Sevgilim

Yoo ortak olmak zorunda değil ama tabiki yapacak madem durumları da var. Yukarıda biri annesini bahane ediyor yazmış doğru olabilir bence

Ya birşey demeyeyim diyorum. Sinirlerim bozulmuştu iyice, herkesin hayatı farklı. Nasıl böyle yargılıyorlar anlamıyorum

Ne zari ya? Zardan bahseden kim? Birlikte yasamaktan bahsediyorum kaldiki konusahibi cocugum kiz kardesim yapsin istemem diyor.. neden istemiyor o zmn? Kaldiki konu sahibi cvp verdi sana noluyo asil :)

Ko
Komsulariyla dedikodunuzu yaptigini nasil nerden biliyorsunuz cidden merak ettim.

Onun disinda nisan yapalim deyip sonra annem olmaz diyen adamla evlilik 2 kere degil 5 kere düşünülmeli.

Ya birşey demeyeyim diyorum. Sinirlerim bozulmuştu iyice, herkesin hayatı farklı. Nasıl böyle yargılıyorlar anlamıyorum
Herkes kendine baksın
Burda konu farklı zaten
Birlikte yaşayınca zoruna gidiyor milletin nedense
Kendileri yaşayamamış heralde öfke bundan
Hayatında tek bir erkek görüp erkekler hakkında ahkam kesmek nedir ya?
Kaç kişiyi tanıdın deneyimlerin ne diye sorarlar adama
Bence sen baskı yapma yaşınız küçük
Sen işine odaklan
Evlenirseniz evlenirsiniz zaten
Evlenmezsede gitsin dünyanın sonu değil ya

İlişkide ben daha baskınım benim dediğim oluyor o daha pasif kalıyor ama birşey istediğinde ben kırmayıp yapıyorum. Hep benim dediğim olmasın diye
Bunu Anne sezinliyor olabilir ve oğlu biraz daha olgunlaşsın istediği için öteliyor,anlatabildim umarım.
Yoksa istemeyen Anne eşiğinden geçirmez gibi ya da çok politik davranabilir de ama anlattığınız durum ilki akla getiriyor.

ayyy yaşamadik diye ofkeliyoruz

Ne zari ya? Zardan bahseden kim? Birlikte yasamaktan bahsediyorum kaldiki konusahibi cocugum kiz kardesim yapsin istemem diyor.. neden istemiyor o zmn? Kaldiki konu sahibi cvp verdi sana noluyo asil :)
Asıl meselen bu işte
Birlikte yaşamakta ne var ?
Tabiki evleniceğim insanın her halini görmek isterşm birlikte yaşarım
Ne var bunda
Sen yargılar gibi yorum yapma ordan
Ne zarı ya demiş bide
Asıl meselen bu

Iide sen niye bu kdr sinirlendin :)

Öyle düşünmen beni bağlamaz ama saygı duyarak yorum yapsan kimse bişey demez zaten. Evli misin bilmiyorum, erkek arkadaşınla öpüştüysen bakireyim deme. Her ikisi de cinsellik. Haz alıyorsun cunku

siz konuyu anlamadiniz burda sizin gibindusunmeyenlerde...sizin dusunceniz size normal geliyor onlarinki de onlara normal geliyor diyorum

Asıl meselen bu işte
Birlikte yaşamakta ne var ?
Tabiki evleniceğim insanın her halini görmek isterşm birlikte yaşarım
Ne var bunda
Sen yargılar gibi yorum yapma ordan
Ne zarı ya demiş bide
Asıl meselen bu
Nerden biliosun asil meselemin o oldugunu? Kaldiki oyle olsa bile..ne fark eder...konu acmissa farkli goruslere acik olunacak.. haa gelemiyosan o baska :) son zmnlardada bu moda oldu, yapilan yorumlari begenmiyo konu sahipleri..

Evet bide cok kiskandik birlikte yasayanlari :))

Tanıyorum komşuları
Iyi de komşuları gelip sana kv adayin bole bole dedi mi diyor. Kusura bakmayin ama hangi ben oyle arada laf tasiyan insanlarada inanmam. Senin agzindan cikan yorumuda kv adayina degistirip soyleyecektir.
5 senelik iliskide sevgilin kendi kararini verip nisan yapalim diyemiyorsa garip. Ya evlilige hazir degil ya da annesinin sozunden cikmak istemiyor.

ben size demedim farkindamisiniz ...ben size bekaretle ilgili birsey mi dedim ...kadin yasamadiniz diye ofkelendiniz demis yuh yani ...
Bos ver onu niye bu kdr sinirlendi onuda anlamadim..varsayimlar uzerine kisisel saldiri yapiyor ama gerek yok buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…