SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

sonra uzun bir mesaj döşedim :KK43:( beni paramparça ettin bitsin dedim madem böyle düşünüyorsun onurumla gururumla oynamaya hakkın yok sen de daha rahat edersin üzerinde hüküm kurmam dedim ayrıldım mesaj attı kabul etmiyorum bunu diye ben üstüne bi mesaj daha istemiyorum kesinlikle dedim ağır konuştum biraz ayrıldım. o da bana başka biri mi var dedi. ben ciddiyim beni arama sorma merak etme bırak önüme bakayım dedim net bir şekilde bitirdim :KK43:( pazar gününden beri ne aradı ne sordu bugün 4. gün. ve inanmicaksınız whatsapp a bile girmiyor. o günden beri
Cok bunaltmışsın gercekten bu kadar sık görüşmek iyi degil

ama adam kaybetmekten de korkuyor hep sıkmış lafın sonun da başka biri mi var demiş canım
O korkusu kendine guvensizligi, "ben çirkinim onu haketmiyorum" düşüncesinin bir yansimasi bence. Iliski konusundaki tecrübe durumunu bilemiyorum ama 39 yaşında olduğu için " bu son mesajim cevap vermezsen..." ler onu cok korkutmayabilir sadece. Amaaan kafam yandı düşünmekten filozof oldum acsa telefonu konussalar nolurdu sanki rahatlicaktik :KK70:

yazma artık bir şey, mesajına da cevap vermezse keşke yazmasaydım dersin. aramanı görür zaten, telefonuna dönerse de dönmezse de kendi bilir artık ısrar etme bakalım ne olacak..

O korkusu kendine guvensizligi, "ben çirkinim onu haketmiyorum" düşüncesinin bir yansimasi bence. Iliski konusundaki tecrübe durumunu bilemiyorum ama 39 yaşında olduğu için " bu son mesajim cevap vermezsen..." ler onu cok korkutmayabilir sadece. Amaaan kafam yandı düşünmekten filozof oldum acsa telefonu konussalar nolurdu sanki rahatlicaktik :KK70:

ah keşke ben de rahatlicaktim :KK43:( bekleyelim bakalım ne olacak :KK43:(( ümitliyim face şifresini değiştirmedi whatsapp a girmiyor :KK43:( çok üzgün belli

'Sen benim anam babam değilsin karım değilsin' dedi... Harbiden ağır sözmüş. Her ilişkide bir taraf illa bencil mi olacak ya? Bizim yaptıklarımızı,düşündüklerimizi karşı taraf neden yapmıyor anlamıyorum. Küçük de değil yahu anlasın hatasını bırakın.

'Sen benim anam babam değilsin karım değilsin' dedi... Harbiden ağır sözmüş. Her ilişkide bir taraf illa bencil mi olacak ya? Bizim yaptıklarımızı,düşündüklerimizi karşı taraf neden yapmıyor anlamıyorum. Küçük de değil yahu anlasın hatasını bırakın.

çok sağol beni anladığın için :KK43:((

Hem bitiren siz olmuşsunuz hemde pişmanım dönsün diyosunuz..
Madem seviyodunuz neden ayrıldınız ki.. Varsa aranızda bi problem bunu pekala güzelliklede konuşup çözebilirdiniz.. Size başka birimi var demiş farkettiniz mi bunu? Ona bu izlenimi vermişsiniz.. Hayır yok da dememişsiniz.. Yaşınız başınız belli ama çocuk gibi davranmışsınız bence.. Çünkü böyle yaparak istemişsiniz ki peşimden koşsun sürünsün.. Ama yanlış yapmışsınız..!

ben terk ettim :KK43:(( ühüüü :KK43:

sabred her şey yoluna girecek ama biraz zaman alacak tatlım bende hata yaptım senin gibi hemde kaç defa oooo saymakla bitmez resmen adamın gırtlağına sarılmışım laflarımla bunaltmışım sen yazınca farkettim yani merak etme canım şimdi sana nazlanıyor olabilir ders vermek için yani tatlım... şu an bi şey yokmuş gibi davran derim

X