Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum

Siz sevseniz de sevmeseniz de, sevgilinizin annesi o, sağlık gibi bir durum söz konusuyken yılbaşı eğlencesi zaten düşünülemez de; sizin sevgilinize destek olmanız gerekir, yanında olun, insanlık sizde kalsın, annesine de geçmiş olsun dileklerinizi iletirsiniz. Bir de neden bu kadar az görüşme sıklığınız var, farklı şehirlerde misiniz?

Neden 1 aydır görüşemiyorsunuz? Sevgiliniz yoğun ve nasılsa yılbaşında görüşeceğiz diye bu durumu hoşgörü ile karşıladınız anladığım kadarıyla. 1aydır buluşmanıza engel olan mazeretler neydi niçin? bir şey diyemeyeceğim ancak şimdi annenin ameliyatı ciddi bir konu. Peki öncesinde veya sonrasında bir buluşma "telafi" durumu olmaz mı? yani siz 15gün sonra gidiyorum 2ay görüşemeyiz diyorsunuz. Bunun için bence sizi görmek için bir fırsat yaratmalı hastane bahçesinde bile olsa (en kötü). Eğer yaratamıyorsa bundan olmaz derim.
Hastanede görüsmeyiz tanıdık görür diye korkuyor tek başına gitmez ztn hastaneye bir sürü tanidigi olur yaninda.İlk cümlelerde dediğiniz gibi oldu.Birkac haftadır tatil hakkımı yılbaşinda kullanmam o gün buluşuruz diyor

Peki neden ayda 1 görüşme oluyor siz öğretmen olduğunuz için mi yoksa o mu gelemiyor fırsat olmuyor ? Sevgiliniz ne iş yapıyor? Farklı şehirlerdesiniz sanırım
Ben öğrenciyim o çalışıyor her gün 2 haftada 1 izin kullanıyor izin günlerinde de başka işi çıkıyor biz buluşma hakkımızı yılbaşında kullanalım dedi

Siz sevseniz de sevmeseniz de, sevgilinizin annesi o, sağlık gibi bir durum söz konusuyken yılbaşı eğlencesi zaten düşünülemez de; sizin sevgilinize destek olmanız gerekir, yanında olun, insanlık sizde kalsın, annesine de geçmiş olsun dileklerinizi iletirsiniz. Bir de neden bu kadar az görüşme sıklığınız var, farklı şehirlerde misiniz?
Farklı şehirdeyiz ailesinin olduğu sehir bana yarım saat uzaklıkta ama o zaman ailesi ve arabalarıyla görüşecek yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz.Annesi tanımadan bana karşı çıktı sürekli görücüye gidiyor aylar öncesinde bizim fotonuzu görmüş hala sevgilime kızıyor foto yüzünden

Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Önceki gelmemelerinin nedenini bilemem ama bildiğim şey hastalık mevzusu varken bu kadar bencil olunmaz.Empati yoksunu gibi duruyorsunuz ,şimdiden kv gelin çekişmesi içinde olmanız ayrı bir saçmalık.Bence ayrılın anası olmayan birini bulun.....

Yılbaşı planımız vardı sevgilim annesi ameliyat olcağı için iptal etti normalde anlayışla karşilardım ama 1 aydır buluşmuyordu nasıl olsa yılbaşında buluşcaz diye ve ben 2 hafta sonra eve dönüyorum 1 ay yokum toplamda 2 ay ayrı kalmış olcaz 1 yıldır toplamda 11 kez buluştuk sevgilim ben meşgulüm işim var diyordu ya da hep başka bir şey çıkıyordu bu kadar yoğun olmasından bıktım varlığından yoksunum resmen çok aşık olmasam şimdiye bırakmıştım.Annesini de hiç sevmiyorum kızdım içimden hiç benim yanımda olmuyor
Mesgul degıl ki
Hayatında Baska biri var
Anne ameliyat iş güç fılan hikaye.

Önceki gelmemelerinin nedenini bilemem ama bildiğim şey hastalık mevzusu varken bu kadar bencil olunmaz.Empati yoksunu gibi duruyorsunuz ,şimdiden kv gelin çekişmesi içinde olmanız ayrı bir saçmalık.Bence ayrılın anası olmayan birini bulun.....
Annesi beni tanımadan görmeden karşı çıktı sürekli görücüye gidiyor sevgilime de demedigi laf kalmada sevgili yaptı diye.Ona nolacaği umurumda değil 23 yaşındaki adam annesiz de idare edebilir

X