• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çözemiyorum

Aklamak için değil kendisi çok açık sözlüdür inanın bana tanıyan benim böyle bir durum olsa bana söyler çünkü kendisi daha önceden aldatılmış biri yarası var
Eh madem öyle diyorsun o zaman içinin rahat olması gerekmez mi neden konu açma isteği duydun ki? Valla artık kaşarlandım 32 yaşındayım bir sürü tecrübem oldu. Yemiyorum ben bunları. Bir insanın kaç tane arkadaşı olabilir ki hem de hepsi kadın olacak? Hiç erkek yok mu bilemedim şu an. Tipler nasıl normal vatandaş mı yoksa instagram motorize birliklerinden mi

Eh madem öyle diyorsun o zaman içinin rahat olması gerekmez mi neden konu açma isteği duydun ki? Valla artık kaşarlandım 32 yaşındayım bir sürü tecrübem oldu. Yemiyorum ben bunları. Bir insanın kaç tane arkadaşı olabilir ki hem de hepsi kadın olacak? Hiç erkek yok mu bilemedim şu an. Tipler nasıl normal vatandaş mı yoksa instagram motorize birliklerinden mi
[/QUOTE
Keşke vatandaş olsa

Yaa çok hoşsunuz😂 kaşarlandim ne 😂😂 bu arada haklısınız 👍

3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
Size çok sadık ve bağlıymış ama artık maalesef sevgiliniz o 3 yıl size sadık olan sevgiliniz değil.....sebepsiz yere tanımadığı insanları takibe alıp beğeni yapmak bunun sinyallerini vermiş

3 yıldır hayatında olan adamın arkadaşlarını tanıyor olman lazım. Kaç tane arkadaşı olabilir ki ? Adam sizi aldatıyor yada aldatacak. Sorunca evet diyecek hali yok ya. Emin olsanız buraya konu açmazdınız sizinde şüpheniz var ki açmışsınız yani. Olay bu. Masum değil

Bu arada bu durum netleşir de adam seni aldatırsa ya da aldatacaksa sen bu durumu kaldıramayıp ayrılmayacaksan hiiiiç kurcalama deşme üç maymun takıl. Cidden kötü oluyor yani. En azından bilmemiş olursun. Yüz göz olmazsın adamla. Aldatmasına rağmen terkedemezsen adam yüzsüzleşir ren geyiğine çevirir seni.

Sadık olduğunu düşünmüyorum. Aranıyor gibi düşünüyorum kızma ama.
22 yaşındayım, bir ara instagram hesabım vardı, tanımadığım kimseyi takip etmiyordum/kabul etmiyordum. Sevgilimde keza öyle. 280 takipçisi var. Tanımadığı birini asssla kabul etmez, eklemez.

3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
Genelde bunu gözleri açılınca yaparlar , karşıdakinden sıkılınca da olabilir .

ergensiniz baska bisey değil tatlım.Sen şimdi o kızları tanıştır desen bi bahane bulur tanıştırmaz üstüne çıkart desen fake hesap acar gene yiyeceği boku yer.Madem çok sadık olduğuna inaniyon sende devam ettir ilişkini ama sende gönlünce erkekleri takip et beğen.Inan o zaman o senin için sadık diyo mu

Güzel kızım, sen öyle bana çok sadık diye düşünme yine de :D Ha, sadık değilse ne olacak o kaybeder. Ayrıca, sana bir öneri: Sen de her gün bir kaç tane erkeği ekle :) Sorarsa da arkadaşım, bana güvenmiyor musun de bakalım ne olacak.

Her gün tanımadığı yeni kızları ekleyen amacı ne olabilir acaba :) Sana ne kadar sadık olabilir? Sen bir de mesaj kutusunu görsen neler olur neler Allah bilir :D

Back