- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- Konu Sahibi Sevgi Pitircigi
S Sevgi Pitircigi canım şimdi aklıma geldi ben kocama da dedim anam babamsın kocammısın dedim adam beni bırakıp gitmedi öyle diyince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok bunaltmışsın gercekten bu kadar sık görüşmek iyi degilsonra uzun bir mesaj döşedim ( beni paramparça ettin bitsin dedim madem böyle düşünüyorsun onurumla gururumla oynamaya hakkın yok sen de daha rahat edersin üzerinde hüküm kurmam dedim ayrıldım mesaj attı kabul etmiyorum bunu diye ben üstüne bi mesaj daha istemiyorum kesinlikle dedim ağır konuştum biraz ayrıldım. o da bana başka biri mi var dedi. ben ciddiyim beni arama sorma merak etme bırak önüme bakayım dedim net bir şekilde bitirdim ( pazar gününden beri ne aradı ne sordu bugün 4. gün. ve inanmicaksınız whatsapp a bile girmiyor. o günden beri
O korkusu kendine guvensizligi, "ben çirkinim onu haketmiyorum" düşüncesinin bir yansimasi bence. Iliski konusundaki tecrübe durumunu bilemiyorum ama 39 yaşında olduğu için " bu son mesajim cevap vermezsen..." ler onu cok korkutmayabilir sadece. Amaaan kafam yandı düşünmekten filozof oldum acsa telefonu konussalar nolurdu sanki rahatlicaktikama adam kaybetmekten de korkuyor hep sıkmış lafın sonun da başka biri mi var demiş canım
S Sevgi Pitircigi canım şimdi aklıma geldi ben kocama da dedim anam babamsın kocammısın dedim adam beni bırakıp gitmedi öyle diyince
ben terk ettim (( ühüüü
yazma artık bir şey, mesajına da cevap vermezse keşke yazmasaydım dersin. aramanı görür zaten, telefonuna dönerse de dönmezse de kendi bilir artık ısrar etme bakalım ne olacak..
O korkusu kendine guvensizligi, "ben çirkinim onu haketmiyorum" düşüncesinin bir yansimasi bence. Iliski konusundaki tecrübe durumunu bilemiyorum ama 39 yaşında olduğu için " bu son mesajim cevap vermezsen..." ler onu cok korkutmayabilir sadece. Amaaan kafam yandı düşünmekten filozof oldum acsa telefonu konussalar nolurdu sanki rahatlicaktik
canım ya öncelikle sakin ol ve onun nasıl gönlünü alırsın onu düşün.nebiliyim yani çalıştığı yere falan gidebilirsin.
terkettiğine göre istediğin ayrılmaktı değil mi?
istediğin olmuş işte.
Aradınmı ki?haklısın kesinlikle
'Sen benim anam babam değilsin karım değilsin' dedi... Harbiden ağır sözmüş. Her ilişkide bir taraf illa bencil mi olacak ya? Bizim yaptıklarımızı,düşündüklerimizi karşı taraf neden yapmıyor anlamıyorum. Küçük de değil yahu anlasın hatasını bırakın.
Aradınmı ki?
Normalde de böyle açmamazlığı oluyormuydu sen arayınca işten güçten?evet tatlım açmadı
ben terk ettim (( ühüüü