How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sevgilimi cok tatli ama ayni zamanda cok salak buluyorum..

Dun gece baya mesajlastik (suanda bir haftaligina ayri sehirlerdeyiz, ve burda oldugumdan beri gunde 1 dk dan uzun tutmadim konusmalari.) Anlattim bende ona da aklimdan gecenleri. "neden benim kendim gibi olmama izin vermiyorsun, surekli hayatimi kontrol etmeye calisiyorsun?" diye sordu. Ben de "korkuyorum ki kendin gibi olmana izin versem 'seni' sevemem" dedim. Sonrasi klasik "o zaman sen beni degil hayalindeki beni seviyorsun" sozleri.. Bende duygularimdan emin olmadigimi, bir senedir sevgili gibi degil, annesi gibi davrandigim icin cok yoruldugumu ve bu sekilde devam edemeyecegimi soyledim. Bana bir sans daha ver diye tutturdu. Butun bu uygunsuz olduguma dair olan laflarimi bencillik olarak gordu. Ona bunun bencillik olmadigini, eger uygun degilsek yollarimizi ayirmamiz gerektigini soylediysem de, hic orali olmadi. Sanki ayrilik bir secenek degilmis gibi.. Bende "bundan sonra hayatina falan karismam, ama karismadigimda seni kendime uygun bulmazsam, hayatindan cikarim" dedim. tamam dedi.

Ama yine de bilmiyorum. Cok sogumus hissediyorum kendimi. Yani araya buyuk sogukluk girdi. Simdi eskisi gibi olamam gibi hissediyorum. Zaten eskisi gibi olmak da istemiyorum. Bakalim.. Sanki yeni biriyle cikmaya baslayip, ona isinmaya calisiyor gibi hissediyorum simdilik kendimi. Ben cok sogumusum napicagimi bilmiyorum. :ssz:

sevdiğinizden emin değilseniz ve soğuduysanız hala beraber olmanızın bir anlamı yok.ayrıca nasıl eski sevgilisiyle aynı evde yaşayan biriyle sevgili olabildiniz?benim en çok takıldığım yer buydu bir de ot mevzusu.

Son düzenleme:
Back