- 15 Şubat 2013
- 24.950
- 94.602
Sev tabii sevaptirİnsan sevince sevilmek istiyor o salaklık benimki şimdi anlıyorum ama seviyorum
Bilmiyorum üzüldümNiye barışmak istiyorsun böylesi tiple
önceden evlilik yaşamadığına emin misiniz? sizden para alıp nafaka ödüyor olmasın ?Buluşurduk
Evet doğruya lutfen kımseye boyle paralarınızı vermeyın
Şüphelendim ama olmadı diyor bişeyde bulamadımönceden evlilik yaşamadığına emin misiniz? sizden para alıp nafaka ödüyor olmasın ?
Sevseydi, almaz verirdi.Ne bileyim üzüldüm
E paran çok herhalde.Gururlu bir erkek kızdan para istemez ,hele 2 gün ustuste.Bir de bunun için seni terketmis.Nasil dondurebilirim diyorsun ,hint kumaşı mı bu?Hey Allahim yaBilmiyorum üzüldüm
İsteseydin verirdim diyor ama ben istememiyorum paraSevseydi, almaz verirdi.
DoğruE paran çok herhalde.Gururlu bir erkek kızdan para istemez ,hele 2 gün ustuste.Bir de bunun için seni terketmis.Nasil dondurebilirim diyorsun ,hint kumaşı mı bu?Hey Allahim ya
2 kere sadaka verin , Allah ım yüzüme baktın bu adamdan kurtardın diyeŞüphelendim ama olmadı diyor bişeyde bulamadım
Bi kere cidden istesene nolur? Bi dene, görürsün herifin cebindeki akrebi.İsteseydin verirdim diyor ama ben istememiyorum para
Doğru ama şimdi isteyemem ayrıldı zatenBi kere cidden istesene nolur? Bi dene, görürsün herifin cebindeki akrebi.
EvetPara teklif etseniz barışır aslında.
Hatta iban yolu ile havale edin. Açıklama bölümüne de "ay lev yu" yazın.
Barışmaz para vermeden diye düşünüyorumBarisin paranizi alin. Sonra siz borc isteyin verirse sizi seviyodur heralde. Valla ben neler yasadim uzuluyodum beterin beteri varmis..
Barışmam zaten bu olaydan sonra yaşanmasını istemezdim2 kere sadaka verin , Allah ım yüzüme baktın bu adamdan kurtardın diye
2. kez şans verilmiş size. ilkinde tekrar kabul ettiniz, bu sefer şansı değerlendirin
2 güne barışırsınız zaten, o zaman istersin.Doğru ama şimdi isteyemem ayrıldı zaten
Nasil baristirabilirim demissin. Demek ki barismak istiyosun. Boylesi bi hint kumasi her gun karsina cikmaz, mutlak baristir