• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Bildiğini sanmıyorum. Tek erkek çocuk :KK43: neden öyle dediğini ben de anlamıyorum, kendi evleri arabaları var. emekliler ve dükkanları var. Borçları Yok. Kazandıkları eve giriyor. 2 tane kız kardeşi var onlarda okuyor. Durumları iyi. Yani bi silkelense düğün de yapar evde düzer. Öyle diyeyim. Babası zaten beni çok seviyor. Ama annesi şimdiden kaynanalık yapıyor. Ailemin durumunu biliyorlar iyi olduğunu ama erkek tarafı onlar. Herşey ortak olur zaten de ben yardım etmem demesini anlayamıyorum

Yoo ortak olmak zorunda değil ama tabiki yapacak madem durumları da var. Yukarıda biri annesini bahane ediyor yazmış doğru olabilir bence

Ya siz kimsiniz insanları yargılıyorsunuz ya?
Her konuya bu şekilde yorum yapıyorsunuz
Bu devirde böyle yaşanıyor
Herkes sizin gibi mi evlenmek zorunda
Benim bir sürü arkadasım birlijte yaşadığı erkeklerle evlendi ve mutlu
Kendi hayatınıza göre doğru o olabilir ama dışarda farklı bir hayat var
Erkeklere bu hakkı tanıyan sizin gibi kadınlar işte
Şu zar meselesinden kurtulun artık
Şimdi dersin brn öyle birsey söylemedim
Alttan alttan kızın sevgilisiyle yaşamasına laf sokuyorsun oda kendince kendini koruyor

Ya birşey demeyeyim diyorum. Sinirlerim bozulmuştu iyice, herkesin hayatı farklı. Nasıl böyle yargılıyorlar anlamıyorum

Ya siz kimsiniz insanları yargılıyorsunuz ya?
Her konuya bu şekilde yorum yapıyorsunuz
Bu devirde böyle yaşanıyor
Herkes sizin gibi mi evlenmek zorunda
Benim bir sürü arkadasım birlijte yaşadığı erkeklerle evlendi ve mutlu
Kendi hayatınıza göre doğru o olabilir ama dışarda farklı bir hayat var
Erkeklere bu hakkı tanıyan sizin gibi kadınlar işte
Şu zar meselesinden kurtulun artık
Şimdi dersin brn öyle birsey söylemedim
Alttan alttan kızın sevgilisiyle yaşamasına laf sokuyorsun oda kendince kendini koruyor
Ne zari ya? Zardan bahseden kim? Birlikte yasamaktan bahsediyorum kaldiki konusahibi cocugum kiz kardesim yapsin istemem diyor.. neden istemiyor o zmn? Kaldiki konu sahibi cvp verdi sana noluyo asil :)

Ko
merhaba kızlar

Uzun süredir beraber olduğum bir sevgilim var. Ufak tefek sürtüşmeler olsa da hiç büyük kavga etmedik. 1 sene beraber yaşadık üniversite döneminde daha sonra bazı sebeplerden evi ayırdık ama çoğu zaman yine beraber kalıyoruz. Yani ilişkimizde cinsellikte var.

İkimizde üniversiteyi bitirdik o özel bir şirkette çalışıyor. Ben atanamadım ama yüksek lisans düşünüyorum aynı zamanda KPSSye de çalışıyorum.

Ailelerimiz tanıştı henüz evlilik için hazır mıyız bilemiyorum ama zaten evli gibi yaşıyoruz çoğu zaman. Ekonomik olarak ailem arkamda kendime ait evim var ailemin aldığı şuan kirada. Erkek arkadaşımında arabası var. Yani evlenince daha iyisini almak istemezsek herşeyimiz tamam. Ekonomik olarakta rahat ederiz. Erkek arkadaşımın maaşı iyi.

Gelelim sorunumuza....
Evet evlilik. Hemen evlenmek istemiyorum tabi ki daha kariyer bakımından yapmam gerekenler var ama ilişkimiz uzun süredir devam ettiğinden birşeylerin olmasını da bekliyorum. Evlilikle ilgili ne zaman konu açılsa daha erken diyor. Ya da bazen ben annemle konusucam nişan yapalım en azından diyor sonra annem olmaz dedi diyor. Annesinin bu hallerinden sıkıldım. Benim ailemde seneye nişan olsun cok gezdiniz diyor. Arada kalıyorum. Babası cok iyi ama annesi iki yüzlülük yapıyor beni kıskanıyor. Komşularıyla dedikodumu yapıyor. Sevgilime sürekli kendi paranı biriktir evlen ben bişey yapamam diyor. Sevgilimde evliliği nişanı vs herşeyi erteliyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Hiç kavga etmeyen biz bu sebeplerden sorun çıkartıyoruz kaç seferdir. Benim ailemin baskısı, benim sevgilime baskım , annesinin sevgilime baskısı kim kazanacak?
Komsulariyla dedikodunuzu yaptigini nasil nerden biliyorsunuz cidden merak ettim.

Onun disinda nisan yapalim deyip sonra annem olmaz diyen adamla evlilik 2 kere degil 5 kere düşünülmeli.

Ya birşey demeyeyim diyorum. Sinirlerim bozulmuştu iyice, herkesin hayatı farklı. Nasıl böyle yargılıyorlar anlamıyorum
Herkes kendine baksın
Burda konu farklı zaten
Birlikte yaşayınca zoruna gidiyor milletin nedense
Kendileri yaşayamamış heralde öfke bundan
Hayatında tek bir erkek görüp erkekler hakkında ahkam kesmek nedir ya?
Kaç kişiyi tanıdın deneyimlerin ne diye sorarlar adama
Bence sen baskı yapma yaşınız küçük
Sen işine odaklan
Evlenirseniz evlenirsiniz zaten
Evlenmezsede gitsin dünyanın sonu değil ya

İlişkide ben daha baskınım benim dediğim oluyor o daha pasif kalıyor ama birşey istediğinde ben kırmayıp yapıyorum. Hep benim dediğim olmasın diye
Bunu Anne sezinliyor olabilir ve oğlu biraz daha olgunlaşsın istediği için öteliyor,anlatabildim umarım.
Yoksa istemeyen Anne eşiğinden geçirmez gibi ya da çok politik davranabilir de ama anlattığınız durum ilki akla getiriyor.

Herkes kendine baksın
Burda konu farklı zaten
Sen işine odaklan

ayyy yaşamadik diye ofkeliyoruz :oha:

Ne zari ya? Zardan bahseden kim? Birlikte yasamaktan bahsediyorum kaldiki konusahibi cocugum kiz kardesim yapsin istemem diyor.. neden istemiyor o zmn? Kaldiki konu sahibi cvp verdi sana noluyo asil :)
Asıl meselen bu işte
Birlikte yaşamakta ne var ?
Tabiki evleniceğim insanın her halini görmek isterşm birlikte yaşarım
Ne var bunda
Sen yargılar gibi yorum yapma ordan
Ne zarı ya demiş bide
Asıl meselen bu

Herkes kendine baksın
Burda konu farklı zaten
Sen işine odaklan
Iide sen niye bu kdr sinirlendin :)

Öyle düşünmen beni bağlamaz ama saygı duyarak yorum yapsan kimse bişey demez zaten. Evli misin bilmiyorum, erkek arkadaşınla öpüştüysen bakireyim deme. Her ikisi de cinsellik. Haz alıyorsun cunku

siz konuyu anlamadiniz burda sizin gibindusunmeyenlerde...sizin dusunceniz size normal geliyor onlarinki de onlara normal geliyor diyorum

Asıl meselen bu işte
Birlikte yaşamakta ne var ?
Tabiki evleniceğim insanın her halini görmek isterşm birlikte yaşarım
Ne var bunda
Sen yargılar gibi yorum yapma ordan
Ne zarı ya demiş bide
Asıl meselen bu
Nerden biliosun asil meselemin o oldugunu? Kaldiki oyle olsa bile..ne fark eder...konu acmissa farkli goruslere acik olunacak.. haa gelemiyosan o baska :) son zmnlardada bu moda oldu, yapilan yorumlari begenmiyo konu sahipleri..

Evet bide cok kiskandik birlikte yasayanlari :))

Tanıyorum komşuları
Iyi de komşuları gelip sana kv adayin bole bole dedi mi diyor. Kusura bakmayin ama hangi ben oyle arada laf tasiyan insanlarada inanmam. Senin agzindan cikan yorumuda kv adayina degistirip soyleyecektir.
5 senelik iliskide sevgilin kendi kararini verip nisan yapalim diyemiyorsa garip. Ya evlilige hazir degil ya da annesinin sozunden cikmak istemiyor.

ben size demedim farkindamisiniz ...ben size bekaretle ilgili birsey mi dedim ...kadin yasamadiniz diye ofkelendiniz demis yuh yani ...
Bos ver onu niye bu kdr sinirlendi onuda anlamadim..varsayimlar uzerine kisisel saldiri yapiyor ama gerek yok buna..

Back
X