- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
-
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
kesinlikle ben ona bakmasam müsade istesem yazmasam ne oldu bozuk muyuz? özledim unuttun beni ! 2 saat aramayayım yazmayayım neden aramıyosun yaz ara. arkadaşımda 1 gün kalsam 2. gün neden kaldın? ablamdayken istersen onlarla vakit geçir diyor aramayınca da trip atıyor. ama ben konuşmak isteyince böyle yaptı(
Normalde de böyle açmamazlığı oluyormuydu sen arayınca işten güçten?
'Sen benim anam babam değilsin karım değilsin' dedi... Harbiden ağır sözmüş. Her ilişkide bir taraf illa bencil mi olacak ya? Bizim yaptıklarımızı,düşündüklerimizi karşı taraf neden yapmıyor anlamıyorum. Küçük de değil yahu anlasın hatasını bırakın.
sabred her şey yoluna girecek ama biraz zaman alacak tatlım bende hata yaptım senin gibi hemde kaç defa oooo saymakla bitmez resmen adamın gırtlağına sarılmışım laflarımla bunaltmışım sen yazınca farkettim yani merak etme canım şimdi sana nazlanıyor olabilir ders vermek için yani tatlım... şu an bi şey yokmuş gibi davran derim
bilemedimki napsan ya acaba msj mı atsan
hayır( işi bile olsa ya da trafikteyse açıp hayatım ben seni arıyayım 5-10 dk ya derdi.
bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk(
canım yaşınız gelmiş birliktelik icin bir buçuk sene cok bu yas icin bence evlenin olsun bitsin kocaman insanlar olmuşsunuz bu yaştan sonra aileler istemiyoruz diyeceklerini sanmam kurun yuvanızı bitsin bu Sıkıntılar uzatmanın hiç anlamı yok bence eminseniz sevginizden böyle garıp sorunlara sebep oluyor sonra bu durumlaro istanbulda ben ankaradayım uzağız ve en az 2 haftada bir görüşebiliyoruz. birbirimize tabii ki haber veriyoruz. ve inan bana bazen ben erken kapatmak istesem o biraz daha biraz daha diye ısrar eder en az 1 saat konuşuyoruz paylaşacak çok şeyimiz var( özlüyorummmmmmmm....
Önemli değil de ... Siz daha aramayın,mesaj da atmayın siz arayıp sordukça o daha çok uzaklaşacaktır.çok sağol beni anladığın için((
canım yaşınız gelmiş birliktelik icin bir buçuk sene cok bu yas icin bence evlenin olsun bitsin kocaman insanlar olmuşsunuz bu yaştan sonra aileler istemiyoruz diyeceklerini sanmam kurun yuvanızı bitsin bu Sıkıntılar uzatmanın hiç anlamı yok bence eminseniz sevginizden böyle garıp sorunlara sebep oluyor sonra bu durumlar
Bence ona annelik degil Evlenip cocuğunuza annelik yapma zamanı gelmiş fazla muhabbet zarar derler uzatmayınbu arada o kadar çok ortak noktamız var ki ben sussam o konuşur o sussa ben anlatırım o bana öğretir ben ona kültürel yapımız da çok uyuyor bazen beni öyle güldürür ki karnıma ağrılar girer ben ona bazen annelik bile yapıyorum(( koca bebeğim gibi seviyorum daha ne diyeyim ilişkimiz hakkında anlatacak çok şey var. keyif aldığımız çok nokta. ve çoğu zaman hep anlayışlı olmuşuzdur o gece ah o gece hiç yaşanmasaydı keşke ikizm de alttan almadık ikimiz de kırıcı olduk (( ilk defa
Önemli değil de ... Siz daha aramayın,mesaj da atmayın siz arayıp sordukça o daha çok uzaklaşacaktır.
keşke elimizden bişey gelseydi. ama sen kalbini ferah tut. gerçekten bi sevgi bağı varsa karşılıklı zaten tekrar birleşirsiniz. hakkında hayırlısı olsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. hemen yaz lütfen
bi de facebook ve mail şifrelerini de değiştirmemiş ne demek sizce bu. çok özlüyorum ama aramicam bi kadına anam babam değilsin karım değilsin üstümde hüküm kurmaya hakkın yok ne demk(
biz sevgiliyken tartıştığımızda sinirden dediğimi hep yanlış anlardı arkasından arayıp ifade etmeye çalıştığımda aynısı olurdu bir gün bana dedi hep ben arıyorum hiç sen aramıyorsun sinirden beni yanlış anlıyorsun derdim o yüzden aramadığımı belirttim yine bir gün tartıştık bitti gitti dedik bu sefer ben arayayım dedim bir baktım açmıyor sonra arkasından yazdım sen bilirsin dedim aramıyorsun dedin aradım işte sen bilirsin hııh demişimdir velhasıl sonradan barışmızdır biraz zaman alır o kadar. canım birde çok dırdır eden kadınları sevmezler erkekler biz eşimle çok iyiydik evlendik ama benim dırdırımdan eskiden eser yok yani