konuşmalarından yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.
sanaldan sevgili yapmıyorum.
sanaldan tanışıyorum. kafama uyarsa buluşup "reel" hayata döndürüyorum
hiç buluşmadığım bir insanı sevgilim sanmıyorum yani senin gibi
sanaldan tanışmak çok normal, sen de tanışabilirsin
ama bunu yüz yüze gelmeden ilişki aşamasına getirmemen gerekir
mantıken hiç yüz yüze gelmediğin birisini ciddiye almaman gerekir
konu karşı tarafın tavrıysa söylüyorum işte sen bu sanal ilişkiye anlam yüklemişsin karşı taraf yüklememiş
yüklenmez çünkü diyorum, türkçe konuşuyorum anlaman için en basit haliyle anlatıyorum sana
sanal şeylere anlam yüklenmez. yaşın kaç bilmiyorum ama, sanaldan tanışırsın, konuşmaya başlarsın buraya kadar tamam, bunda sorun yok
ama ilişki aşamasına geçebilmen için bir yüz yüze buluşman lazım
hiç yüz yüze gelmediğin biriyle nasıl sevgili olup sevgili gibi konuşabiliyorsun?
tekrar söylüyorum sizin aranızda gerçeğe dökülmüş bir ilişki olmadığı için bu adam seni aldatmış olmuyor
yalan söyleme konusuna gelince, sanal ortamda insanlar yalan söylerler ve söylemeye devam edecekler. bu sözlere inanıp inanmamak senin elinde.
eğer birileriyle yüz yüze tanışacak ortamların yoksa ve sanaldan tanışmak zorundaysan, biraz sanal konuştuktan sonra mutlaka yüz yüze buluşma ayarlamaya çalış.
bunları söyleyebilmem için seni tanımam gerekmiyor, bunlar hayatın gerçekleri. kişiye göre değişmiyor, herkes için aynı. sanalda ilişki olmaz, yürümez, sanal ortamda konuşup hiç buluşmadığın birini sevgilin sanmamalısın. bu hayatta en iyi tanıdığım insanlardan biri olan kendi kardeşim de senin yaptıklarını yapsa aynı şeyleri ona da söylerim.