• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Nerden biliosun asil meselemin o oldugunu? Kaldiki oyle olsa bile..ne fark eder...konu acmissa farkli goruslere acik olunacak.. haa gelemiyosan o baska :) son zmnlardada bu moda oldu, yapilan yorumlari begenmiyo konu sahipleri..

Ben başka birşey soruyorum size, durumu iyi kavrayın diye herşeyi anlatıyorum ki bana yardımcı olun deneyimlerinizle. Ama siz başka yerden vuruyorsunuz

Iyi de komşuları gelip sana kv adayin bole bole dedi mi diyor. Kusura bakmayin ama hangi ben oyle arada laf tasiyan insanlarada inanmam. Senin agzindan cikan yorumuda kv adayina degistirip soyleyecektir.
5 senelik iliskide sevgilin kendi kararini verip nisan yapalim diyemiyorsa garip. Ya evlilige hazir degil ya da annesinin sozunden cikmak istemiyor.

Bi yakın arkadaşımın annesi komşusu oluyor, bana anlattı senin için bunları dedi diye. Kıskandığından giyim tarzıma filan eleştiriler yapmış

Ben başka birşey soruyorum size, durumu iyi kavrayın diye herşeyi anlatıyorum ki bana yardımcı olun deneyimlerinizle. Ama siz başka yerden vuruyorsunuz
Olabilir ben bu sekil dusenemezmiyim... sevgilinin annesi biliyor birlikte yasadiginizi bence..belki kadina terstirbu durum., her ne kdr oglu yapsada..arkadasin dedigi gibi tek erkek gorup evlendiyse o yuzden seni kiskaniyorda olabilir :)) neyse yaa bakalim nasil fikirler cikacak.. konuyu anlayanlarin yorumlarini bekliyoruz :)

yorumlayalim diye ayni evde yasadiginiza cinselliginize kadar soyluyorsunuz ...durumum bu diye ...yorumu begenmiyorsunuz halbuki ben size bekaretinizle ilgili birsey demedim bile...elestirmedim ustune hic haketmedigim sekilde saldiriya gectinzi

Olabilir ben bu sekil dusenemezmiyim... sevgilinin annesi biliyor birlikte yasadiginizi bence..belki kadina terstirbu durum., her ne kdr oglu yapsada..arkadasin dedigi gibi tek erkek gorup evlendiyse o yuzden seni kiskaniyorda olabilir :)) neyse yaa bakalim nasil fikirler cikacak.. konuyu anlayanlarin yorumlarini bekliyoruz :)

Bilmiyor diye ısrar ediyorum ama siz bildiğini biliyorsunuz galiba

Bir de bu kafalar çıktı,hadi biri bana göre yanlış dedi,diğeri de tek erkek görüp evlendin hangi kafayla yorum yapıyorsun.
Zaten çevrede tek erkek eş
Kardeş yok,dost yok akraba yok te Allahım ya...

Eğer sevgiliniz her şeyi annesine anlatıyorsa emin olun daha uzun yıllar bahane duyarsınız.

Bi yakın arkadaşımın annesi komşusu oluyor, bana anlattı senin için bunları dedi diye. Kıskandığından giyim tarzıma filan eleştiriler yapmış
Seni sevmiyor demek ki. Evleneceksen hep bi yarış icinde olacak. Seni yipratmak icin ugrasacak. Eğer sevgilin annesini evliliginizin disinda tutabilirse ne ala. Sende sınır koyarsin. Kac kv gelinini seviyor ki. Ama evinize karisir surekli seni taciz eder esinde ses cikarmazsa. Hoşgeldin evlilige derim.

Seni sevmiyor demek ki. Evleneceksen hep bi yarış icinde olacak. Seni yipratmak icin ugrasacak. Eğer sevgilin annesini evliliginizin disinda tutabilirse ne ala. Sende sınır koyarsin. Kac kv gelinini seviyor ki. Ama evinize karisir surekli seni taciz eder esinde ses cikarmazsa. Hoşgeldin evlilige derim.

Aynen bana diyor birde oğlum her yemeği yemez ben gelip yaparım yemeklerinizi filan. Bilmiyor ki oğlu 1 senedir benim yemeklerimi yiyiyor. Sevgilim ben senle yaşamak istiyorum kimse gelmesin evimize filan diyor ama evlilik fitinde şeytan görmüş gibi oluyor sanki

Canım bak sana su kadarını söyleyim, durumları iyi olduğu halde, annesi ben birşey yapamam diyorsa, erkek arkadaşının, neyini gördün esmerrapunzelin, neden destek vermezsin demesi lazımdı.
Daha şimdiden annem böyle dedi deyip susuyorsa, daha çekersin sen malesef.
Erkek arkadasın sana şimdiden laf ettirmeyecek ki herkes ona göre davransın.
Erkekler biraz rahat, evlenmedikçe de suyu çıkıyor, bence tabi.
Demek istediğim cinsellik falan değil, yoksa tabi ki beraber yasa, kal, gez eğlen, tanı.. Ama zaten 5 sene olmuş, 2 sene de nişanlılık diyorsun, ee daha ne bekliyor ciddi adım atmak için..

Evlenmek için neye ihtiyacınız var ki bi nikah kıyın gitsin bu kadar evlenmek istiyorsanız.. ev bark kurulu düzen de var madem..

Canım bak sana su kadarını söyleyim, durumları iyi olduğu halde, annesi ben birşey yapamam diyorsa, erkek arkadaşının, neyini gördün esmerrapunzelin, neden destek vermezsin demesi lazımdı.
Daha şimdiden annem böyle dedi deyip susuyorsa, daha çekersin sen malesef.
Erkek arkadasın sana şimdiden laf ettirmeyecek ki herkes ona göre davransın.
Erkekler biraz rahat, evlenmedikçe de suyu çıkıyor, bence tabi.
Demek istediğim cinsellik falan değil, yoksa tabi ki beraber yasa, kal, gez eğlen, tanı.. Ama zaten 5 sene olmuş, 2 sene de nişanlılık diyorsun, ee daha ne bekliyor ciddi adım atmak için..

Herşeyi kendisi karşılayamaz annesi ikna olmadıkça o da yanaşmayacak.

Back
X