- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Gerçekten yanlışlıkla atmış olsa.... empati yapsana bi. Sen (olmazya) yanlışlıkla foto attın onun sevgilisine diyelim... kıza gidip sevgline yanlşlıkla foto attım mı dersin sadece? İçeriği neden söylemiyor? Ve hâlâ yüzsüzşüğü ele alarak sevgiline başka sekilde ulaşıyor mahcup olmakta yok tabi. Baska adam mı yok soracak? Ve son olarak hanım kızımız sağda solda attığı resmin içeriğini söylemeden pişkin pişkin senin hakkında kezban beni engelledi diye konusuyor ?ya ben bir emin olabilsem tam anlamıyla hani "ya bu kız kesin bilerek attı" diyebilsem herkese söylerim hatta okulun sistemine bile atarım fotoğrafı
ama emin değilim,kızın bir suçu yoksa boş yere onu böyle bir şeyler ortaya atmak hiç istemem işte o zaman içime oturur. o yüzden sustum kaldım.
sevgilimle de kavga ettik kendisi arkadaşlarımı iyi seçemediğimden,durduk yerde onu saçma insanlarla muhatap ettiğimden yakındı durdu.
yahu kız durduk yerde başıma bela oldu.
Ya dogrudur adamin sucu yok belli ki direk sana haber verdigi icin. Ama ben direk o kiza o kadar masum cevap verdigi icin bile catardim sen nasil bu kadar sakin kalirsin diyekafamı o nokta karıştırıyor hiç iletişim kurmadılar ben olmadığım zamanlarda. hatta sevgilim numarasını neden kaydettiğini bile bilmiyor,kız kaydetmiş sevgilimde yok numarası. sevgilimde öyle bir şey sezsem ben ifadesini alırım ama yok biliyorum adam iletişime bile geçmedi.
neden bi insan durduk yere memelerinin fotosunu çekip atar ki ne kadar egzantirik hayatlar var sevgilinde ona üreme organı fotosu atsaydı hey Allah'ım akıllar pert. Sevgilin dürüstmüş ki size söylemiş karşılık veredebilirdi erkeklerin genelinin beyin yapısı o modda çünkü o sana kezban diyorsa sende ona kaşar de bakalım ne olacak
Kasıtlıda olabilir yanlışlıklada
Ben orada değilim
Ya bir insan çıplak fotoğrafları neden ve nasil paylaşsın
Millet olarak kafayı yemiş gibi duruyoruz:)
sizin niye bu sevgilinizle ilgili hic normal bi aniniz yok.hep ilginc ilginc işler oluyo.
ama hep mi tuhaf seyler oluyor.hic mi normal bi derdiniz yok.iyi de "bugün sevgilimle sinemaya gittik" diye konu açmama gerek yok ki. İçinden çıkamadığım kötü bir şey olunca yazıyorum.
İçimden neler diyorum da yazarsam direkt ban. hanımefendi çizgimden cikmayayim şimdi elin ... icin, Öhömm.. neyse.
Okur okumaz aklıma geleni yazayım yorumları göz gezdirirken biraz fikrim değişse de, sevgilin kızın sevgilisinin en yakın arkadasiymis ya, bunlar da ayrılmış ya, bu saftirik eski sevgilisinin kulağına gitmesi için yapmış olabilir bu saçmalığı. Yani benim artık yeni bir sevgilim var ve ona cicisleriimi atıyorum çatla da patla demek istemiş olabilir.
2.olarak da herkesin düşündüğü işte, siz dörtlü takılırken aslında seninkinde hafiften gözü varmış ve sevgilini etkileyecek bir zekası olmadığı icin de elinde olanları kullanmış, yani son kozunu. Oradan da yuruyemeyince çirkefe bağlamış.
Konularını okuyorum ne kadar eleştiri yapsalar da ben senin çok aklı başında biri olduğunu düşünüyorum. Aile durumlarını da biliyorum, çok sık konu açtığını söyleyenlere bakma sen. Bu konuda da kendini bozmamissin, son sayfalari henüz okumadan yorum yapıyorum bi tepki verdin mi bilmiyorum ama eger vermediysen, direkt dedikodusunu yapıp onun ayarına düşmek yerine, ona bi mesaj at "sağda solda benimle ilgili atıp tuttuğunu duyuyorum, millet de işin gerçek yüzünü merak ediyor haliyle, meraklarini gidermemi istemiyorsan az konuş, hatta hiç konuşma seni rezil ederim" falan yaz. Bu tip kızlar anca böyle ağızlardan anlıyor maalesef.
Ay sevgilinin tutumu cok hosuma gitti.
Kiz sende cinnet gecirmek icin neyi bekliyorsun acaba? Agzini kapasa bir yerde konusmasa, catlamak pahasina susabilirdim heralde. Ama orda burda anlatabilme yurekliligini gosterdiyse sende soyle. "Onun ciplak fotograflarini midemiz kaldirmak zorunda mi?" diyiver ortak arkadaslarina. Kizin sevgilisi napti ya? Sadece bana atmaz oyle fotograflar mi dedi? Sonra?