• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesini, arkadaşlarını hiç tanımadığınız, o ortamlarda nasıl davrandığını bilmediğiniz bir adamla evlenmeye nasıl karar verdiniz peki?
o huyumuz aynıydı kalabalık ortam sevmiyoduk, ikimiz birşeyler yapmayı seviyoduk. arkadaşlarını isim olarak biliyodum ama görüşmedim. işyerine gidiyodum bazen orda selam veriyoduk sadece iş arkadaşlarıyla. ailesi de farklı şehirdeydi. annesi bir kere tanışmak için gelmişti.

Ben de 16 yasindayken boyle sosyal medyadan bir tanismam olmustu.

Normal normal konusurken birden kayboldu. Birkac kez neredesin ne oldu diye arayip telaslaninca, baska bir numaradan mesaj geldi bana.

Ben x'in kardesiyim. Adim Zehra, x şu anda yogun bakimda. Bilmem ne hastalığı var. Durumu kötü. Kuran okumayi biliyorsan oku dedi🤣🤣🤣🤣🤣
ben korktum biraz agladim. 🤣

Sonra arkadasimin telefonundan x'i aradik, x açtı, arkadasim, seninle tanismak istiyorum falan dedi x'e. Tamam dedi bu da🤣 ben yogun bakimdaki adama kuran okurken adam yeni asklara yelken açıyormuş.🤣🤣
Bu da boyle bir anımdır. Ergenlik zor bir dönemmiş vesselam.

o huyumuz aynıydı kalabalık ortam sevmiyoduk, ikimiz birşeyler yapmayı seviyoduk. arkadaşlarını isim olarak biliyodum ama görüşmedim. işyerine gidiyodum bazen orda selam veriyoduk sadece iş arkadaşlarıyla. ailesi de farklı şehirdeydi. annesi bir kere tanışmak için gelmişti.
Benim anlayabileceğim bir şey değil bu sanırım. Evlilik büyük risk ve bence karşıdaki insan her ortamda (ailesiyle, arkadaşlarıyla, iş yerinde, tatilde vs) gözlemlenmeden alınacak bir karar değil. Sonra gelsin sorunlar, gitsin kavgalar. Evlenince çok değişti sevgiliyken böyle değildi vs.

Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Cevapları okudugumda bazı yanıtlar inanamadım bu kadar fitneci olmasak aslında kötüyü çağırmasak... İnsanın aklına girilmese art niyet düşünceleriyle...Galyana gelip kötü düşünme... Ulaşabileceğin bütün imkanları dene ortaya cıktıktan sonra enine boyuna konuşursun canım

Benim anlayabileceğim bir şey değil bu sanırım. Evlilik büyük risk ve bence karşıdaki insan her ortamda (ailesiyle, arkadaşlarıyla, iş yerinde, tatilde vs) gözlemlenmeden alınacak bir karar değil. Sonra gelsin sorunlar, gitsin kavgalar. Evlenince çok değişti sevgiliyken böyle değildi vs.
huyu değişti diyemem uzun bir süre görüştüğümüz için iyi tanıdım diyebilirim ama aynı evde olduğumuz için bu huylar daha baskın olarak karşıma çıktı eskiden tolere ettiğim şeyler artık çekilmez olabiliyor işte

huyu değişti diyemem uzun bir süre görüştüğümüz için iyi tanıdım diyebilirim ama aynı evde olduğumuz için bu huylar daha baskın olarak karşıma çıktı eskiden tolere ettiğim şeyler artık çekilmez olabiliyor işte
Size özel yazmamıştım aslında. Nicklere dikkat etmem, şimdi farkettim. İşte ben insanların başbaşa aynı ortamda tam anlamıyla tanınabileceğine inanmıyorum pek. Ülkemizde çoğu genç kadın maalesef aile baskısı ve sosyal baskılar nedeniyle evleneceği adamı tam anlamıyla tanıyamıyor. Ya da herifler sosyal ortamlarından uzak tutuyorlar kız arkadaşlarını özellikle. Sonra sağlıksız evlilikler kuruluyor. (Sizden bahsetmiyorum)

Yukarıda bir üyenin de dediği gibi benim de ekranım kırıldığında aramalar, mesaj bildirimi vs. gelse de hiçbir şekilde cevaplayamıyordum. Zaten sesi geliyordu sadece, görüntü yoktu. Ama ben bunu yaşadığımda bilgisayardan sosyal medya aracılığıyla iletişimde kaldım. Siz kullanmıyormuşsunuz da mutlaka mail adresi vardır, ne bileyim, bir arkadaşının evine gider size oradan ulaşırdı. Ya gerçekten başına bir şey geldi -ki bence bu küçük bir ihtimal- ya da ayrılmak isteyip cesaret edemiyorsa bu şekilde bir çözüm bulmuş olabilir.

Ayrıca neden konu açıp kaçıyorsunuz anlamıyorum. Beğendiğiniz önerilerden yemek yollamayı yaptınız mı mesela, yaptıysanız sonuç nedir, hâlâ ulaşamıyor musunuz yoksa bir dönüş oldu mu; bu tarz güncellemeler yaparsanız hem vakit ayırıp yazan insanlara incelik edersiniz. Hem de daha sağlıklı yorumlar alırsınız. Konu sahibi konuyu terk edince yorumlar da gittikçe goygoya kayıyor çünkü.

Ee hala bulamamış mı sevgilisini?
Ghostlanmak bir seçenek tabi. Bazen ilişki sizin gözünüzdeki kadar mükemmel olmayabiliyor. Karşı taraf da haber vermeden topukluyor işte. :KK14:
Bir insan eğer ölmediyse 3 günde bir haber gönderir yani. Yok telefonu kırık bilmem ne bahanesi komik. Merak edeceğinizi ortalama zekada bir insan evladı tahmin eder. Üç gün kıvrandırmaz herhalde.

Benim de yıllar yıllar önce başıma gelmişti. Daha lise sondayım. Ciddi bir ilişkimiz var diye düşünüyorum. Sevgili kişisi üniversitede başka şehirde. 2 gün ulaşamıyorum. Nasıl kahroluyorum, nasıl telaşlanıyorum.. 2 günün sonunda şarj cihazı yokmuş arkadaşındaymış diye dönüş yapıyor.
Bir kaç ay sonra gerçeği öğreniyorum ki, normalde Almanyada yaşayan o 2 gün boyunca onun şehrinde olan tatilci bir güzelle 2 gün geçirmiş.

Tabii Y yesiltuy bu anım rahatlatır mı telaşlandırır mı bilemedim😂 Çıkar ortaya elbet bir yerlerden
Benim eski sevgilin iki gün kafa dinleyeceğim iletişim kurmayalim demişti , kafasini toplayacakmis. Şu anda kafa dinlediği kişiden çocuğu var adfg

Cevapları okudugumda bazı yanıtlar inanamadım bu kadar fitneci olmasak aslında kötüyü çağırmasak... İnsanın aklına girilmese art niyet düşünceleriyle...Galyana gelip kötü düşünme... Ulaşabileceğin bütün imkanları dene ortaya cıktıktan sonra enine boyuna konuşursun canım
Fitnecilik değil bu herkes yaşadığını yazmış. Siz de bu kadar Polyanna olmasaniz🤭

Ben de 16 yasindayken boyle sosyal medyadan bir tanismam olmustu.

Normal normal konusurken birden kayboldu. Birkac kez neredesin ne oldu diye arayip telaslaninca, baska bir numaradan mesaj geldi bana.

Ben x'in kardesiyim. Adim Zehra, x şu anda yogun bakimda. Bilmem ne hastalığı var. Durumu kötü. Kuran okumayi biliyorsan oku dedi🤣🤣🤣🤣🤣
ben korktum biraz agladim. 🤣

Sonra arkadasimin telefonundan x'i aradik, x açtı, arkadasim, seninle tanismak istiyorum falan dedi x'e. Tamam dedi bu da🤣 ben yogun bakimdaki adama kuran okurken adam yeni asklara yelken açıyormuş.🤣🤣
Bu da boyle bir anımdır. Ergenlik zor bir dönemmiş vesselam.
Artık nasıl bir huşuyla okuduysan adam iyileşmiş yeni aşklara yelken bile açmış. Nefesin çok kuvvatlı demek ki 😅😅

Fitnecilik değil bu herkes yaşadığını yazmış. Siz de bu kadar Polyanna olmasaniz🤭
Herşeye güzel bakalm elbette hepimiz güzel şeyler yaşamıyoruz ilişki konusunda ama bir insanın kendini daha da kötü hissetmesine sebeb olmak istememek polyannacılık değildir

Yaşadıklarımızı yazmak fitnecilik hıc değildir bilginize...
Üff ne çok kastınız ya iyi düşünelim huzur verelim diyoruz kötü bişey mi diyoruz... Hayatınız da bu şekilde mutlu olamazsınız benden size tavsiye insan güzel enerjiyle hafifler.

Üff ne çok kastınız ya iyi düşünelim huzur verelim diyoruz kötü bişey mi diyoruz... Hayatınız da bu şekilde mutlu olamazsınız benden size tavsiye insan güzel enerjiyle hafifler.
Ne enerjisi hanımefendi hepimiz salak yerine konduk, uyarıyoruz üzülmesin diye bu teknoloji çağında kim kime iki gün ulasamaz ya mümkün mü ?

Herşeye güzel bakalm elbette hepimiz güzel şeyler yaşamıyoruz ilişki konusunda ama bir insanın kendini daha da kötü hissetmesine sebeb olmak istememek polyannacılık değildir
Acıyı geciktirmenin manası yok. Aksine bir an evvel gerçeklikle yüzleşip kabullenip hayatına devam etmesi gerekiyor.
Biri tarafından terk edilmek dünyanın sonu değil. Bunu aşırı abartıp kahretmek şımarıklıktan da başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back