- 12 Kasım 2010
- 2.885
- 16.648
- 408
- 39
Madem sana masum geliyor niye konu açma gereği duydun o zaman.Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem sana masum geliyor niye konu açma gereği duydun o zaman.Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadece
Arada kaldım kendimi yiyorum bu yeterli değil mi sizce?Madem sana masum geliyor niye konu açma gereği duydun o zaman.
Eh madem öyle diyorsun o zaman içinin rahat olması gerekmez mi neden konu açma isteği duydun ki? Valla artık kaşarlandım 32 yaşındayım bir sürü tecrübem oldu. Yemiyorum ben bunları. Bir insanın kaç tane arkadaşı olabilir ki hem de hepsi kadın olacak? Hiç erkek yok mu bilemedim şu an. Tipler nasıl normal vatandaş mı yoksa instagram motorize birliklerinden miAklamak için değil kendisi çok açık sözlüdür inanın bana tanıyan benim böyle bir durum olsa bana söyler çünkü kendisi daha önceden aldatılmış biri yarası var
Eh madem öyle diyorsun o zaman içinin rahat olması gerekmez mi neden konu açma isteği duydun ki? Valla artık kaşarlandım 32 yaşındayım bir sürü tecrübem oldu. Yemiyorum ben bunları. Bir insanın kaç tane arkadaşı olabilir ki hem de hepsi kadın olacak? Hiç erkek yok mu bilemedim şu an. Tipler nasıl normal vatandaş mı yoksa instagram motorize birliklerinden mi
[/QUOTE
Keşke vatandaş olsa
Seni ikna etmesi gereken kişi biz değiliz ki sevgilin. Hatta öyle bir ilişkin olmalıydı ki bunu hiç sorgulamamalıydınArada kaldım kendimi yiyorum bu yeterli değil mi sizce?
Ne diyecek? Benim amacım biraz başka kadınları beğenip mavi boncuk dağıtmak mı diyecek? Çok iyi insanmış, sevgilisi varken etrafa askıntı oluyor.Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadece
Yaa çok hoşsunuz kaşarlandim ne bu arada haklısınızEh madem öyle diyorsun o zaman içinin rahat olması gerekmez mi neden konu açma isteği duydun ki? Valla artık kaşarlandım 32 yaşındayım bir sürü tecrübem oldu. Yemiyorum ben bunları. Bir insanın kaç tane arkadaşı olabilir ki hem de hepsi kadın olacak? Hiç erkek yok mu bilemedim şu an. Tipler nasıl normal vatandaş mı yoksa instagram motorize birliklerinden mi
Size çok sadık ve bağlıymış ama artık maalesef sevgiliniz o 3 yıl size sadık olan sevgiliniz değil.....sebepsiz yere tanımadığı insanları takibe alıp beğeni yapmak bunun sinyallerini vermiş3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
Benim ismi lazım değil bir sevgilim benle birlikteyken ukraynaya gezmeye! gitti... daha başka bir şey demiyorum.Yaa çok hoşsunuz kaşarlandim ne bu arada haklısınız
Yapar erkek milletiBenim ismi lazım değil bir sevgilim benle birlikteyken ukraynaya gezmeye! gitti... daha başka bir şey demiyorum.
Genelde bunu gözleri açılınca yaparlar , karşıdakinden sıkılınca da olabilir .3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
20 yasinda genc bir erkek. Aklı duygulari cabuk karisir. seni gercekten seviyordur belki ama sanki suphelerin kuruntularin yersiz degil.20 yaşında yaşıtlarımız genellikle
3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?