Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
40
6
23
Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor

Ayrıl hayatım. Arkandayım. Yılda 11 nedir ya. Zaten yılbaşında buluşucaz diye sallanır mı

Belki ameliyat olayı da bahanedir onu bilemem. Ameliyat gününü biliyorsanız sevgilinizin yanına hastaneye geçmiş olsuna bi gidin bakalım, doğruluk payına göre yol alırsınız :)
Annesi beni tanımadan karşı çıktığı için ilişki bitti diye biliyorlar.Annesi ztn sürekli görücüye gidiyor kız bakıyor

Neden 1 aydır görüşemiyorsunuz? Sevgiliniz yoğun ve nasılsa yılbaşında görüşeceğiz diye bu durumu hoşgörü ile karşıladınız anladığım kadarıyla. 1aydır buluşmanıza engel olan mazeretler neydi niçin? bir şey diyemeyeceğim ancak şimdi annenin ameliyatı ciddi bir konu. Peki öncesinde veya sonrasında bir buluşma "telafi" durumu olmaz mı? yani siz 15gün sonra gidiyorum 2ay görüşemeyiz diyorsunuz. Bunun için bence sizi görmek için bir fırsat yaratmalı hastane bahçesinde bile olsa (en kötü). Eğer yaratamıyorsa bundan olmaz derim.

Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Ne ameliyatı olacakmış kadın?

Zaten ilişki yok yılda 11 kez buluşma nedir ayda bı kere.O zaten sizle ciddi değil.Annesi amiliyat olacakmi yilnbasinda başka biriyle mi olacak bence orasida muamma

Annesinin ameliyatini konu disinda tutarak, yilda 11 kez gördüğün kişi sevgili değildir. Yillarini iliski sayilmayan bir sey icin harcama bence

1 yılda 11 buluşma bence iyi. Annesi ameliyat olacakmış. Buluşmayı iptal etmek için bu çok büyük ve haklı bir sebep. Sevgilinizin annesini sevmeseniz bile o bir insan, sevdiğiniz kişi bu düşüncenizi bilse sizden soğur muhtemelen. Görüşmek istemek sizin hakkınız fakat burda durum başka. Yılbaşı sonrası görüşürsünüz müsait zamanda.

Annesi beni tanımadan karşı çıktığı için ilişki bitti diye biliyorlar.Annesi ztn sürekli görücüye gidiyor kız bakıyor
Sen hiç kendine değer vermiyormusun adam sürekli seni oyalıyor ailesine seninle birlikte olduğunu bile saklıyor ortada bir ilişki yok ki ayriliyorsun hiç sevgili olmamışsıniz sen öyle sanmışsın konh ameliyat falan değil yani git diyemiyor demekki sen yol al diye çalışıyor

Yılda 11 kez buluşmak bana göre normal eşimle sevgiliylen mesleğinden dolayı farklı şehirlerdeydik arada km’ler vardı o sorun değil de annesi ameliyat olacak gün yılbaşınımı bulmuş o biraz muamma gibi geldi

1 yılda 11 buluşma bence iyi. Annesi ameliyat olacakmış. Buluşmayı iptal etmek için bu çok büyük ve haklı bir sebep. Sevgilinizin annesini sevmeseniz bile o bir insan, sevdiğiniz kişi bu düşüncenizi bilse sizden soğur muhtemelen. Görüşmek istemek sizin hakkınız fakat burda durum başka. Yılbaşı sonrası görüşürsünüz müsait zamanda.
Yılbaşı sonrası müsait zaman yok benim okul tatile giriyor 1 ay evdeyim en az 2 ay gorüşememis olucaz

X