- 8 Nisan 2015
- 99
- 14
- 38
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
Senin aramanı bekliyor bence yakında dönüş yapar tabi sen sabredebilirsen
başka çarem yok ki sabredeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin aramanı bekliyor bence yakında dönüş yapar tabi sen sabredebilirsen
umarım ben de törpülerim bu huyumu
Kız dur aa paranoya ya bağladın nerden bilcek bi dünya konu war zaten
Seneye yaza mı ?? Cok uzun bence , ay boşverin düğün masraf evlenın yapın cocuk biran önce :) söz Nişan bosuna masraf ev kurun paranızla Çıkın güzel zengin bir Balayına yanlış anlamayın beni ama o da 40 ın da baba olsun bence biran önceevet uzakken acı verici oluyor ( evlenmek istiyoruz biz de. bu bahar söz takacaktık en geç seneye yaza düğün (
kızlar ya buraya yazdığımı okursa falan paranoya oldum şimdi bak yazdıklarımdan bizim olduğumuzu anlar. nerden bilecek burayı di mi? yeni kayıt oldum zaten. korktum şimdi
Seneye yaza mı ?? Cok uzun bence , ay boşverin düğün masraf evlenın yapın cocuk biran önce :) söz Nişan bosuna masraf ev kurun paranızla Çıkın güzel zengin bir Balayına yanlış anlamayın beni ama o da 40 ın da baba olsun bence biran önce
canım dünyada tek senin derdin aynı kişidemi saçmalama nerden bulacak sen ankara o İstanbul korkma yani bişey olmaz
S Sevgi Pitircigi burcun ne gizliliği çok sever işlerini planlı yüretendir ve baskın karektersin nence
Hadi inşallah canımşu an borçlar krediler var maddi açıdan olamıyor maalesef ( insan hayatında bi kere evleniyor. zaten çok abartı bişiy istemiyorum nişana ayrı salon kınaya ayrı vs gibi bi tek düğüne nişan da sözle aynı gün olur ayrı şehirlerdeyiz zaten o raddeye gelsek bi barışsak önce
balık yükselen koç
çok duygusalsın o zaman tatlım ve işkolik birisin barışacaksınız daha ne kavgalar olacak bak gör bunlar daha hiç bir şey canım
39 yaşındaki bir adamdan 19 yaşındaki gibi elinde telefonla yapışık yaşamasını istemeyemezsin ki. benim sevgilim 29 yaşında mesela hiç mesajlaşmayı sevmezdi whatsappı bile ben yüklettim telefonuna. bir süre mesajlaşma olayına alıştırana kadar bayağı tartıştık şimdi o da alıştı sık sık yazıyor ama bazen sıkılmasın diye ben yazmıyorum ona. ben ki deli gibi mesajlaşmayı seven bir insanım yeri geliyor konuşamadığım cevap veremediğim müsait olamadığım zamanlar oluyor. bir arkadaşımla otururken, karşımdaki bana heyecanla bir şey anlatırken bir dur mesaj atayım diyemiyorum mesela. bence sen erkek arkadaşının üzerine çok gitmişsin. arayıp özür dilemen seni bir daha böyle bunaltmayacağım demen lazım. tabi sadece demek işe yaramaz bunu uygulamaya geçirip biraz özgür bırakman lazım karşındakini. ikinizde daha mutlu olacaksınız bence.
vallahi bildin :)) harikasın. astrolojiyle ilgilenirim ben de. barışalım da ( gerisi umrumda değil. 30 yaşımdan sonra koç baskın olacak inşallah yıldız haritama baktırdım
nedem ayrildigini dusun cok uzuluyosan..Kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrr (( 1,5 yıllık ilişkimi bir anda bitirdim ama beni çok kırdı ayrıldım çok özlüyorum bana dönsün istiyorum ne yapmalıyım nolur yardım edin (((( çok mutsuzum.. Acil yardımlarınıza dertleşmeye akıla ihtiyacım var :.((((