Sevgilimi çözemiyorum

Messypass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
44
7
1
3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?

Kendi kaç yaşında takip ettikleri kaç yaşında

Kendiniz düşünün bakalim. Kuruntu mu?

Benim için kaç arkadaşını sildi ondan istediğim her fedakarlığı yaptı aynı şekilde ben de fakat bu son zamanlarda oluyor ne yapacağım bilmiyorum sevgisinden eminim ama insanın aklı takılıyor
Sen neden başka erkekleri eklemiyorsun sende ekle bakalım ne olacak? Neden başka erkekleri durmadan ekleme isteğin yok? Onun neden var?

Hangi amaçla yapıyorsun diye açıkça sor. Cevap almadan da rahat birakma.
Mantikli cevap veremeyecek o yüzden kendi de anlar umarim yaptiginin sacmaligini.

Ayrica sen yapsan nasil hisseder acaba?!

Sen neden başka erkekleri eklemiyorsun sende ekle bakalım ne olacak? Neden başka erkekleri durmadan ekleme isteğin yok? Onun neden var?
Denedim bu sefer kavga ediyoruz o kadar saçma bir durum ki bu kafayı yemek üzereyim ne yapmak istediğini çözemiyorum

Sen yapınca ne dedi ?
Kıskanıyorum neden yapıyorsun vs senin yaptığın aynı şey dediğimde sevgilim birtanem tarzı konuya giriş yapıp arkadaşım ordan burdan tanıdığım diyip duruyor üsteleyince sinirleniyor sonra pişman olup yine gönlümü almaya çalışıyor

Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadece
Karısını sevgilisini millet neden aldatıyor sence? Bu söylenecek bir şey mi? Ya ben seni aldatmak istiyorum messypass mı diyecek? Aklamak için neler neler düşünüyorsun garip.

Gerçekten arkadaşlarıysa o zaman seni de tanıştırsın madem

Karısını sevgilisini millet neden aldatıyor sence? Bu söylenecek bir şey mi? Ya ben seni aldatmak istiyorum messypass mı diyecek? Aklamak için neler neler düşünüyorsun garip.
Aklamak için değil kendisi çok açık sözlüdür inanın bana tanıyan benim böyle bir durum olsa bana söyler çünkü kendisi daha önceden aldatılmış biri yarası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…