn şizofren gibi hikaye yazıp sadakat bekleyende kendisiydi bana laf ediyorsunda sadakati dürüstlüğü gayette karşımdakide bekliyordu hoş kendi bekleyip yapmayan birisi ama. Neyse sanalda olsa reele dökmek için güven dürüstlük sadakat olması lazım arada . Sen şu yukarda yazdığım biriyle buluşur musun misal ? Buluşmazsındimi daha konuşurken sadık kalmamış yalan söylemiş . Demek istediğimde bu sanal diye daha reele geçilmedi diye bu yaptıkları aldatma değil diyorsun. Sanalda herkes yalan söyler diyorsun.Ee böyle olcaksa bir zahmet flört işlerinede girişmesinler :)

konu silmek yasak
Nedenn
çok akıllı olmaya gerek yok ortalama zekası olan herkes benim yazdıklarımı yazabilir. çok basit şeyler zaten anlaman için zeki olman da şart değil.
sanaldaki adamın dediklerine inanmaman gerektiğini, sanal ilişkinin aslında gerçek bir ilişki olmadığını anlamak için çok akıllı olmak gerekmiyor.

ne yorum yazacağımı sana soracak değilim, sen beni boşver de sanal ortamda adamlarla sevgili olma işini bırak. ilişki böyle bir şey değil çok yanlış yoldasın sen.

sadece ben değil kaç kişi aynı şeyi yazmış sana, herkes yanlış mı söylüyor yani? buluşmadıysan ortada bir ilişki yok demiş sana insanlar.
Çoğu kişi aynı şeyi yazınca haklı mı oluyorlardı? Sanaldan tanışıp reele dökmek için zaman geçmesi gerektiğini bende biliyorum herhalde sevgili flört ne derseniz artık. Kendin sanaldan tanışıp sevgili yapmışdın kendin kullan aklını ben senin gibi sürekli sanaldan birileriyle tanışıp sevgili yapmıyorum. Sen sanaldan tanıştığın adamalara inanmadan buluşuyorsun galiba :) bana yanlış yoldasın diyende sanaldan bir sürü kişiyi reele döküp sevgili yapmış tip :) hayır yapmış olabilirsinde bana gelip yanlış yoldasın demen komik .

Nedenn

Çoğu kişi aynı şeyi yazınca haklı mı oluyorlardı. Kendin sanaldan tanışıp sevgili yapmışdın kendin kullan aklını ben senin gibi sürekli sanaldan birileriyle tanışıp sevgili yapmıyor. Sen sanaldan tanıştığın adamalara inanmadan buluşuyorsun galiba :) bana yanlış yoldasın diyende sanaldan vir sürü reele döküp sevgili yapmış tip :)
bilmem benkoymadım kuralı

Sanaldan arkadaş olunur. Arkadaş olmak için ille yüz yüze olmanız gerekmez. Sohbet etmeniz, sohbetinizin uyuşması kafi. Ancak sanaldan sevgili olmaz. Sevgililik için sohbetinizin uyuşması yeterli değildir. Beraber vakit geçirmeniz de gerekir. Hayatınızda yüz yüze hiç görmediğiniz ve görseniz beğenip beğenmeyeceğiniz meçhul birisi bu kişi. Sevgililik böyle bir şey değil.
Yahu sevgili olmasın adı flört olsun buna mı takılıyorsunuz cidden.

X