- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 40
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Aynen ya ben saçmalamışım başlı başına, düşünse kendisi koyar kenarına ben niye isteyipte rezil edeyim kendimiSevgilinde sacmalamakta cigir acmis. Hersey para mi, esya mi bilmem ne. Sen onun sacma hareketleri ve ailesine yedirdigi para yuzunden sürünmek zorunda misin?
O elde kalan parayla gecincem diye sefil olursun. Dugun, ev, esya sevgiyle olmuyor malesef. Senin hevesini kursaginda birakarak mi gelin yapacakmış. Neyse sevgilin ayri, dusuncesiz ve sacma. Sende ayri sacmasin adam zor geciniyormus zaten bide sen mi heray heray para isticeksin. 100lira birikimle ne olacak yani? Yedigin ictigin ayri olmasada sevgili sonucta.. baskasinin parasiyla kendince hesaplar yapma.
Şimdiden yıprandım evlensem ne olur bilmiyorum o yüzden durumu böyleyken evlenmem kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa sonumuz ayrılık olacakYa çok mu vicdansızım bilmiyorum ama ayrılmalısın o adamdan onun sorumlulukları insanı çok yıpratır ya
İşte insan öyle diyemiyor sevgilimde ihtiyaçları var gibi gördüğü için ailesini madur etmek istemiyorMadem para bu kadar önemli değil ailesine de vermesin canım Allah Allah.
Ee sen mağdur olunca adı fedakarlık yapman lazım.İşte insan öyle diyemiyor sevgilimde ihtiyaçları var gibi gördüğü için ailesini madur etmek istemiyor
Aynen öyle oluyor, ben hep senin yanında olcam bişeyini eksik etmem ama bi tarafım da ailemde olcak sonuçta yanlarında değilim bi şeklde destek olmam lazım diyo her zamanEe sen mağdur olunca adı fedakarlık yapman lazım.
Koskoca 3 sene yani.3 sene içinde tekrar kredi çekmeyeceği de meçhul.Bilmiyorum nihai karar sizin.Yaşlarınız evlilik için bence küçük.İşte insan öyle diyemiyor sevgilimde ihtiyaçları var gibi gördüğü için ailesini madur etmek istemiyor
Bu kiz beni seviyo asgari masrafla başımı ağrıtmadan evlenirse ne ala yok onu isterim bunu isterim derse ayrılırım diyo...
Adam da süper özgüvenli, Ailene söyle demişte kız ailesi sormıcak mı adamın durumunu, ben sürekli kredi çekip ailemi finanse ediyorum mu diyecek
Benim kp 65 yaşında kanser atlatmış adam her sene mevsimlik işçi olarak çalışıyo, is bulamıyo ne demek neden bulsun ki bakan olduktan sonra
Sen hayatın boyunca kendinden ödün vereceksin ki o ailesine iyi bakabilsin para pul takı toka önemli değilse sana da versin ikinizi de düşündüğün halde nasıl isterim diye karalar bağlamışsın evli bi insan olarak ilişkinin gidişatını hiç beğenmedim üzgünüm yoluna bak zaman kaybı o adamŞimdiden yıprandım evlensem ne olur bilmiyorum o yüzden durumu böyleyken evlenmem kendine çeki düzen vermesi lazım yoksa sonumuz ayrılık olacak
Benim adım yıne paragöze çıkacak para için ayrıldı eşya takı düğün dedi tek derdi onlardı diyecek ama olsun
Ya sonunda bu paraya tamah eden kız muamelesi görmesem ne varsa konuşcam ama olmuyor ne dersem diyeyim konuşmanın sonu aynı yere çıkıyor.Senin tespitler cidden çok doğru.Bu kadar az'a razı olacak kişiyi buldum kaçırmim diyor kısaca.Ayrıca zaten her lafta paragöz olduğunu düşünmesi bile çok tuhaf.
Haziran da doğuya gidecek eline fazladan 500 lira gibi para geçecek, o zaman anlarım tam niyetini diye düşünüyorumS
Sen hayatın boyunca kendinden ödün vereceksin ki o ailesine iyi bakabilsin para pul takı toka önemli değilse sana da versin ikinizi de düşündüğün halde nasıl isterim diye karalar bağlamışsın evli bi insan olarak ilişkinin gidişatını hiç beğenmedim üzgünüm yoluna bak zaman kaybı o adam
Zaten bu para isteme mevzusunu bende çok saçma buldum düşününce, ya adam düşünmüyorsa banane biriktirmek istese o biriktirir kendi parasiniSizin aranızda nişan, evlilik olmayan birinden para istemeniz ne kadar iyi niyetle de olsa yanlış, sakın böyle birşey yapmayınız.
Karşı taraf mobilyadan, eşyadan feragat et, az ile yetin diyerek duygu sömürüsü yaparak sizi iknaya çalışıyor.
Ailesinin evlenirken yardım edemeyeceği gün gibi aşikar.
Evet para ile mutlu olunmaz ama parasızlık mutsuzluğu beraberinde getirir.
Bu adamla kredi borcu bitene kadar evlenmeyin.
Yok yok vazgeçtimUni daha gecen sene bittiyse evlilik icin bu kadar acele niye? Ben de genc evlendim ama yana yakila hazirlik yapmadik esimi de sikistirmamistim hadi hadi diye.
Ceyrek altin ne kadar bilmem ama 100 tl civariysa isteyin madem. Ise girene kadar boyle biriktirin.
Istemeseniz bile bence bu adam sizi oyaliyor gibi. Kredi ustune kredi, 63 binlik kredi kaç yila anca biter diger kredilerle. Bu gidisle 30 yasina anca evlenirsiniz. Bir de niye surekli sizi azina muhtac etmeye calisiyor ikna olmayin. Sizi anneniz sokaktan bulmadi sikinti cekin diye okutmadi.Yok yok vazgeçtim
Sıkıntı şurda ki ben sikistirmiyorum onu
O beni sıkıştırıyor hadi artık söyle Ailene diye