sevgilimi çok sevmeme rağmen terkettim

Bu nasıl konu yarabbim inşallah sahtedir de hiçbir genç kızımız kendine böyle bir hayatı reva görmüyordur! Hamileyim demişsiniz doktora gittiğinizde bu nasıl ortaya çıkmadı ? anneniz yanınıza geldiğinde refakatçi olduğunda bunu nasıl öğrenmedi ? Konu sahte bile olsa böyle hayatlar var ne yazık ki…

Böyle bir ülkede asılınacak potansiyelde adammış valla helal olsun.geri kalana yorum yapacak gücüm yok.

Osman karakteri kaç yuva yıkar var yaaa
Neyse kurtuldunuz şükredin böyle insanlarla aynı evde kalmayı nasıl kabul ettiniz ki.
Sevgiliniz de güya yobaz hiç böyle yobaz gormedim içen aynı evde sevgili ile yaşayan. Hamile bırakıp Osman la takiliyo birde.
Konuda mantık hatası çok. Doktorlar bebeği fark ederler ameliyat dan önce. Öyle bilmeden girilmez ameliyata. Neyse bir bataktan kurtulup diğerine düşmemek için konuştuğunuz kişiyi ölçün tartın. Aynı evde yaşamadan önce düşünün.

Evet genelde bı sürü test yapılır ameliyata girmeden. Ben de o kısma pek anlam veremedim

kız kolumdan dan aldı , kısmından sonrasını okumadım . umarım sahtedir. bu tarz insanların üniversitede okudunuğunu bilmek üzüzcü

Sevginin de onuru olmalı her seferinde affetmişsiniz... Sevgi bu mu yani... Okurken beynim yandı... Size zarar veren biri sizi değil arkadaşını tercih eden canı sıkılınca ayrılan yokluğunuzda ihanet eden herşeyde sizi suçlayan sadece sevginizi kullanan bir vampir bu adam... Hatta sizin hissettiğiniz bile sevgi olamaz tamamen bağımlılık... Sevgi değer verilen emeğin olduğu yerde olur... Lütfen kendinize değer verin...

Yazdığınızı dışarıdan bir gözle tekrar okumanızı tavsiye ederim, kendinize neden bunu reva görüyorsunuz?
Umarım geçmişinizden ders alıp kendinize doğru bir hayat kurarsınız.

Yobazliktan biraz nasiplenseydiniz boyle kendinizi kullandirmazdiniz belki ama malesef olmamis bide diger arkadas surekli taciz etmis neyysse

Konu çok fake ve saçma bir türk dizisi gibi geldi. Gerçekse de sanki erkek kıtlığı var ve en temel ihtiyaç gibi o kadar şeye rağmen seviyorum diyecek ne var acaba, kendinize saygınız olsun önce.

Osman'a nişanlandım falan dersin diye sonuna kadar azimle okudum. Bi o eksik, onu da yap kendine tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…