sevgilimi çok sevmeme rağmen terkettim

üniversite okumuş belli bir yaşa gelmiş bir insansınız.

bu kadar laçka saçma sapan ilişkileri mi kendinize layık görüyorsunuz. o insanlardan bir an evvel uzaklaşın. görüşmeyin.

sizin bu yaşta önceliğiniz kendinizi geliştirmek ve iyi bir meslek sahibi olmaktır.

boş işlerle zaman harcamayın artık. kendinize gelin. kendinize azıcık değer verin

Sevgiliniz ayrı, siz ayrı bir tuaf insansınız.Bu iki karakterden ancak böyle bir ilişki çıkabilirdi.
Esra erolluk olurdunuz herhalde daha ilerlese veya flash tv senaryosu.
Türkiyede ilk 15 te fakat çok yobaz olan yerin en yobaz çifti olduğunuz kesin.
Kusura bakmayın ama siz kimseye yobaz diyecek seviyede değilsiniz.Tam bir tencere kapakmışsınız.

Ben üniversiteyi anladım ilk 15'te olan , eğer öyleyse siyaset kavga gürültü demesine bakarsak Gazi olabilir.

TV'deki arabesk dizilere özenip onları gercek aşk sanıyorlar, işte ne kadar çaba gösterirsen ne kadar acı çekersen o kadar aşıksın, hayır değil! Birisini sevmenin bu saçmalıklarla ilgisi yok. Oradaki ezilen kadınlara bakıp öyle olmaları gerektiğini düşünüyorlar, halbuki insan hayatına mutluluk getirmesi için birisiyle sevgili olur, köpek muamelesi görmek için değil.

2. Olarak sevgiliniz ve arkadaşı büyük olasılıkla gay, utanarak yazıyorum ki bence Osman sizi birlikte 3'lu yapmaya ikna etmeye çalışıyor.

Ben üniversiteyi anladım ilk 15'te olan , eğer öyleyse siyaset kavga gürültü demesine bakarsak Gazi olabilir.

Sene 2022. Siyasilerin dahi edilecek doğru düzgün kavgası yokken , siyaset kavgası yapan üniversite öğrencilerine mi ; pandemi sebebiyle üniversitelerde yüz yüze eğitim neredeyse 2 yıl yapılamamışken, sevgilisiyle garip bir ilişki yumağı içinde olan konu sahibine mi şaşıralım bilmiyorum.

Konu gerçekse de üzücü ; gerçek değilse de , konuyu okuyan küçük yaştaki insanlara yanlış fikirler verdiği için yine üzücü.

Konuya bi osmanmetre lazim kac defa osman dendigi sayilsin. O sevgilinle de osman arasinda fena kokular var ben soyleyeyim.

üşenmedim hepsini okudum. bir yerde dönecek,bir yerde aklı başına gelecek, insan bu kadar g.ri z.kalı olamaz diye. ama oluyormuş

Osman biseksüel
Siz kusura bakmayın ama arsız ve şiddet sever
Sevgili de ergen
19383829 kelimelik yazınızdan bunu anladım

Bu romanı okumuyacaktım yazdıkların ilgimi çekti püü

Yarabbi berbat yaz dizisi senaryoları gibi konu.Fake ise berbat hayal gücü gerçek ise yarabbi üniv.kimler gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…