• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
KudrAlobar KudrAlobar koş mutsuzluk, sevgisizlik ırtsızlık zırtsızlık ve işte bir yenisi eklendi hayatsızlık. Hayırlı olsun 😅

KudrAlobar KudrAlobar koş mutsuzluk, sevgisizlik ırtsızlık zırtsızlık ve işte bir yenisi eklendi hayatsızlık. Hayırlı olsun 😅
Yani 3-4-5 senedir buradaki insanların dedikodusunu yapan insanlara başka ne denir bilmiyorum. Allah etrafınızdaki insanlara bolca sabır versin.

Keske sadece inancima ihtiyacin olsaydi :KK43:
Neyse bu da bir baslangic

En azindan artik ciddi sevgilinin arkadaslariyla tanışıp iletisim bilgilerini alirsin herhalde.

Olsun guzum sıkma canını. Boyle boyle buyuyorsunuz iste.
Kendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.

Kendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.
Ahshsh evet sevgiline ulasamiyorsun diye dert yanarken ayni sehirde yakin arkadasi olmamasi detay. Cunku ulaşılamayan kisi arkadasa degil mahalle muhtarina sorulur :D

Umarim bu arguman stres sonucudur. Her zaman bu kadar mantiksiz değilsindir herhalde.

Konu sahibi gereksiz üzerine gelmişler, ben senin tarafındayım ☺️

Onlar x kuşağı boş ver, biz yaşıt sayılırız. Sen buraya yazmak istemezsen özelden yaz bana konuşuruz. Kimseye söylemem merak etme 🥰
Çoğumuz Y kuşağıyız ayol dinözör yaptın sen de iyice bizi 🤣

Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
Sen şimdi buna inandın yani,

Bu ciddi ilişkin olan çocuk seni üzer. Ben sana diyim. Ölüm kalım olmadıkça böyle umursanmaz bi tavır takınılmaz.
Umursanmaz bir tavır falan takınmadı, yüzeysel şekilde bahsettim gidişinden. Çocuğun özelini ailevi konusunu bu tip sırtlan insanlara yazacak değilim. Sadece farklı şehirdeki ulaşamadığım birine nasıl ulaşabilirim diye alternatif tavsiyeler almak istedim çünkü aklıma bin bir türlü şey geldi. En mantıksız olanı da buraya yazmaktı. İyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back