- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
Canim, yorumlarinin benim icin altin degerinde oldugunu bilirsin.'Duygularimi anlamakta zorlaniyorum' demissiniz ama onun yaninda hayatinizin son bulmasini istediginiz adam olmadigi ortada... Bakin abartarak yaziyorum, omrunuzu gecirmekten bahsediyorum yoksa olay cok daha net, yani siz bugun karsiniza eski sevgilinize hissettiginiz tutkuyu yakalayacaginiz bir adam ciksa bu cocugun sizin icin bir kiz arkadastan farkli olmadigini goreceksiniz, sirin ama akli havada bir kiz...
Siraladiginiz ozelliklere bakinca da size hak vermemek elde degil, bu kisi iliski sorumlulugunu alacak olgunlukta degil ve onu bir erkek arkadas olarak gibi degil de yolunda gitmeyen ozel hayatinizda soluklanmak icin durdugunuz bir durakta otobus beklerken tren bileti almis saskinlikta gordugunuz anlasiliyor yazdiklarinizdan... Sizin istediginiz bu degil, siz gerekirse size yol gosterecek yeterlilikte bir adam beklerken bu kiside israr etmek sinemaya giden komsu ciftin cocuguna gonulsuz bakicilik yapmak gibi olur...
'Eninde sonunda bitecek, gittigi yere kadar' derseniz sinir ola ola ama bazen de sirin bula bula gider ama bir iliskinin surmesi ici sevgi kadar saygi da lazim fakat sizinki hayatiniza yon verecek, sizi heyecanlandiran, sizde istek ve merak uyandiran bir sevgiliye duyulan saygi degil, ayni okula gittiginiz ya da beraber buyudugunuz arkadasa karsi hissedilen baglilik sadece ve bu kesinlikle yetmez... Bir yerde duygular sorgulaniyorsa hele bu hesaplasmayi karsinizdakiyle degil kendinizle yapiyorsaniz ortada ask yoktur, ask 'acaba ve keske'lerle degil, 'iyi ki'lerle yasanir ki siz 'iyi ki o hayatimda' yazmamissiniz buraya... Burada eksiklik var, yoksunluk var, yetinmeye calisma ama az gelme var maalesef...
Umarim aradiginizi bulursunuz... Ama bunun icin yeni gelene yer acmak lazim...
Benim hayatim gocebe bir insan gibi. Bu bulundugum yerde de yeniyim. 2 sene olacak buraya tasinali ve burdaki tek arkadasim o (is arkadaslarim disinda)
Sanirim yalniz kalmaktan da korkuyorum.. Tekrar o yalnizliga suruklenmek dusuncesi bile icimi urpertiyor. Ama soylediklerinde cok haklisin.
Ben biraz itici buldum acikcasi.
ozellikle su hesap olayi.
ne demek tek hesap iki hesap.
ben erkegin hesap odemesine karsiyimdir ama en azindan birinde sen odersin birinde o.bir de odeyecekmis gibi ayak yapması sevimsiz.
bir de bence erkek biraz becerikli olacak.
bir erkek kadindan nasil ev temizlemesini, yemek ve utu yapmasini bekliyorsa ben de ondan basit tamir islerinden anlamasini, arabanin lastigini değiştirebilmesini ya da teknik islerden anlamasini beklerim.
oldu olacak onlari da biz yapalim erkekler iyice kenara cekilsin.
Soylediginiz gibi, beni de sinir ediyor bu davranislari. Birseylere oncu olmaktan, onun eksiklerini kapatmaktan yoruldum artik. Benim hic mi eksigim yok? Tabii ki var. O da muzik ve film kulturu olarak benden cok daha iyidir. Ama yetmiyor. Birbirimizi tamamladigimiza olan inancim koreldikce koreliyor. Bu daha cok birinin sorumlulugunu ustune almak gibi birsey benim icin. Ve u durum cok hos gelmiyor