SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

Tam.tahmin ettigim gibi onun.gibi davran yoksa suclu sen cikiyorsun.

biz kadınlar kıvrak zekadayız erkekler direk net bakarlar olayı bu kadar basit

çok iyi geldi sözlerin. canımsın ( umut verdin. bekleyeceğim tatlım.

bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk (
canım yaşınız gelmiş birliktelik icin bir buçuk sene cok bu yas icin bence evlenin olsun bitsin kocaman insanlar olmuşsunuz bu yaştan sonra aileler istemiyoruz diyeceklerini sanmam kurun yuvanızı bitsin bu Sıkıntılar uzatmanın hiç anlamı yok bence eminseniz sevginizden böyle garıp sorunlara sebep oluyor sonra bu durumlar

evet uzakken acı verici oluyor ( evlenmek istiyoruz biz de. bu bahar söz takacaktık en geç seneye yaza düğün (

keşke elimizden bişey gelseydi. ama sen kalbini ferah tut. gerçekten bi sevgi bağı varsa karşılıklı zaten tekrar birleşirsiniz. hakkında hayırlısı olsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. hemen yaz lütfen

Bence ona annelik degil Evlenip cocuğunuza annelik yapma zamanı gelmiş fazla muhabbet zarar derler uzatmayın

mutlaka yazacağım yeter ki iyi bişiyler olsun sağolun hepiniz kızlar çok teşekkürler derdime ortak oldunuz

biz sevgiliyken tartıştığımızda sinirden dediğimi hep yanlış anlardı arkasından arayıp ifade etmeye çalıştığımda aynısı olurdu bir gün bana dedi hep ben arıyorum hiç sen aramıyorsun sinirden beni yanlış anlıyorsun derdim o yüzden aramadığımı belirttim yine bir gün tartıştık bitti gitti dedik bu sefer ben arayayım dedim bir baktım açmıyor sonra arkasından yazdım sen bilirsin dedim aramıyorsun dedin aradım işte sen bilirsin hııh demişimdir velhasıl sonradan barışmızdır biraz zaman alır o kadar. canım birde çok dırdır eden kadınları sevmezler erkekler biz eşimle çok iyiydik evlendik ama benim dırdırımdan eskiden eser yok yani

bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk (

Gereksiz yere ilişkinizi mahvetmişiniz...Mailine girmişsiniz yetmemiş birde Facene girmişsiniz sizin yaptığınızı kusura bakmayın ama Ergenler yapıyo

umarım ben de törpülerim bu huyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…