Kendiniz düşünün bakalim. Kuruntu mu?3 yıllık bir ilişkimiz var sevgilim bana çok sadık ve bağlıdır fakat instagramda tanımadığı kızları takip edip takipleşiyor bu da yetmezmiş gibi fotoğraflarını beğeniyor huyu değildi fakat bu aralar suyunu çıkarttı sorduğumda arkadaşım diyor ama sürekli sürekli yeni eklediği kişilerin arkadaşı olması biraz saçma değil mi ne yapacağım konusunu açınca bana güvenmiyorsun kafanda ne dönüyor diyip onu kırdığımı söylüyor sizce kuruntu mu?
Benim için kaç arkadaşını sildi ondan istediğim her fedakarlığı yaptı aynı şekilde ben de fakat bu son zamanlarda oluyor ne yapacağım bilmiyorum sevgisinden eminim ama insanın aklı takılıyorÇok sadıkmış gerçekten
Sen neden başka erkekleri eklemiyorsun sende ekle bakalım ne olacak? Neden başka erkekleri durmadan ekleme isteğin yok? Onun neden var?Benim için kaç arkadaşını sildi ondan istediğim her fedakarlığı yaptı aynı şekilde ben de fakat bu son zamanlarda oluyor ne yapacağım bilmiyorum sevgisinden eminim ama insanın aklı takılıyor
20 yaşında yaşıtlarımız genellikleKendi kaç yaşında takip ettikleri kaç yaşında
Denedim bu sefer kavga ediyoruz o kadar saçma bir durum ki bu kafayı yemek üzereyim ne yapmak istediğini çözemiyorumSen neden başka erkekleri eklemiyorsun sende ekle bakalım ne olacak? Neden başka erkekleri durmadan ekleme isteğin yok? Onun neden var?
Sen yapınca ne dedi ?Denedim bu sefer kavga ediyoruz o kadar saçma bir durum ki bu kafayı yemek üzereyim ne yapmak istediğini çözemiyorum
Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadeceNe kuruntusu? Adamın basbayağı gözü açılmış.
Arkadaşlarıdır o zaman çok takma sende aynısını yap o da rahatsız olur muhtemelen sorun kökten çözülür20 yaşında yaşıtlarımız genellikle
Kıskanıyorum neden yapıyorsun vs senin yaptığın aynı şey dediğimde sevgilim birtanem tarzı konuya giriş yapıp arkadaşım ordan burdan tanıdığım diyip duruyor üsteleyince sinirleniyor sonra pişman olup yine gönlümü almaya çalışıyorSen yapınca ne dedi ?
Karısını sevgilisini millet neden aldatıyor sence? Bu söylenecek bir şey mi? Ya ben seni aldatmak istiyorum messypass mı diyecek? Aklamak için neler neler düşünüyorsun garip.Kendisi iyi bir insan o tür bir düşüncesi ve amacı olsa açık sözlülükle söylerdi ben kötü hissettim sadece
Umarım teşekkürlerArkadaşlarıdır o zaman çok takma sende aynısını yap o da rahatsız olur muhtemelen sorun kökten çözülür
Gerçekten arkadaşlarıysa o zaman seni de tanıştırsın mademKıskanıyorum neden yapıyorsun vs senin yaptığın aynı şey dediğimde sevgilim birtanem tarzı konuya giriş yapıp arkadaşım ordan burdan tanıdığım diyip duruyor üsteleyince sinirleniyor sonra pişman olup yine gönlümü almaya çalışıyor
Aklamak için değil kendisi çok açık sözlüdür inanın bana tanıyan benim böyle bir durum olsa bana söyler çünkü kendisi daha önceden aldatılmış biri yarası varKarısını sevgilisini millet neden aldatıyor sence? Bu söylenecek bir şey mi? Ya ben seni aldatmak istiyorum messypass mı diyecek? Aklamak için neler neler düşünüyorsun garip.
Bunu da konuştum istersen mesaj yaz dedi ama bana garip geldi her şekildeGerçekten arkadaşlarıysa o zaman seni de tanıştırsın madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?